• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekten insanlar bu kadar arsız hadsiz mi yaa 🙀 ben şanslılardanım o zaman, bizim 4. Senemiz şimdiye kadar kimse sormadı bile ne zaman çocum yapacaksınız diye..kayınvalidem arada ima etti ama eşim bu konyda benden serttir, annesi bişi des ilk o saçma saçma konuşma derdi 😀 ha kendi içlerinden düşünmüşlerdir belki bunlarında çocuğu olmadı diye ama yüzüme söylemeye cesaret eden olmadı daha 🤓
Valla o yüzü onlara vermeyerek en iyisini yapmışsın canım öyle yüz göz olununca laf afedersin başka yerlerinden çıkar gibi fırt diye çıkıyor

Benim de nisan sonu gibi adet, transfer bayrama denk gelirse nasıl olur diye düşünüp duruyorum valla 🤔
Yarın sorup yazarım buraya canımm, bence nöbetçi bırakıyolardır kesin sonuçta bunun zamanını biz ayarlayamıyoruz.. gerçi transfer tarihini nasıl belirliyolar onu da hiç bilmiyorum, belki bi aralığı vardır mesela 1 hafta gibi..

Eşinin yengesi çok biliyorsa önce düzgün konuşmayı öğrensin çok afedersinde sanki bizlerin elinde çocuk olsun sanki biz istemeyiz sanki oluyoda biz dünya turuna çıkıp erteliyoruz yemin ederim nefret geldi su anlayissiz eş ailelerinden benimde eşimin yengesi var kaynanamın laf sokmalarına alıştım maşallah bı onu susturamadim saygımdan susuyorum bakalım.nereye kadar
Valla saygıysa onlarda bi saygılı olmayı öğrensinler.. onlara saygıda bize patlıcan mı.. geçen görümcem saçma saçma davrandı kapris yaptı. Eşime dedim bu sefer alttan alıyorum bir dahakine nasıl davranırım bilemem, yaşadığıö şu süreçte tepkilerimi kontrol edemeyebilirim malum hormonlar 😉😉

Yarın sorup yazarım buraya canımm, bence nöbetçi bırakıyolardır kesin sonuçta bunun zamanını biz ayarlayamıyoruz.. gerçi transfer tarihini nasıl belirliyolar onu da hiç bilmiyorum, belki bi aralığı vardır mesela 1 hafta gibi..
Burdan öğrendiğim kadarıyla 15-20 günler arası oluyormus herkes öyle yazmış, benim de tam 15.günüm bayram🤦🏻‍♀️ O yüzden vaktinden erken veya geç yapmaya kalkarlarsa diye endişeliyim açıkçası.. yazarsan çok sevinirim canım..

Görümce , yenge , hala , kaynana 😂😂 aynı yaaa aynıı hep bi klişe bunlar kızlarrrr 😂 eşimin kuzeni var henüz evli diil kırk yaşına gelmek üzere, yargılamıyorum kendi tercihi tabi ama önce kendine bakıcan sonra konuşcaksın. Her kalabalık ortamda soruyo çocuk çocuk bilmem ne , dedim ki herkes evlenmek zorunda olmadığı gibi çocuk yapmak zorundada diil kısmet bu işler dedim 😂 daha sormaya yüzü yok 😈
Ee ama sabır taşı da çatlar diyorum ya iyi ki korona var da yüzlerini görmüyoruz arkamızdan konuşsunlar çok tın 😂

Valla saygıysa onlarda bi saygılı olmayı öğrensinler.. onlara saygıda bize patlıcan mı.. geçen görümcem saçma saçma davrandı kapris yaptı. Eşime dedim bu sefer alttan alıyorum bir dahakine nasıl davranırım bilemem, yaşadığıö şu süreçte tepkilerimi kontrol edemeyebilirim malum hormonlar 😉😉
Allah aşkına neye canı sıkılmış prenses Hanım'ın neye kapris yaptı ben senin sevdiğin değilim nazını git sevgiline kocana yap dicen olcak bitcek valla

Yaaa kızlar hepiniz çok yaşayın emi bugün eşimin yengesi sırf tat kaçırmak için eee çocuk falan yok mu biz mi öğretelim falan abuk subuk konuştu dokunsalar ağlayacak durumdaydım sizin yazdıklarınızı görünce rahatlayana kadar ağladım. Mevlam bununla sınamadığı için ne kadar kolay konuşuyorlar hayret ediyorum.
Ağlamak yoook güzellik 💐
O gözyaşları kıymetli sevinince akıtcaksın yol uzun 🥰
Kötüleri sevindirme kendini de yıpratma gel buraya dök içiniii ❤️

Görümce , yenge , hala , kaynana 😂😂 aynı yaaa aynıı hep bi klişe bunlar kızlarrrr 😂 eşimin kuzeni var henüz evli diil kırk yaşına gelmek üzere, yargılamıyorum kendi tercihi tabi ama önce kendine bakıcan sonra konuşcaksın. Her kalabalık ortamda soruyo çocuk çocuk bilmem ne , dedim ki herkes evlenmek zorunda olmadığı gibi çocuk yapmak zorundada diil kısmet bu işler dedim 😂 daha sormaya yüzü yok 😈
Ee ama sabır taşı da çatlar diyorum ya iyi ki korona var da yüzlerini görmüyoruz arkamızdan konuşsunlar çok tın 😂
Valla korona sevdiklerinize en ayırdı sevmediklerimizden kurtardı keşke sevdiklerimjzi görsekde su sevmediklerimize korona yasağı gelse

Burdan öğrendiğim kadarıyla 15-20 günler arası oluyormus herkes öyle yazmış, benim de tam 15.günüm bayram🤦🏻‍♀️ O yüzden vaktinden erken veya geç yapmaya kalkarlarsa diye endişeliyim açıkçası.. yazarsan çok sevinirim canım..
Canım benim adetin 3. Günü ayın 9u idi ilaçlara başladım o gün. Kaç gün sürecek hocam diye sorduğumda bir sonraki kontrolünde rahmin durumuna göre karar vereceğim demişti. Bugün tekrr kontrolüm vardı 22sine transfer için gün verdi. Kişiden kişiye değişiyor demek ki

Valla korona sevdiklerinize en ayırdı sevmediklerimizden kurtardı keşke sevdiklerimjzi görsekde su sevmediklerimize korona yasağı gelse
Sevdiklerimizle görüşemesekte kalpler bir bazen bi telefon yetiyo moral oluyo ama diğer ruh emicileri görmeyince ne stres var ne olumsuzluk ohh 😂

Ağlamak yoook güzellik 💐
O gözyaşları kıymetli sevinince akıtcaksın yol uzun 🥰
Kötüleri sevindirme kendini de yıpratma gel buraya dök içiniii ❤️
Ahhh canım benim çok saol 😘 aslında çok rahattım bi anda böyle zehir zemberek sözleri duyunca beynimden vurulmuşa döndüm. Eşim çok sinirlendi terslemesin sonunda yine canı sıkılacak olan biz oluruz diye o halimle bide onu sakinleştirdim 😅 Mevlam zamanında böyle böyle olmuştu deyip gülüp geçtiğimiz zamanları göstersin diyeceğim ama hiç hatırlatmasın umarım🙏🏻

Ahhh canım benim çok saol 😘 aslında çok rahattım bi anda böyle zehir zemberek sözleri duyunca beynimden vurulmuşa döndüm. Eşim çok sinirlendi terslemesin sonunda yine canı sıkılacak olan biz oluruz diye o halimle bide onu sakinleştirdim 😅 Mevlam zamanında böyle böyle olmuştu deyip gülüp geçtiğimiz zamanları göstersin diyeceğim ama hiç hatırlatmasın umarım🙏🏻
Aminnnnn aminnn güleriz inşallah bunlara Allahım bizim için kim ne düşünüyosa daha fazlasını onlara versin en güzel dua 🥰 Havale et Allahımız çok büyük 🤲 orda kalp kırarlar sonra yat kalk namaz kıll ayy boşverr değmez 😘😘🌸

Kuzum bu arada sen hangi aşamadasin kaçıncı gün embryosu falan senin
Ben yancıyım kuzum burda 😂 bu ay başlamadı doktorum ben başlar zannettim öyle girdim bu gruba ama sizlerle konuşmak iyi geldi ❤️ Mayısta ilk tedavim olcak azosperm nedenimiz de işimiz zor eşimde operasyon olcak 🤲🤷🏻‍♀️

Valla bazen iyi oldu diyorum keşke hastalık olmasaydı tabi ama ne güzel bir senedir görmüyoruz akrabaları yengeleri falan😃 yoksa şimdi Ramazan iftarlara gitmeler gelmeler falan bitmezdi

Back