• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben deee 🙄 üstelik dünde uyumadım. Bir de ailemde covid çıktı aşırı endişeliyim 😞😞😞 kronik hastalıkları var inşallah kolay atlatırlar kafam bir de orada
Allah şifa versin canım. Kronik hastalık olayı ilk başta tehlikeliydi, evet. Ama artık hiç belli olmuyo. Benim çevremde ciddi kronik hastalığı olanlar çok rahat geçirdi. Şimdiden üzme kendini.

Allah şifa versin canım. Kronik hastalık olayı ilk başta tehlikeliydi, evet. Ama artık hiç belli olmuyo. Benim çevremde ciddi kronik hastalığı olanlar çok rahat geçirdi. Şimdiden üzme kendini.
İnşallah canım inşallah 🤲🏻 Yani o kadar koruyorlardı ama işte. Bitsin artık yani ne ile mücadele edeceğimizi şaşırdık 😞

Kalbi durduğu için kürtaj olmuştum hala ağır filan mı kaldırdın sen acaba iş mi yaptın diyenlerden gına gelmişti. Bunların sonu yok anacım en iyisi 🙉🙉🙉🙉
Kimseyle çok samimi olmucaksjn inan surda tanımadığın insanlar seni anlarken yakinindakiler vuruyor seni çok yazık inan şunu sana demeleri sen çok isterdin sanki çocuğun düşsün senden iyi biliyorlar

Kimseyle çok samimi olmucaksjn inan surda tanımadığın insanlar seni anlarken yakinindakiler vuruyor seni çok yazık inan şunu sana demeleri sen çok isterdin sanki çocuğun düşsün senden iyi biliyorlar
Yani annende ilk üç gebeliğinde düşük yaptı dedilerdi bir de yani psikolojimi düşün 😱🤯 hayır gidene üzülüyorsun sonrasını da ipotekliyorlar on numara teselli 😒

Tüp Bebek Gebelik Hesaplama Nasıl Yapılır?​

Tüp bebek gebelik hesaplamasında normal gebelikten farklı olarak döllenmenin hangi günde gerçekleştiği bellidir. Tüp bebek işlemleri sırasında da doğal adet siklüsü takip edildiği için embriyonun rahme yerleştirilme tarihi, son adet tarihinin ilk gününden iki hafta sonrasına denk gelir. Muhtemel doğum tarihi embriyonun rahme yerleştirildiği güne 266 gün (yaklaşık 38 hafta) eklenerek hesaplanır. Embriyo yerleştirildikten 12 gün sonra yapılan B-HCG testi pozitif çıkarsa yani gebelik oluştuysa gebelik haftası, 4 haftalık olarak kabul edilir.

Yani annende ilk üç gebeliğinde düşük yaptı dedilerdi bir de yani psikolojimi düşün 😱🤯 hayır gidene üzülüyorsun sonrasını da ipotekliyorlar on numara teselli 😒
Yaaaa canim benimmm 😢 en iyisi bebegini gosterme onlar kimse sevdirme cezasi o olsun onlarinn giciklarrr 🤬
yaa ben tutamiyorum kendimi böyle şeylerde tersliyorum bazen kime ne yani ? esimin akrablarindan birisi bana dediki ee cocuk yok mu karta kaciyosun artık dedi yaa şok oldum güliyim mi ağlıyım mı 😂

boş insanlarr boşş kimseyi takmamak lacım kafaya ne yaşadığımızı bir eşimiz bir Allah biliyo O da unutmaz kullarını 🤲🧿

Ah kızlar ben buraya yazsam ne laflar duyduğumu roman olur roman ☺️ Bi yandan da dediğiniz gibi korkuyorum ifşa olcam diyee 😂 ya ama durumumuzu bildiklerini bildiğim kişiler yarama basar gibi ee çocuk yok mu falan dio ee biliosun ki olmuyo ne duymak istiyosun yani ne tepki verceğimi merak ediyolar yanii salak mıyım ben ağzımdan duyunca rahatlicak bide en yakınımız bunu yapıyoo.. Ayyy çok doluyum biraz yazınca rahatladım 😂
Sizden güzel haber alalım sırayla inşallah 🤲🧿
Hepiniz duamdasınız hayırlı gecelerr ❤️😘🤲💐

Yaaa kızlar hepiniz çok yaşayın emi bugün eşimin yengesi sırf tat kaçırmak için eee çocuk falan yok mu biz mi öğretelim falan abuk subuk konuştu dokunsalar ağlayacak durumdaydım sizin yazdıklarınızı görünce rahatlayana kadar ağladım. Mevlam bununla sınamadığı için ne kadar kolay konuşuyorlar hayret ediyorum.

Ah kızlar ben buraya yazsam ne laflar duyduğumu roman olur roman ☺️ Bi yandan da dediğiniz gibi korkuyorum ifşa olcam diyee 😂 ya ama durumumuzu bildiklerini bildiğim kişiler yarama basar gibi ee çocuk yok mu falan dio ee biliosun ki olmuyo ne duymak istiyosun yani ne tepki verceğimi merak ediyolar yanii salak mıyım ben ağzımdan duyunca rahatlicak bide en yakınımız bunu yapıyoo.. Ayyy çok doluyum biraz yazınca rahatladım 😂
Sizden güzel haber alalım sırayla inşallah 🤲🧿
Hepiniz duamdasınız hayırlı gecelerr ❤️😘🤲💐
Valla öyle diyenlerin gözlerinin içine içine bakıp olmuyo benim, sen doğur benim yerime demek lazım.. kimse yüzlemediği için bu kadar arsız oluyolar🤷🏻‍♀️

Gerçekten insanlar bu kadar arsız hadsiz mi yaa 🙀 ben şanslılardanım o zaman, bizim 4. Senemiz şimdiye kadar kimse sormadı bile ne zaman çocum yapacaksınız diye..kayınvalidem arada ima etti ama eşim bu konyda benden serttir, annesi bişi des ilk o saçma saçma konuşma derdi 😀 ha kendi içlerinden düşünmüşlerdir belki bunlarında çocuğu olmadı diye ama yüzüme söylemeye cesaret eden olmadı daha 🤓

Yaaa kızlar hepiniz çok yaşayın emi bugün eşimin yengesi sırf tat kaçırmak için eee çocuk falan yok mu biz mi öğretelim falan abuk subuk konuştu dokunsalar ağlayacak durumdaydım sizin yazdıklarınızı görünce rahatlayana kadar ağladım. Mevlam bununla sınamadığı için ne kadar kolay konuşuyorlar hayret ediyorum.
Eşinin yengesi çok biliyorsa önce düzgün konuşmayı öğrensin çok afedersinde sanki bizlerin elinde çocuk olsun sanki biz istemeyiz sanki oluyoda biz dünya turuna çıkıp erteliyoruz yemin ederim nefret geldi su anlayissiz eş ailelerinden benimde eşimin yengesi var kaynanamın laf sokmalarına alıştım maşallah bı onu susturamadim saygımdan susuyorum bakalım.nereye kadar

Back