• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben yancıyım kuzum burda 😂 bu ay başlamadı doktorum ben başlar zannettim öyle girdim bu gruba ama sizlerle konuşmak iyi geldi ❤️ Mayısta ilk tedavim olcak azosperm nedenimiz de işimiz zor eşimde operasyon olcak 🤲🤷🏻‍♀️
Rabbim yardımcın olsun canım yanindayiz her daim güzel.haberleri alana kadar inşallah 👍🏻⛵

Rabbim yardımcın olsun canım yanindayiz her daim güzel.haberleri alana kadar inşallah 👍🏻⛵
Aminnn teşekkür ederim 😘 Ben sizden güzel haberler aldıkça valla çooook mutlu oluyorum hep takipteyim kim ne olmuş sonucu diye ☺️ Herşey güzel olucak inşallah canımcım iyi haberler bekliyorum kızçeler sonra online kutluyoruz burda 🎉

Yaaaa canim benimmm 😢 en iyisi bebegini gosterme onlar kimse sevdirme cezasi o olsun onlarinn giciklarrr 🤬
yaa ben tutamiyorum kendimi böyle şeylerde tersliyorum bazen kime ne yani ? esimin akrablarindan birisi bana dediki ee cocuk yok mu karta kaciyosun artık dedi yaa şok oldum güliyim mi ağlıyım mı 😂

boş insanlarr boşş kimseyi takmamak lacım kafaya ne yaşadığımızı bir eşimiz bir Allah biliyo O da unutmaz kullarını 🤲🧿
Öyle kuzum yok çocuğunlukla duymamayı başarıyorum ama o dönem hassas oluyorsun zaten ne patavatsızca dedim yani korku aşılıyorsun resmen 🙄 Biz elimizden geleni yapıyoruz her şey Allah ın takdiri. Hoş istemeyedebilirdik bu da mümkün yani.

Kızlar söz verdiğim gibi geldim. Açıkçası çok sevinemedim elbette sevindim ama azıcık çünkü ne olacağını bilmiyorum. İlaçlardan korkuyorum. Ne kadar etkin olmuştur bilemiyorum. Ne kadardır artar mı nasıl yani kafam rahatlamadı elbette daha bir heyecan oldu 🙄 Ne olur sağlıklı olsun gerçek olsun 🤲🏻 Benim gibi belirtisizlere umut olsun 🍀
F858831C-269A-492F-8247-91B1390BEB0B.jpeg

Naptın canım, test yaptın mı?
Ya benimkinde 2 gün önceyle pek bir fark yok sanki.
Yaptım canım aşağıda paylaştım ya da yukarıda 😬 ben de çok korkuyorum senin taşıdığın endişeyi taşıyorum 🙄 canım bence bu testlerde ölçmek zor gibi o an idrar aynı koyulukta değilse hassas değişikliği algılamaz gibi bilemedim kuzum kan vermeden çok belli olmaz sanki

Kızlar söz verdiğim gibi geldim. Açıkçası çok sevinemedim elbette sevindim ama azıcık çünkü ne olacağını bilmiyorum. İlaçlardan korkuyorum. Ne kadar etkin olmuştur bilemiyorum. Ne kadardır artar mı nasıl yani kafam rahatlamadı elbette daha bir heyecan oldu 🙄 Ne olur sağlıklı olsun gerçek olsun 🤲🏻 Benim gibi belirtisizlere umut olsun 🍀Eki Görüntüle 2829776
Yaaaaa maşallah🥰
Çok güzel görünüyor, hadi hayırlısı. 😉

İlaçtan diyorsun ama hangi ilaç bu kadar hcg yükseltir ki?
Çatlatma iğnesini ne zaman yapmıştın?

Kızlar söz verdiğim gibi geldim. Açıkçası çok sevinemedim elbette sevindim ama azıcık çünkü ne olacağını bilmiyorum. İlaçlardan korkuyorum. Ne kadar etkin olmuştur bilemiyorum. Ne kadardır artar mı nasıl yani kafam rahatlamadı elbette daha bir heyecan oldu 🙄 Ne olur sağlıklı olsun gerçek olsun 🤲🏻 Benim gibi belirtisizlere umut olsun 🍀Eki Görüntüle 2829776
🤩🤩🤩🤩🤩 canım inan o kadar cok sevindim ki anlatamam uykum kaçtı şuan 🥳Sağ salim kucağına almak nasip olsun insallahh o kadar umutsuzdun bak geldi seni buldu mucizen 🥰 darısı basımıza 🤲🏻

🤩🤩🤩🤩🤩 canım inan o kadar cok sevindim ki anlatamam uykum kaçtı şuan 🥳Sağ salim kucağına almak nasip olsun insallahh o kadar umutsuzdun bak geldi seni buldu mucizen 🥰 darısı basımıza 🤲🏻
Amiiin cümlemiz inşallah 🤲🏻😍 Allah razı olsun canım çok çok teşekkür ederim elim titriyordu yaparken. Çok karışık bir duygu. Aynen hiç hissetmemiş olmak filan. İnşallah güzel haberler verir alırım. Rabbim gönlündekini nasip etsin 🍀💕🤗

Sağ ol canım 💞 yarın test günüm merakım daha da arttı bakalım. İnşallah hayırlı olur katlanır sağlıkla ilerler
Ay hadi bakalım, inşallah canım🥰
Benim de yarın test günüm ama bugün de vericem ben. Önceki değer artmış mı diye çok merak ediyorum.
Şu mübarek günlerde Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün🥰

İlaçtan diyorsun ama hangi ilaç bu kadar hcg yükseltir ki?
Çatlatma iğnesini ne zaman yapmıştın?
Ovittrelle direkt beta hcg eşim testi erken gebelik testi olarak almış. Hassasdır bunlar şimdi diye endişe ediyorum canım ne kadar etkisi kaldı ne oldu bilemiyorum. İnşallah artık pozitiftir diye düşünüyorum ama o şüpheler hiç bitmiyor. Hayırlısı olsun hepimiz için inşallah 🤲🏻

Ay hadi bakalım, inşallah canım🥰
Benim de yarın test günüm ama bugün de vericem ben. Önceki değer artmış mı diye çok merak ediyorum.
Şu mübarek günlerde Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün🥰
Amiiiin. Ben bile şu an onun derdindeyim değer artacak mı acaba diyorum merakla 😬 heyecan hiç bitmiyor. İnşallah katlanmıştır kuzum 🤩

Ben yancıyım kuzum burda 😂 bu ay başlamadı doktorum ben başlar zannettim öyle girdim bu gruba ama sizlerle konuşmak iyi geldi ❤️ Mayısta ilk tedavim olcak azosperm nedenimiz de işimiz zor eşimde operasyon olcak 🤲🤷🏻‍♀️
İnşallah her şey gönlünce olsun canım 🤗🌺❣️

Back