- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
- 53
Allah şifa versin canım. Kronik hastalık olayı ilk başta tehlikeliydi, evet. Ama artık hiç belli olmuyo. Benim çevremde ciddi kronik hastalığı olanlar çok rahat geçirdi. Şimdiden üzme kendini.Ben deeeüstelik dünde uyumadım. Bir de ailemde covid çıktı aşırı endişeliyim kronik hastalıkları var inşallah kolay atlatırlar kafam bir de orada
İnşallah canım inşallahAllah şifa versin canım. Kronik hastalık olayı ilk başta tehlikeliydi, evet. Ama artık hiç belli olmuyo. Benim çevremde ciddi kronik hastalığı olanlar çok rahat geçirdi. Şimdiden üzme kendini.
Kimseyle çok samimi olmucaksjn inan surda tanımadığın insanlar seni anlarken yakinindakiler vuruyor seni çok yazık inan şunu sana demeleri sen çok isterdin sanki çocuğun düşsün senden iyi biliyorlarKalbi durduğu için kürtaj olmuştum hala ağır filan mı kaldırdın sen acaba iş mi yaptın diyenlerden gına gelmişti. Bunların sonu yok anacım en iyisi
Aman bu sürecin süprizleri yetti banaSürprizli daha güzel bence
Yani annende ilk üç gebeliğinde düşük yaptı dedilerdi bir de yani psikolojimi düşünKimseyle çok samimi olmucaksjn inan surda tanımadığın insanlar seni anlarken yakinindakiler vuruyor seni çok yazık inan şunu sana demeleri sen çok isterdin sanki çocuğun düşsün senden iyi biliyorlar
Etmeye çalışıyoruz ama mecburen çıkılıyor hepsi risk çok tedirginim iyi ayakta duruyoruz cidden durup bakıncaAllahim her şeyin hayırlısını versin kizlar..Aman aman hamilelikte bu covid e 10 kat daha dikkat etmek lazım..
Farklı branşlarda nasıl çalışıyorsunuz merak ettim. Asıl kadronuz hangi branşta?halk eğitimde farklı branşlarda öğretmenlik yapıyorum bende.rizede yaşıyorum :))
Yaaaa canim benimmmYani annende ilk üç gebeliğinde düşük yaptı dedilerdi bir de yani psikolojimi düşünhayır gidene üzülüyorsun sonrasını da ipotekliyorlar on numara teselli
Bana kalsa ben de öyle yapardım da eşim duramadı yerinde. O kadar beklemişiz kiBen kalp atışı duymadan annem dahil kimseye söylemek istemiyorum.
Valla öyle diyenlerin gözlerinin içine içine bakıp olmuyo benim, sen doğur benim yerime demek lazım.. kimse yüzlemediği için bu kadar arsız oluyolarAh kızlar ben buraya yazsam ne laflar duyduğumu roman olur romanBi yandan da dediğiniz gibi korkuyorum ifşa olcam diyee ya ama durumumuzu bildiklerini bildiğim kişiler yarama basar gibi ee çocuk yok mu falan dio ee biliosun ki olmuyo ne duymak istiyosun yani ne tepki verceğimi merak ediyolar yanii salak mıyım ben ağzımdan duyunca rahatlicak bide en yakınımız bunu yapıyoo.. Ayyy çok doluyum biraz yazınca rahatladım
Sizden güzel haber alalım sırayla inşallah
Hepiniz duamdasınız hayırlı gecelerr
Benim de nisan sonu gibi adet, transfer bayrama denk gelirse nasıl olur diye düşünüp duruyorum vallaBenim bayram sonrasina kaliyor gibi, net bi bilgim yok ama bence calisiyolardir. Yarin gidicem doktora bi sorayim bakiim
Eşinin yengesi çok biliyorsa önce düzgün konuşmayı öğrensin çok afedersinde sanki bizlerin elinde çocuk olsun sanki biz istemeyiz sanki oluyoda biz dünya turuna çıkıp erteliyoruz yemin ederim nefret geldi su anlayissiz eş ailelerinden benimde eşimin yengesi var kaynanamın laf sokmalarına alıştım maşallah bı onu susturamadim saygımdan susuyorum bakalım.nereye kadarYaaa kızlar hepiniz çok yaşayın emi bugün eşimin yengesi sırf tat kaçırmak için eee çocuk falan yok mu biz mi öğretelim falan abuk subuk konuştu dokunsalar ağlayacak durumdaydım sizin yazdıklarınızı görünce rahatlayana kadar ağladım. Mevlam bununla sınamadığı için ne kadar kolay konuşuyorlar hayret ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?