Ah canim stresten sabah aksam parol içtim hala da ağrıyor.ama artik içemem...
Bitmiyor endise bitmez...En azından var olup olmadiklari bir belli olsa idi

Yaaa yil olmus 2021 hala neyle ugrasiyolar yazik vallaa sanki tup bebek olunca yaratik oluyo insan olmuyo.. he bide bilmeden yorum yapanlar var teselli ediyo kendi capinda ay ne var tup bebek yaptirirsiniz diyo asagilio gibi ne biliyosun ne konusuyosunn... yaaa yukseldim bak simdi Allah boyle patavatsizlardan korusun yaa korona varda gormuyoruz yuzlerini

Gercekten tesekkurlerr koronaa
Yok mu bebiş yokmu bebiş laflarından bıkmıştım olursa inşallah doğuma yakın söylicem

Yuksek lisans yapiyorum canim, Göç Çalışmaları.. yabancı bir firmada çalışıyorum aynı zamanda, topluluklarla iletişim alanında danışmanlık veriyorum
Yaaa benim tezim göç ile ilgili eğitim durumum karışık çok ayrıntı verdiğim için tanınma ihtimaline yönelik susayım fitili nasıl koyduğum dahil bütün özel hayatım burada Utanırım sonra

valla ben de bazen burayı çevremden biri okursa direk anlar kim olduğumu diye düşünmüyo diilim bitirdin mi tezinii?? Kısmet olursa benim doğum zamanına denk geliyor tez, bebek pışpışlarken yazarım artık

Aynen anlarlar valla olduğu gibi duruyor maalesef hamilelik olursa donduracağım yazmaya çalışacağım tekrar aktif edip kısa sürede teslim etmek istiyorum yoksa hocalar parçalayacak beni önlerine bir şey koyamıyorum diye

valla benim de ilk dönem çok iyi geçmişti full konsantrasyon.. bu dönem tüpmüş bebekmiş gitti aklım, hoca az önce msj attı yanlış ödevi göndermişim Dicektim ödev görecek halim mi var benim diye

Daha kötü yorumlayanlar da var hiç söylemeyeyim Sınanmadıkça insanoğlunun büyük kısmı anlamıyor maalesef kuzum. Çok görmemek gerek

Benim sadece tez var kalem oynatmadım bir yıl oldu. Benim durum fena yani. Kaçmam gerek

Dediklerini okurken ağladım ilk oglumda herkese tek tek iğneleri anlat bı yandan canın yansın düşük tehliken olsun milletin doktorculuk taslamalari bikmistim ağlamaktan sjmdjde o yüzden kimseye demedim

Geçmiş olsun canım .dediğin gibi ne olursa olsun gerginliğim bitmeyecek ama göremezsem stresim katlanacak sanırım çok zor bu işler. Yumurta toplamadan sonra döllenme olacak mi ilerleyecek mi diye endişe ediyordum şimdi bu benim endişeler bitmeyecek

hayırlı olsun canım çok sevindim bizde yüz yüze eğitim yapıyoruz şu durumda bizler için çok riskli oluyor ama yapacak bir şey yok
Benimki Özel Eğitim Lisesi yani engelliler okulu olduğu için (bizimki zihinsel engelliler) bizim okullar 1 Mart'tan beri tam gün ve hafta içi tüm günler yüz yüzeye devam ediyorduk. Sadece dersler 30 dk. indirildiği ve öğle yemeği pandemi nedeniyle kaldırıldığı için 2'de biten okul 1'de bitiyordu her gün. 15 Nisan'da uzaktana geçtik. Tam dinlenmeye ihtiyaç duyuyordum ki bana ilaç gibi geldi şu evden ders verme işi. İnşallah Ramazan ayını komple çıkarırız uzaktan eğitimle diye dua ediyorum.

Dediklerini okurken ağladım ilk oglumda herkese tek tek iğneleri anlat bı yandan canın yansın düşük tehliken olsun milletin doktorculuk taslamalari bikmistim ağlamaktan sjmdjde o yüzden kimseye demedim
Kalbi durduğu için kürtaj olmuştum hala ağır filan mı kaldırdın sen acaba iş mi yaptın diyenlerden gına gelmişti. Bunların sonu yok anacım en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…