Ah canimBıseyy bısey dıyeyım mıı ben yaptım cıktı cızgı ogun bırde merdıvenlerden düştüm belımı vuravura heryerım morardı cok kötü oldum ertsı gun tekrar test yaptım yıne cızgı cıktı sonra da 2 gun gectı tekrar kanda tahlıl yaptırdık cok şükür cıktı ama yıne ya bısey oldu ise ya hormonlar düşmeye basladı ise die bugun evde tekrar test yaptımkırmızı cizgi koyulasıyor mu yoksa incelıyor mu gıtgıde dıyerek yanii anlıcan bu işin sonu yok cocugu dogurana kadar da gecmeyecek sanırım endişeler tedirginlıkler stresss
Yaaa benim tezim göç ile ilgiliYuksek lisans yapiyorum canim, Göç Çalışmaları.. yabancı bir firmada çalışıyorum aynı zamanda, topluluklarla iletişim alanında danışmanlık veriyorum
Yaaa benim tezim göç ile ilgilieğitim durumum karışık çok ayrıntı verdiğim için tanınma ihtimaline yönelik susayım fitili nasıl koyduğum dahil bütün özel hayatım burada Utanırım sonra
Aynen anlarlar vallavalla ben de bazen burayı çevremden biri okursa direk anlar kim olduğumu diye düşünmüyo diilim bitirdin mi tezinii?? Kısmet olursa benim doğum zamanına denk geliyor tez, bebek pışpışlarken yazarım artık
valla benim de ilk dönem çok iyi geçmişti full konsantrasyon.. bu dönem tüpmüş bebekmiş gitti aklım, hoca az önce msj attı yanlış ödevi göndermişimAynen anlarlar vallaolduğu gibi duruyor maalesef hamilelik olursa donduracağım yazmaya çalışacağım tekrar aktif edip kısa sürede teslim etmek istiyorum yoksa hocalar parçalayacak beni önlerine bir şey koyamıyorum diye
Daha kötü yorumlayanlar da var hiç söylemeyeyimİnsanlar şu tüp bebek olayına aşırı abartı bakıyorlar. Bi duysa millet hemen aaa tüp müüü derler şok olurlar. Biz istermiydik böyle uğraşmayı. Çok isterdim dr a başka bişey için gidip 3 aylık hamilesiniz lafını duymayı. Sürpriz olsun planlı olmasın isterdim. Ama malesef olmadı bizim de sınavımız buymuş. Keşke doğal yollardan kalsaydık ve keşke insanlar tüp bebeği daha normal karşılasa bambaşka birşeymiş gibi bakmasalar. O yuzden kimseye söylemedim
Benim sadece tez var kalem oynatmadım bir yıl oldu. Benim durum fena yani. Kaçmam gerekvalla benim de ilk dönem çok iyi geçmişti full konsantrasyon.. bu dönem tüpmüş bebekmiş gitti aklım, hoca az önce msj attı yanlış ödevi göndermişimDicektim ödev görecek halim mi var benim diye
Dediklerini okurken ağladım ilk oglumda herkese tek tek iğneleri anlat bı yandan canın yansın düşük tehliken olsun milletin doktorculuk taslamalari bikmistim ağlamaktan sjmdjde o yüzden kimseye demedimİnsanlar şu tüp bebek olayına aşırı abartı bakıyorlar. Bi duysa millet hemen aaa tüp müüü derler şok olurlar. Biz istermiydik böyle uğraşmayı. Çok isterdim dr a başka bişey için gidip 3 aylık hamilesiniz lafını duymayı. Sürpriz olsun planlı olmasın isterdim. Ama malesef olmadı bizim de sınavımız buymuş. Keşke doğal yollardan kalsaydık ve keşke insanlar tüp bebeği daha normal karşılasa bambaşka birşeymiş gibi bakmasalar. O yuzden kimseye söylemedim
Kan ni vereceksin kuzum ben kaçırmışım olayiBen yarınki test heyecanından uyuyamıyorum.
Yapmasak içimizde büyüyor yapiyoruz oda içimizde büyüyor her türlüsü bize zararNe bileyim 2 türlüsü de eziyet sanki kafayı yedim galiba hem merak ediyorum hem yapmak istemiyorum öyle bir huzursuzluk hali
Cokk haklısın nAh canimstresten sabah aksam parol içtim hala da ağrıyor.ama artik içemem...
Bitmiyor endise bitmez...En azından var olup olmadiklari bir belli olsa idi
Sürprizli daha güzel benceBenimkiler gen testine gittiler ya, aslinda cinsiyetleri biliniyor, soyleseler keske
Geçmiş olsun canım .dediğin gibi ne olursa olsun gerginliğim bitmeyecek ama göremezsem stresim katlanacak sanırım çok zor bu işler. Yumurta toplamadan sonra döllenme olacak mi ilerleyecek mi diye endişe ediyordum şimdi bu benim endişeler bitmeyecekBıseyy bısey dıyeyım mıı ben yaptım cıktı cızgı ogun bırde merdıvenlerden düştüm belımı vuravura heryerım morardı cok kötü oldum ertsı gun tekrar test yaptım yıne cızgı cıktı sonra da 2 gun gectı tekrar kanda tahlıl yaptırdık cok şükür cıktı ama yıne ya bısey oldu ise ya hormonlar düşmeye basladı ise die bugun evde tekrar test yaptımkırmızı cizgi koyulasıyor mu yoksa incelıyor mu gıtgıde dıyerek yanii anlıcan bu işin sonu yok cocugu dogurana kadar da gecmeyecek sanırım endişeler tedirginlıkler stresss
Ben deeeBen yarınki test heyecanından uyuyamıyorum.
Evet ilk once uygulamalı dersleri açtıkları icin bizim dersler hemen basliyor degil mi
Ben çıraklık egitim merkezine gectim dersim 2 gun neyse ki yoksa meslek lisesinde kalsam bu dönemde gercekten cok zor olacakti...kizim da 1.sinifa basladi o da 2 gun okula gidiyor.. Ben 5 gun gitsem o 2 gun okula gitse yanardik.
Benimki Özel Eğitim Lisesi yani engelliler okulu olduğu için (bizimki zihinsel engelliler) bizim okullar 1 Mart'tan beri tam gün ve hafta içi tüm günler yüz yüzeye devam ediyorduk. Sadece dersler 30 dk. indirildiği ve öğle yemeği pandemi nedeniyle kaldırıldığı için 2'de biten okul 1'de bitiyordu her gün. 15 Nisan'da uzaktana geçtik. Tam dinlenmeye ihtiyaç duyuyordum ki bana ilaç gibi geldi şu evden ders verme işi. İnşallah Ramazan ayını komple çıkarırız uzaktan eğitimle diye dua ediyorum.hayırlı olsun canım çok sevindim bizde yüz yüze eğitim yapıyoruz şu durumda bizler için çok riskli oluyor ama yapacak bir şey yok
Valla aynen durum bu çok huzursuz oldumYapmasak içimizde büyüyor yapiyoruz oda içimizde büyüyor her türlüsü bize zarar
Kalbi durduğu için kürtaj olmuştum hala ağır filan mı kaldırdın sen acaba iş mi yaptın diyenlerden gına gelmişti. Bunların sonu yok anacım en iyisiDediklerini okurken ağladım ilk oglumda herkese tek tek iğneleri anlat bı yandan canın yansın düşük tehliken olsun milletin doktorculuk taslamalari bikmistim ağlamaktan sjmdjde o yüzden kimseye demedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?