- 30 Haziran 2018
- 505
- 975
- 53
En son transferde istedim onu da vermedi hainlerTek çare sürgü canım bende cokk dolmustum kımseyı istemedım ama sürügüyü getıttırdım esım yanımdaydı sadece kendımı azıcık kaldırrak koydum sonra mecbur esım aldı döktü yoksaa fenayydıı
2. Günde başladı bende kasık ağrısı canımNe zamandan beri hissediyorsun kasik ağrısını ben 2 gün önce adet göreceğim zannettim bel agrım vardı şimdi geçti bisey hissetmiyorum
Yokkk artıkkkkEn son transferde istedim onu da vermedi hainler
aynen bende 5. de artık kim duymuş kim duymamış takmıyorum başta çok stres yapıyodum kimse duymasın diye aynı şekilde sürekli şehir dısına gidiyoruz rapor alıyoruz neden neden mecbur artk herkes öğrendiBen de cok sakladım hic kimselere soylemek istemedim kizimi kimse bilmezdi hatta sadece benim annem...
Ama aradan zaman geçti 1 2 3 4 5.tup bebek derken saklamak ne mümkün o da stres yaratıyor insanda..Sehir dışına gidiyoruz hastaneye çünkü 10larca kere gidiyoruz saklamak olmadi....e simdide negatif olursa tek te anlat hepsine
Hayırlı olsun canım.... ben hiç bisey hissetmiyorum maalesef 2 gün önce adet olacağım diye korktum hafif bel agrım vardı su an bişeyim yok 5.Gün embriyosu 1 hafta oldu korkudan testte yapamıyorum2. Günde başladı bende kasık ağrısı canım
5. Günde de idrarda öğrendm
Bugun 12. Gün ara ara batmalar oluyor. Dışarı çıkıp biraz yürüyorum içimde şişen birşey varmış gibi baskı oluyor
Evet kaldıracağız birazdan dediler sonra hadi dedim çorba içeceksin dediler ben ne derdindeyim onlar ne derdinde işte bu ara kesin katılıyorum ben. Çıldırtıyorlar resmen. Diyorum ne alaka çorba? Biz sizi anestezi aldınız diye bekletiyoruz diyorlarYokkk artıkkkk
Yapma canım. Biz yaptık da noldu? Keseyi görene kadar zaten içimiz rahatlamayacak. En iyisi hiç yapmamakmış.Hayırlı olsun canım.... ben hiç bisey hissetmiyorum maalesef 2 gün önce adet olacağım diye korktum hafif bel agrım vardı su an bişeyim yok 5.Gün embriyosu 1 hafta oldu korkudan testte yapamıyorum
Belirti olmasına gerek yok gerçekten buna inan. Ben hiç belirti aramadım sürekli ilaçlardandır dedim. Hatta sancı giriyordu ay beni mahvetti bu ilaçlar diye yakınıyordum. Hiç tuttumu tutmadmı stresine girmedm. Dedmki gerçekten bana gelecekse tutunacak elimi sürekli oldugu yere koydum ve dua ettim çok. Benm idrarda erken çıkıyor diye yaptım test. Bunu bilmeseydim kan günümü bekleyecektim. Bence bekle hiç test yapma zaman bir şekilde geçiyor pozitif çıksa bile dr 15-20 gün sonra çağırıyor yine bekleyiş yani. Ben sadece her günün tadını çıkarıyorum. Hiç düşünmüyorum sürekli beslenmemi düşünüyorum ne yesem ne yapsam diye ilaçlar iğneler derken geçiyor gidiyor günler hiç strese gerek yok herşey olacagına varacak inşallah güzel olacakHayırlı olsun canım.... ben hiç bisey hissetmiyorum maalesef 2 gün önce adet olacağım diye korktum hafif bel agrım vardı su an bişeyim yok 5.Gün embriyosu 1 hafta oldu korkudan testte yapamıyorum
Yaaa yil olmus 2021 hala neyle ugrasiyolar yazik vallaa sanki tup bebek olunca yaratik oluyo insan olmuyo.. he bide bilmeden yorum yapanlar var teselli ediyo kendi capinda ay ne var tup bebek yaptirirsiniz diyo asagilio gibi ne biliyosun ne konusuyosunn... yaaa yukseldim bak simdi Allah boyle patavatsizlardan korusun yaa korona varda gormuyoruz yuzleriniİnsanlar şu tüp bebek olayına aşırı abartı bakıyorlar. Bi duysa millet hemen aaa tüp müüü derler şok olurlar. Biz istermiydik böyle uğraşmayı. Çok isterdim dr a başka bişey için gidip 3 aylık hamilesiniz lafını duymayı. Sürpriz olsun planlı olmasın isterdim. Ama malesef olmadı bizim de sınavımız buymuş. Keşke doğal yollardan kalsaydık ve keşke insanlar tüp bebeği daha normal karşılasa bambaşka birşeymiş gibi bakmasalar. O yuzden kimseye söylemedim
Ne bileyim 2 türlüsü de eziyet sanki kafayı yedim galiba hem merak ediyorum hem yapmak istemiyorum öyle bir huzursuzluk haliYapma canım. Biz yaptık da noldu? Keseyi görene kadar zaten içimiz rahatlamayacak. En iyisi hiç yapmamakmış.
Valla bilemedim içimde müthiş bir sıkıntı var ne yapacagimi bilemiyorum eczaci erken gebelik testlerinin%90 sonuç verdiğini söylediBelirti olmasına gerek yok gerçekten buna inan. Ben hiç belirti aramadım sürekli ilaçlardandır dedim. Hatta sancı giriyordu ay beni mahvetti bu ilaçlar diye yakınıyordum. Hiç tuttumu tutmadmı stresine girmedm. Dedmki gerçekten bana gelecekse tutunacak elimi sürekli oldugu yere koydum ve dua ettim çok. Benm idrarda erken çıkıyor diye yaptım test. Bunu bilmeseydim kan günümü bekleyecektim. Bence bekle hiç test yapma zaman bir şekilde geçiyor pozitif çıksa bile dr 15-20 gün sonra çağırıyor yine bekleyiş yani. Ben sadece her günün tadını çıkarıyorum. Hiç düşünmüyorum sürekli beslenmemi düşünüyorum ne yesem ne yapsam diye ilaçlar iğneler derken geçiyor gidiyor günler hiç strese gerek yok herşey olacagına varacak inşallah güzel olacak
Vallaaa öyle yapanları oturtacaksınız öyle sekılde ancakk anlarlarEvet kaldıracağız birazdan dediler sonra hadi dedim çorba içeceksin dediler ben ne derdindeyim onlar ne derdinde işte bu ara kesin katılıyorum ben. Çıldırtıyorlar resmen. Diyorum ne alaka çorba? Biz sizi anestezi aldınız diye bekletiyoruz diyorlar
Ben o kadar cektim ki bu durumdan vallahi kimsey bisey bilmiyo ilk gunden beri bik bik konusuyolar sanane sana noluyo diyemiyosun. Ya cok doluyum inanin ki bu konudan, neyseeee Allah buyuk kalplerimizi yakani canimizi acitani O cok iyi biliyor. Kulak tikiyoruz Allah iyi insanlarla karsilastirsin.İnsanlar şu tüp bebek olayına aşırı abartı bakıyorlar. Bi duysa millet hemen aaa tüp müüü derler şok olurlar. Biz istermiydik böyle uğraşmayı. Çok isterdim dr a başka bişey için gidip 3 aylık hamilesiniz lafını duymayı. Sürpriz olsun planlı olmasın isterdim. Ama malesef olmadı bizim de sınavımız buymuş. Keşke doğal yollardan kalsaydık ve keşke insanlar tüp bebeği daha normal karşılasa bambaşka birşeymiş gibi bakmasalar. O yuzden kimseye söylemedim
ay canım çok sağol içim rahatladı doktorum da aynı şeyi söyledi normal hamile kalanlar bilmeden neler yapıyorlar hiç takılma o yüzden dedi de o kadar emek veriyoruz huzursuz olmuştumO kadarcık anestezinin plesentaya etki etmediğini eşim de bana söylemişti (kendisi doktordur). Hele sendeki daha transferin başı. Henüz gebelik başlamış bile sayılmıyor. Allah'ın izni ile bir şey olmaz.
Bıseyy bısey dıyeyım mıı ben yaptım cıktı cızgı ogun bırde merdıvenlerden düştüm belımı vuravura heryerım morardı cok kötü oldum ertsı gun tekrar test yaptım yıne cızgı cıktı sonra da 2 gun gectı tekrar kanda tahlıl yaptırdık cok şükür cıktı ama yıne ya bısey oldu ise ya hormonlar düşmeye basladı ise die bugun evde tekrar test yaptımValla bilemedim içimde müthiş bir sıkıntı var ne yapacagimi bilemiyorum eczaci erken gebelik testlerinin%90 sonuç verdiğini söyledi
canım hiç korkma bende de fobi vardı ilk transferleri hatta hep anestezili oldum 3.de anestezi olmıcam demiştim çok kastım ve acıdı 4.de çok rahat girdim hiç hissetmedim bu 5.şimdilik rahatım kasarsan acıyor o yüzden hıc kasmaÖylemi diyosunuz ya. Ben diger kontrolumde soyliyim doktoruma ama kabul edecegini sanmiyorum hiç. Kaygiyi yenerim ama canim acirsa elimde olmadan kasarim gibi geliyor. Rahim kasilirsada dis gebelik olur korkusu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?