Burdakileri okuyunca bir heycanlaniyorummbende senden bir hafta önce başlayacağım galiba hadi hayırlısı
tedavim iptal oldu ama estroferm ve progestanı(ağzıdan) kullanmaya devam ediyorum ve progestan her zaman değil ama bazen çok kötü baş dönmesi yapıyor.kafamı tutamıyorum,gözlerimi açamıyorum bir saat yatırıyor beni ama tabi kişiden kişiye değişebilir..
Gen testi onermede yas,amh, daha once dusuk veya basarisiz tup bebek ve kalitsal hastaliga gore karar veriyorlar masrafli bir islem tabii. Ama ben gereksiz veya ise yaramaz oldugunu dusunmuyorum zira genetik hastaligi olab ciftler icin tek yontem..yas ilerledikce bu risk daha da artiyor. Doktor oneriyorsa, maddi olarak da elinizden geliyorsa yapilmasj faydali bence.Doktorum bana hiç bu şekilde bir öneride bulunmadı. Eğer ikinci denemeye kalırsam olmaz ise doktor ile konuşurum.ama ikinci denemeye kalirsam havuz sistemini yapacagim
Ay evet ya Mayis gelsin istiyorum bende. Daha transfer olcam sonra beklicem sonuç vs vs derken tam 1 ay varBurdakileri okuyunca bir heycanlaniyorummgunlerde gecmek bilmiyor bikac haftadir.. bir an once Mayis gelse
2 tedavi 4 transfer denemesi canım. Bu ay sonu 5. Transferim olacak.İnşallah 2.ye gerek kalmaz3 gün sonra kan tahlili var. Umarım pozitif i görürüz hep birlikte
Resmen doktora gideyim diye gun sayiyorum, manyak gibi doktor yolu gozler oldumAy evet ya Mayis gelsin istiyorum bende. Daha transfer olcam sonra beklicem sonuç vs vs derken tam 1 ay var
Senin transferine az kaldii, sonrasi esas heycanli bekleyiissAy evet ya Mayis gelsin istiyorum bende. Daha transfer olcam sonra beklicem sonuç vs vs derken tam 1 ay var
Sadece iğne olanlar kötüHay allah kotu bisi gercekten canimben de tam aksine cok dayanikliyimdir pek yan etki hissetmem, hatta her seferinde uyarir eczaci midenizi kotu yapabilir fln diye bende hic olmaz.. ama bu transfer ilaclarina herkes cok fena diyor onlardan bi cekiniyorum
Tavsiyem su ile hafif ıslatıp denemen canımBenimde daha bugün ilk ama pek beceremedim koyduğum yerde kalakaliyo sanki hemen çıkacak gibi
Kardeşim 4.de buldu prensesini.2 tedavi 4 transfer denemesi canım. Bu ay sonu 5. Transferim olacak.
Ne zaman var simdi randevun canim? Transfer islemi beni cok heyecanlandiriyor birazda korkuyorum. Kendimi kasarım ters bi hareket yaparım istem dışı falan diye. Normal muayenede bile kasiyorum cnküResmen doktora gideyim diye gun sayiyorum, manyak gibi doktor yolu gozler oldum
10 nisanda transfer olmuştum canımNe zaman transfer olmuştun?
Oyle de denedim o biraz daha iyi gitti ama Bi ise yaramadıTavsiyem su ile hafif ıslatıp denemen canım
Bence gözünü korkutma. kişiden kişiye göre değişiyor tabiki ama ben çok rahat geçiriyorum ilaç acısından hiçbi sıkıntım olmadıHay allah kotu bisi gercekten canimben de tam aksine cok dayanikliyimdir pek yan etki hissetmem, hatta her seferinde uyarir eczaci midenizi kotu yapabilir fln diye bende hic olmaz.. ama bu transfer ilaclarina herkes cok fena diyor onlardan bi cekiniyorum
kilyacım hem vajinal hem oral kullanıyorum bu zamanlarda progesteron kaç olmalı bilginiz var mı ?Progesteron maalesef çok yan etkisi var canım. İğne olayı beni kötü yaptı özellikle. Oral olanı bu etkilerinden dolayı da vajinal öneriyormuş doktorlar. O da ayrı problem
Ben dee mayıs bekliyorummm ayy bi yandan da korkuyorum bayram diye ertelenirse falannBurdakileri okuyunca bir heycanlaniyorummgunlerde gecmek bilmiyor bikac haftadir.. bir an once Mayis gelse
bende de akıntı oluyor ve ilacı çok iyi koyduğuma eminim tedirgin olmayan yaniBen mi beceremedim acaba sadece çok az gidiyo ne kadar gitmesi lazım progestan fitilin
Ben çok fazla kastım ama ters bi hareket olma ihtimali yok diyebilirim. Sabitliyor doktor. Çok kısa sürüyor zatenNe zaman var simdi randevun canim? Transfer islemi beni cok heyecanlandiriyor birazda korkuyorum. Kendimi kasarım ters bi hareket yaparım istem dışı falan diye. Normal muayenede bile kasiyorum cnkü
inşallah şuan dua etmek ve beklemekten başka çarem yokCanım her ay aynı olmaz ki bazen az bazen çok olur. Evet az olunca üzülüyor insan ama şu an önemli olan onlardan sağlıklı sana tutunan embriyo oluşması modunu düşürmemeye çalış hayırlısı olsun inşallah
Benim bayram sonrasina kaliyor gibi, net bi bilgim yok ama bence calisiyolardir. Yarin gidicem doktora bi sorayim bakiimBen dee mayıs bekliyorummm ayy bi yandan da korkuyorum bayram diye ertelenirse falannsizin bi bilginiz var mııı acaba bişi dediler mii bayramda çalışıyolar mı acaba tüp bebek ekibii
bacağından da yapabilirsin yan kısmından clexane'ı tedirgin olma koldan zor olabilir dokuyu tutman gerekiyor çünkü ama bacağından da uygulayabilirsinAmin cümlemiz inşallah canım. Hepimizin yüzünü güldürsün RabbimHafta 1 kez proluton, hergun de oksapar yap dedi. Zaten progestan fitil, duphaston, folidece kullaniyodum. Oksapari koldan yap dedi ama sanırım zorlancam. Bir-kac gün sağlık ocağına giderim. Yapabilirsem ben devam ederim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?