- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Aal benden de o kadarDr benden bi daha test istedi 48 sa sonra yani yarın vericem bakalm artçakmı. Şu artçakmı stresinden nefret ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aal benden de o kadarDr benden bi daha test istedi 48 sa sonra yani yarın vericem bakalm artçakmı. Şu artçakmı stresinden nefret ediyorum
ben de böyle diyince olsun görcez diyorlar yapamam ya sıkılırım ben deKilya Ahh bebişim ben asla asla hicbir zimbirti yapmicam. Gectigimiz yillarda aglarken soz vermiştim kendime. Başkalarina karşı hassas olmaya calisacagim diye söz vermistim. Ayrica valla hoslanmiyorumda zaten manasiz geliyor. Kendi cekirdek ailemle tebriklesme kutlama yaparım elbette ama büyük partiler bana gore degil.
Canım gittim doktora. Vajinal muayene yapti. Keseyi gördük şükür Ama düşük tehlikesine karşı iğne başladı. 1 hafta sonra kontrol verdi. Inşallah kalp atışını da duyarımda daha rahat etcem o zaman Teşekkür ederim bu arada ilgin için
Bugün benim climara bantları 2 ye çıktı sersem gibiyim kafa yapıyor ben de başım ağrımasın da böylesine razıyım ben. Sırf şu migren yüzünde ilaç kullanamıyorum.iğnelere başladığım ilk zamanlar sürekli ağlıyordum östrojen progesteron bombasıyım patlarım sana dedim bende geçen eşime yok canım bizi bizden başkası anlamıyorum. Bide oral progestana ilk başladığımda sarhoş gibiydim bu sıkıntıları yaşayan oldu mu
Ay maşallah hadi inşallah kalp sesini de duyarsın sağlıkla kucağına da alırsın iğnen hangisi nasıl yapacaksın kuzumCanım gittim doktora. Vajinal muayene yapti. Keseyi gördük şükür Ama düşük tehlikesine karşı iğne başladı. 1 hafta sonra kontrol verdi. Inşallah kalp atışını da duyarımda daha rahat etcem o zaman Teşekkür ederim bu arada ilgin için
Bu bantlar nasıl bir şey canım ?Bugün benim climara bantları 2 ye çıktı sersem gibiyim kafa yapıyor ben de başım ağrımasın da böylesine razıyım ben. Sırf şu migren yüzünde ilaç kullanamıyorum.
Ben mi beceremedim acaba sadece çok az gidiyo ne kadar gitmesi lazım progestan fitilinÖyle canım yaa fitili koyuyorum ama ne yapsan geri akıyor. Yani her türlü sorun
Ben genetiğe 5 embriyo gönderdim 4 ü kromozomal anomalili geldi.Senin kaçıncı gün , kaçınci denemen. Ksuura bakma yeni olduğum için tüm geçmiş mesajları okuyamadım. Genetik baktirmayi genelde para tuzağı olarak goruolar çok araştırdım o yüzden genetik testlere girmem diye düşünüyorum
Estrofemin bant hali canım. 3 günde 1 değişim yapıyorum. Geçen hafta 1 taneyi bu hafta 2 oldu. Bacağa,kalçaya veya göbeğe yapıştırıyorsun. Estraidol ve östrojen içeriyor.Bu bantlar nasıl bir şey canım ?
Ben opu oncesi kullanmistim tatlim, ostrojen bandi, kalcaya veya bacaga yapistiriyosun, orda kaldigi surece ostrojen veriyor. 2 gunde bir degistirip sonra ignelere baslayana kadar yapisik birakmistim benBu bantlar nasıl bir şey canım ?
Ben kullanirken hic senin dedigin etkileri gormemistim, belki de onumdeki bilinmez yolda heyecandan farketmedim etkileriEstrofemin bant hali canım. 3 günde 1 değişim yapıyorum. Geçen hafta 1 taneyi bu hafta 2 oldu. Bacağa,kalçaya veya göbeğe yapıştırıyorsun. Estraidol ve östrojen içeriyor.
Ben de beceremiyorum canım ıslatıp koyuyorum kendi gidiyor gibi öyle çok itemiyorumBen mi beceremedim acaba sadece çok az gidiyo ne kadar gitmesi lazım progestan fitilin
Ay dedim progesterondur belki daha rahattırEstrofemin bant hali canım. 3 günde 1 değişim yapıyorum. Geçen hafta 1 taneyi bu hafta 2 oldu. Bacağa,kalçaya veya göbeğe yapıştırıyorsun. Estraidol ve östrojen içeriyor.
Hiç duymamıştım canım şu iğnelerinde öyle formları olsa keşkeBen opu oncesi kullanmistim tatlim, ostrojen bandi, kalcaya veya bacaga yapistiriyosun, orda kaldigi surece ostrojen veriyor. 2 gunde bir degistirip sonra ignelere baslayana kadar yapisik birakmistim ben
Daha önce 2 kere böbrek taşı düşürdüm, ilaçlar birikme yapıyor olabilir.Alla alla cok ilac kullaniyoruz diye mi acaba kuzum hic duymadim bobrek agrisi yasayan
Ya ben carsamba yerine yarin gene test versem ne olur...
Kesinliklebence çarşamba ver aysun değerinin katlanmasını görmen açısından daha sağlıklı olur
Amiiiiiiin canım.Aminnn aminn herşey çoook güzel olucak bizim günlerimizin bu mübarek günlere gelmesi de bence çok iyi birşey dua enerjisine de çok inanırım rahmet yağdırıyor Allahım hepimize en en hayırlısını versin. Hep dua ediyorum bu kızlara da içinde banada ver Allahım diye
HoşgeldinMerhabalar, aranıza yeni katıldım 11.inde transfer oldum bende, 3.gun embriyosu. Allah herkese hayırlı ve sağlıklı çocuklar nasip etsin
Ay süper bir haber bu, maşallahCanım gittim doktora. Vajinal muayene yapti. Keseyi gördük şükür Ama düşük tehlikesine karşı iğne başladı. 1 hafta sonra kontrol verdi. Inşallah kalp atışını da duyarımda daha rahat etcem o zaman Teşekkür ederim bu arada ilgin için
Valla burda okuduklarimdan sonra transfer ilaclari cok gozumu korkuttu yumurta igneleri beni pek zorlamamisti, progestandan bi tirsiyorumHiç duymamıştım canım şu iğnelerinde öyle formları olsa keşke