• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilya Kilya Ahh bebişim ben asla asla hicbir zimbirti yapmicam. Gectigimiz yillarda aglarken soz vermiştim kendime. Başkalarina karşı hassas olmaya calisacagim diye söz vermistim. Ayrica valla hoslanmiyorumda zaten manasiz geliyor. Kendi cekirdek ailemle tebriklesme kutlama yaparım elbette ama büyük partiler bana gore degil.

Kilya Kilya Ahh bebişim ben asla asla hicbir zimbirti yapmicam. Gectigimiz yillarda aglarken soz vermiştim kendime. Başkalarina karşı hassas olmaya calisacagim diye söz vermistim. Ayrica valla hoslanmiyorumda zaten manasiz geliyor. Kendi cekirdek ailemle tebriklesme kutlama yaparım elbette ama büyük partiler bana gore degil.
🙂 ben de böyle diyince olsun görcez diyorlar 😬 yapamam ya sıkılırım ben de 🙄

M Milaa kuzum nasıl geçti muayenen ?
Canım gittim doktora. Vajinal muayene yapti. Keseyi gördük şükür 🤲🤲 Ama düşük tehlikesine karşı iğne başladı. 1 hafta sonra kontrol verdi. Inşallah kalp atışını da duyarımda daha rahat etcem o zaman 🥰🥰🤭 Teşekkür ederim bu arada ilgin için 😘😘

iğnelere başladığım ilk zamanlar sürekli ağlıyordum östrojen progesteron bombasıyım patlarım sana dedim bende geçen eşime yok canım bizi bizden başkası anlamıyorum. Bide oral progestana ilk başladığımda sarhoş gibiydim bu sıkıntıları yaşayan oldu mu
Bugün benim climara bantları 2 ye çıktı sersem gibiyim kafa yapıyor ben de başım ağrımasın da böylesine razıyım ben. Sırf şu migren yüzünde ilaç kullanamıyorum.

Canım gittim doktora. Vajinal muayene yapti. Keseyi gördük şükür 🤲🤲 Ama düşük tehlikesine karşı iğne başladı. 1 hafta sonra kontrol verdi. Inşallah kalp atışını da duyarımda daha rahat etcem o zaman 🥰🥰🤭 Teşekkür ederim bu arada ilgin için 😘😘
Ay maşallah hadi inşallah kalp sesini de duyarsın sağlıkla kucağına da alırsın 🤲🏻🤗💞 iğnen hangisi nasıl yapacaksın kuzum 🙄

Kızlarr işelmelerı ıcın basvuran opu icin tarıh bekleyen transfer zamanına kadar hergun embrıyo dan gekecek haberı bekleyen transfer zamanını bekleyen testleri net cıkmayan hıc yapmadan acaba dıe bekleyen hatta test yapıp ta halen benım gıbı acabaa duyenn herkesın rabbim mm bu mubarek gğn hurmetıne yardımcısı olsun emeklerımızı boşa cevırmesın hazınesı coktur ol desin yeter ki olur rabbım mukafatımızı versın hakkımızdada hayırlı eylesın duadan baska care yok 🤲

Senin kaçıncı gün , kaçınci denemen. Ksuura bakma yeni olduğum için tüm geçmiş mesajları okuyamadım. Genetik baktirmayi genelde para tuzağı olarak goruolar çok araştırdım o yüzden genetik testlere girmem diye düşünüyorum
Ben genetiğe 5 embriyo gönderdim 4 ü kromozomal anomalili geldi.

Bence hiç riske girmeye gerek yok.
Yaşım gereği de riskliydim ben

Estrofemin bant hali canım. 3 günde 1 değişim yapıyorum. Geçen hafta 1 taneyi bu hafta 2 oldu. Bacağa,kalçaya veya göbeğe yapıştırıyorsun. Estraidol ve östrojen içeriyor.
Ben kullanirken hic senin dedigin etkileri gormemistim, belki de onumdeki bilinmez yolda heyecandan farketmedim etkileri 😀🙈

Ben opu oncesi kullanmistim tatlim, ostrojen bandi, kalcaya veya bacaga yapistiriyosun, orda kaldigi surece ostrojen veriyor. 2 gunde bir degistirip sonra ignelere baslayana kadar yapisik birakmistim ben
Hiç duymamıştım canım şu iğnelerinde öyle formları olsa keşke 😬

Alla alla cok ilac kullaniyoruz diye mi acaba kuzum hic duymadim bobrek agrisi yasayan
Daha önce 2 kere böbrek taşı düşürdüm, ilaçlar birikme yapıyor olabilir. 😔
Ya ben carsamba yerine yarin gene test versem ne olur...
🤦🏽‍♀️
bence çarşamba ver aysun değerinin katlanmasını görmen açısından daha sağlıklı olur
Kesinlikle👌🏻
Aminnn aminn herşey çoook güzel olucak 🤲 bizim günlerimizin bu mübarek günlere gelmesi de bence çok iyi birşey dua enerjisine de çok inanırım rahmet yağdırıyor Allahım hepimize en en hayırlısını versin. Hep dua ediyorum bu kızlara da içinde banada ver Allahım diye 🥰
Amiiiiiiin canım.
Merhabalar, aranıza yeni katıldım 🤗 11.inde transfer oldum bende, 3.gun embriyosu. Allah herkese hayırlı ve sağlıklı çocuklar nasip etsin 🙏
Hoşgeldin🥰
Ay süper bir haber bu, maşallah🥰

kızlar çrş transferim var ama bugün şiddetli diş ağrısı başladı yarın dişçiye gidicem doktora iptal mi etsek transferi dedim. kan tahliline kadar rahatça yaptırabilirsin 10 gün süre içinde sorun olmaz dedi anestezi falan problem olur mu acaba çok huzursuz oldum:(

Back