Amiiin amin amin canım Allah razı olsunKızlarr işelmelerı ıcın basvuran opu icin tarıh bekleyen transfer zamanına kadar hergun embrıyo dan gekecek haberı bekleyen transfer zamanını bekleyen testleri net cıkmayan hıc yapmadan acaba dıe bekleyen hatta test yapıp ta halen benım gıbı acabaa duyenn herkesın rabbim mm bu mubarek gğn hurmetıne yardımcısı olsun emeklerımızı boşa cevırmesın hazınesı coktur ol desin yeter ki olur rabbım mukafatımızı versın hakkımızdada hayırlı eylesın duadan baska care yok
Hani ilaç prpspektüsünde ilacın yan etkileri yazar ya nadir olarak görülen şeyler bende 1.sırada yer alır o kadar hassas ki ilaçlara karşı. İlk tedavim korkunç geçmişti. Doktor seni tanımıyor sen ilaçları bilmiyorsun. Yumurta toplamadan 1 gün önce ben çatlayacaktım neredeyse 26 yumurta toplanmıştı.Ben kullanirken hic senin dedigin etkileri gormemistim, belki de onumdeki bilinmez yolda heyecandan farketmedim etkileri
Canım yarın ki duruma göre karar verirsin bence dişçiye de sor sonra içine nasıl siniyorsa öyle yap. Çok geçmiş olsunkızlar çrş transferim var ama bugün şiddetli diş ağrısı başladı yarın dişçiye gidicem doktora iptal mi etsek transferi dedim. kan tahliline kadar rahatça yaptırabilirsin 10 gün süre içinde sorun olmaz dedi anestezi falan problem olur mu acaba çok huzursuz oldum
Amin cümlemiz inşallah canım. Hepimizin yüzünü güldürsün RabbimAy maşallah hadi inşallah kalp sesini de duyarsın sağlıkla kucağına da alırsıniğnen hangisi nasıl yapacaksın kuzum
Benim de 39 yumurta toplandı.Hani ilaç prpspektüsünde ilacın yan etkileri yazar ya nadir olarak görülen şeyler bende 1.sırada yer alır o kadar hassas ki ilaçlara karşı. İlk tedavim korkunç geçmişti. Doktor seni tanımıyor sen ilaçları bilmiyorsun. Yumurta toplamadan 1 gün önce ben çatlayacaktım neredeyse 26 yumurta toplanmıştı.
Ay dedim progesterondur belki daha rahattır
Saol canım benim Allah razı olsun. Hepimizin güzel haberleri olsun inşallahDaha önce 2 kere böbrek taşı düşürdüm, ilaçlar birikme yapıyor olabilir.
Kesinlikle
Amiiiiiiin canım.
Hoşgeldin
Ay süper bir haber bu, maşallah
Ben daha once sormustum doktora, malum normal hamileliklerde baya bir zaman geciyor ogrenene kadar, o surecte kullandigimiz seyler ya zarar verirse diye, ilk ay anne ile bebek arasinda kan akisi olmadigi icin kullandigin hicbisi bebege gecmez demisti.. senin doktorunda bisi olmaz demis, disciye ozellikle belirtebilirsin belki daha hafif ama isini gorecek bir ilac verir..kızlar çrş transferim var ama bugün şiddetli diş ağrısı başladı yarın dişçiye gidicem doktora iptal mi etsek transferi dedim. kan tahliline kadar rahatça yaptırabilirsin 10 gün süre içinde sorun olmaz dedi anestezi falan problem olur mu acaba çok huzursuz oldum
Ay gözünü korkutmak gibi olmasın oksapar da birazcık yakıyorValla burda okuduklarimdan sonra transfer ilaclari cok gozumu korkuttuyumurta igneleri beni pek zorlamamisti, progestandan bi tirsiyorum
saol canım dişçide doktorunun düşüncesi önemli dedi yarın bakıcam bakalımCanım yarın ki duruma göre karar verirsin bence dişçiye de sor sonra içine nasıl siniyorsa öyle yap. Çok geçmiş olsun
İnşallah kuzumAmin cümlemiz inşallah canım. Hepimizin yüzünü güldürsün RabbimHafta 1 kez proluton, hergun de oksapar yap dedi. Zaten progestan fitil, duphaston, folidece kullaniyodum. Oksapari koldan yap dedi ama sanırım zorlancam. Bir-kac gün sağlık ocağına giderim. Yapabilirsem ben devam ederim inşallah
Ben de çok kötüydüm ağrıdan kıvranıyorum. Sonra Dr tanıdıkça rahatladık. 2.tedavim daha rahat geçti.Benim de 39 yumurta toplandı.
Mahvoldum sonraki 3 gün süründüm resmen
bende senden bir hafta önce başlayacağım galiba hadi hayırlısıŞimdi Cyclo kullanuyorum, o 2 Mayıs gibi bitecek 5-6 mayıs gibi adet olup bir aksilik çıkmazsa transfer sürecine başlarız heralde, inşallah yani, bu işler belli olmuyo NisAn’da olacak diye çok alıştırmıştım kendimi hayal kırıklığına uğradım sonra
tedavim iptal oldu ama estroferm ve progestanı(ağzıdan) kullanmaya devam ediyorum ve progestan her zaman değil ama bazen çok kötü baş dönmesi yapıyor.kafamı tutamıyorum,gözlerimi açamıyorum bir saat yatırıyor beni ama tabi kişiden kişiye değişebilir..Ben progestan almadim henuz ama fena diyolar evet
İnşallah 2.ye gerek kalmazBen de çok kötüydüm ağrıdan kıvranıyorum. Sonra Dr tanıdıkça rahatladık. 2.tedavim daha rahat geçti.
Hay allah kotu bisi gercekten canimHani ilaç prpspektüsünde ilacın yan etkileri yazar ya nadir olarak görülen şeyler bende 1.sırada yer alır o kadar hassas ki ilaçlara karşı. İlk tedavim korkunç geçmişti. Doktor seni tanımıyor sen ilaçları bilmiyorsun. Yumurta toplamadan 1 gün önce ben çatlayacaktım neredeyse 26 yumurta toplanmıştı.
Evet ilkini yaptırdım yaktı baya..Ama proluton daha beter yaktı. Hâlâ da aciyoİnşallah kuzumOksapar biraz yakıyor canım koldan daha rahat geldi bana da. Kol olunca illa başka biri de gerekiyor tabii ama yaparsın hazır bir iğne zaten.
İnşallah güzel haberler alırsın canımBenim ikinci tedavim üçüncü gün embriyosu canım. Genetik önerse idi doktorum kabul ederdim. Önermediği sürece de ekstra işlem yaptırmayı düşünmedim canım
Ayy deme demeAy gözünü korkutmak gibi olmasın oksapar da birazcık yakıyorbelki iğnesini vermez doktorun canım. Versede alışıyorsun bir şekilde kuzum
Doktorum bana hiç bu şekilde bir öneride bulunmadı. Eğer ikinci denemeye kalırsam olmaz ise doktor ile konuşurum.ama ikinci denemeye kalirsam havuz sistemini yapacagimBen genetiğe 5 embriyo gönderdim 4 ü kromozomal anomalili geldi.
Bence hiç riske girmeye gerek yok.
Yaşım gereği de riskliydim ben
Benimde daha bugün ilk ama pek beceremedim koyduğum yerde kalakaliyo sanki hemen çıkacak gibiBen de beceremiyorum canım ıslatıp koyuyorum kendi gidiyor gibi öyle çok itemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?