Amiiin amin amin canım Allah razı olsun

Ben kullanirken hic senin dedigin etkileri gormemistim, belki de onumdeki bilinmez yolda heyecandan farketmedim etkileri
Hani ilaç prpspektüsünde ilacın yan etkileri yazar ya nadir olarak görülen şeyler bende 1.sırada yer alır o kadar hassas ki ilaçlara karşı. İlk tedavim korkunç geçmişti. Doktor seni tanımıyor sen ilaçları bilmiyorsun. Yumurta toplamadan 1 gün önce ben çatlayacaktım neredeyse 26 yumurta toplanmıştı.

Canım yarın ki duruma göre karar verirsin bence dişçiye de sor sonra içine nasıl siniyorsa öyle yap. Çok geçmiş olsun

Ay maşallah hadi inşallah kalp sesini de duyarsın sağlıkla kucağına da alırsın iğnen hangisi nasıl yapacaksın kuzum
Amin cümlemiz inşallah canım. Hepimizin yüzünü güldürsün Rabbim Hafta 1 kez proluton, hergun de oksapar yap dedi. Zaten progestan fitil, duphaston, folidece kullaniyodum. Oksapari koldan yap dedi ama sanırım zorlancam. Bir-kac gün sağlık ocağına giderim. Yapabilirsem ben devam ederim inşallah

Benim de 39 yumurta toplandı.
Mahvoldum sonraki 3 gün süründüm resmen

Ben daha once sormustum doktora, malum normal hamileliklerde baya bir zaman geciyor ogrenene kadar, o surecte kullandigimiz seyler ya zarar verirse diye, ilk ay anne ile bebek arasinda kan akisi olmadigi icin kullandigin hicbisi bebege gecmez demisti.. senin doktorunda bisi olmaz demis, disciye ozellikle belirtebilirsin belki daha hafif ama isini gorecek bir ilac verir..

Valla burda okuduklarimdan sonra transfer ilaclari cok gozumu korkuttu yumurta igneleri beni pek zorlamamisti, progestandan bi tirsiyorum
Ay gözünü korkutmak gibi olmasın oksapar da birazcık yakıyor belki iğnesini vermez doktorun canım. Versede alışıyorsun bir şekilde kuzum

İnşallah kuzum Oksapar biraz yakıyor canım koldan daha rahat geldi bana da. Kol olunca illa başka biri de gerekiyor tabii ama yaparsın hazır bir iğne zaten.

bende senden bir hafta önce başlayacağım galiba hadi hayırlısı
Ben progestan almadim henuz ama fena diyolar evet
tedavim iptal oldu ama estroferm ve progestanı(ağzıdan) kullanmaya devam ediyorum ve progestan her zaman değil ama bazen çok kötü baş dönmesi yapıyor.kafamı tutamıyorum,gözlerimi açamıyorum bir saat yatırıyor beni ama tabi kişiden kişiye değişebilir..

Hay allah kotu bisi gercekten canim ben de tam aksine cok dayanikliyimdir pek yan etki hissetmem, hatta her seferinde uyarir eczaci midenizi kotu yapabilir fln diye bende hic olmaz.. ama bu transfer ilaclarina herkes cok fena diyor onlardan bi cekiniyorum

İnşallah kuzum Oksapar biraz yakıyor canım koldan daha rahat geldi bana da. Kol olunca illa başka biri de gerekiyor tabii ama yaparsın hazır bir iğne zaten.
Evet ilkini yaptırdım yaktı baya..Ama proluton daha beter yaktı. Hâlâ da aciyo neremin ağrıdığını unutturdu . Aynen canım koldan yaparım artık. Opu isleminden önce dünya iğne yaptık. Bunlar neki bize

Ben genetiğe 5 embriyo gönderdim 4 ü kromozomal anomalili geldi.

Bence hiç riske girmeye gerek yok.
Yaşım gereği de riskliydim ben
Doktorum bana hiç bu şekilde bir öneride bulunmadı. Eğer ikinci denemeye kalırsam olmaz ise doktor ile konuşurum.ama ikinci denemeye kalirsam havuz sistemini yapacagim

Ben de beceremiyorum canım ıslatıp koyuyorum kendi gidiyor gibi öyle çok itemiyorum
Benimde daha bugün ilk ama pek beceremedim koyduğum yerde kalakaliyo sanki hemen çıkacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…