• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iğnelere başladığım ilk zamanlar sürekli ağlıyordum östrojen progesteron bombasıyım patlarım sana dedim bende geçen eşime yok canım bizi bizden başkası anlamıyorum. Bide oral progestana ilk başladığımda sarhoş gibiydim bu sıkıntıları yaşayan oldu mu
Ben progestan almadim henuz ama fena diyolar evet

Yaa deme öyle benimkilerde üçüncü gün genetik yaptırmayacaksan benim doktorum beşinci güne gitmiyor. Anne rahmini daha güvenli buluyor. O yüzden umutlu ol🙂
Senin kaçıncı gün , kaçınci denemen. Ksuura bakma yeni olduğum için tüm geçmiş mesajları okuyamadım. Genetik baktirmayi genelde para tuzağı olarak goruolar çok araştırdım o yüzden genetik testlere girmem diye düşünüyorum

İnşallah dediğin gibi olur 🙏 doktoruma çok guveniyorum, bilgi konusunda çok donanmili ve insan halinden anlayan bir insan. Şimdiden konuşmak istemedi kendini öncelikle embriyona odakla dedi.ama büyük ohtimal ilaçlar verecek bende netten araştırdım arı sütü ve bal tarçın vs karışımlar varmış onları deneyeceğim, eşime kalsa ikinci tüp bebeği hiç denemeyecek ama ben ara vermeyeceğim. Allah korusun olumsuz olursa yaza tekrar deneyecegim
En onemlisi doktoruna guvenmen zaten, en iyisini yapacaktir. Evet ari sutunu benim doktorumda onermisti. Benim de 2 embriyom genden saglam dondu. 1 olsun bizim olsun ⚽

Aynen 👍 sen hangi doktor ile devam ediyorsun, hangi hastane?
Ben Ankara’dayim, doktorum gulhanenin doktoru ama ozeline gidiyorum, genart’ta yapiyor islemleri.. daha once dusuk yaptigim icin gen’e gondermemizin iyi olacagini soyledi doktorum onun icin gene gonderdik biz, ama en nihayetinde kismet bu isler..

Ben Ankara’dayim, doktorum gulhanenin doktoru ama ozeline gidiyorum, genart’ta yapiyor islemleri.. daha once dusuk yaptigim icin gen’e gondermemizin iyi olacagini soyledi doktorum onun icin gene gonderdik biz, ama en nihayetinde kismet bu isler..
Aynen, doktoruna güveniyorsan sorun yok, bu konularda önemli olan doktor yönlendirmesi doktorun bilgisine güvenmek. Bende kocaelideyim.atasehir memorialde transfer oldum

Kızlar benim de 14.00 da randevum var. Dualarınızı bekliyorum. Bakalım kese gorucek mi ya da ne oldu bilmiyorum. En son iki adet beta testi verdim. Başka bisey yapmadım. Dün hafif kahverengi lekenmem oldu korkuttu beni. Doktorum normal ama bir kontrole git dedi. Tüp bebek doktorumla aynı yerde değilim. Başka bir doktor buldum gitcem bakalım. Önce pozitifi gorelim diye uğraşıyoruz. Sonra kese var mı? Kalp atışı duyulacak mi ? Hic mi bitmeyecek bizim stresimiz 🥴🥴🥴
Milaaa ne yaptın canım ?
Muayene oldun mu ?
Umarım herşey yolundadır 🤲

kızlar merhaba herkeze bugün yumurta toplamam vardı sadece 2 tane olgun yumurta çıktığını söylediler böyle bir durumda olan varmı bu 3. yumurta toplamam oldu daha öncekilerde en az 5 olgun ve 2.3 tane embriyo gidiyordu 5.güne cok moralim bozuldu sanırım yanlış ilaç ve tedavi uygulandı😔

Senin kaçıncı gün , kaçınci denemen. Ksuura bakma yeni olduğum için tüm geçmiş mesajları okuyamadım. Genetik baktirmayi genelde para tuzağı olarak goruolar çok araştırdım o yüzden genetik testlere girmem diye düşünüyorum
Benim ikinci tedavim üçüncü gün embriyosu canım. Genetik önerse idi doktorum kabul ederdim. Önermediği sürece de ekstra işlem yaptırmayı düşünmedim canım

kızlar merhaba herkeze bugün yumurta toplamam vardı sadece 2 tane olgun yumurta çıktığını söylediler böyle bir durumda olan varmı bu 3. yumurta toplamam oldu daha öncekilerde en az 5 olgun ve 2.3 tane embriyo gidiyordu 5.güne cok moralim bozuldu sanırım yanlış ilaç ve tedavi uygulandı😔
Canım her ay aynı olmaz ki bazen az bazen çok olur. Evet az olunca üzülüyor insan ama şu an önemli olan onlardan sağlıklı sana tutunan embriyo oluşması modunu düşürmemeye çalış hayırlısı olsun inşallah 🍀

Merhaba, tedavi sırasında nasil görülmüştü peki daha fazla sayimi soyleniyordu? Ayrica altin yumurtayla bile cok fazla dogum gördük sahit olduk. Eger kaliteliyse 1 tane yetiyor zaten uzulme canim.

iğnelere başladığım ilk zamanlar sürekli ağlıyordum östrojen progesteron bombasıyım patlarım sana dedim bende geçen eşime yok canım bizi bizden başkası anlamıyorum. Bide oral progestana ilk başladığımda sarhoş gibiydim bu sıkıntıları yaşayan oldu mu
Progesteron maalesef çok yan etkisi var canım. İğne olayı beni kötü yaptı özellikle. Oral olanı bu etkilerinden dolayı da vajinal öneriyormuş doktorlar. O da ayrı problem 🤦🏻‍♀️

Son düzenleme:
Benim de 3.denemem daha öncekilerde birinde 3 birinde 4 olgun yumurtam olmuştu ama bu sefer 3 tane toplandı ve sadece 1 tanesi döllendi, çok şükür 5.güne gitti.. Benim de moralim bozulmuştu sadece 1 tane döllendi dediklerinde ama 1 taneyle de hamile kalanlar oluyormuş inşallah bize de öyle olur🤲🏻 bir de her ay aynı olmuyormuş yumurta sayısı🤷🏻‍♀️

Back