- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 198
- 38
Rabbimm hayırla tamamlatsınkızlar transferden çıktım şimdi yatıyorum hastanede inşallah benimle kalır bebişlerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbimm hayırla tamamlatsınkızlar transferden çıktım şimdi yatıyorum hastanede inşallah benimle kalır bebişlerim
Az da olsa koyulasmali bana göre..Icimde hic iyi hisler yok ama insallah ben yanılırım sizler hakli çıkarsınız insallahİdrarın yoğunluğuna ve yaptığın saate göre değişebilir bence. Normalde 3 litre su içiyorum ben, testi yapmadan önceki akşam az içmiştim. Onun için bu akşam da az su içip yatıcam. Sabaha Allah kerim.
O kadar çok istiyorum ki guzel düşünebilmek...Ama insan kendi başına gelince bir de geçmişteki kotu anlari olunca gercektrn iyi dusunemiyor ya...Kuzjm iyi düşünelim anlıyorum seni insan pozitife sevinemiyor negatife uzulemiyor ama insllah iyi olur iyi düşün olur mu
Kuzum benim gözlerim yanlış görmüyorsa ki çok iyi görürüm altta ki ikisi daha koyu bir ikincisi bir gün bekleyen test ekstra koyulaşıyor zaten rahat ol pozitif seninEki Görüntüle 2829249
ustteki 2 sini dun alttaki ikisini bugun yaptim...gittikçe koyulaşmasi gerek saglikli ise gerçekten bebekten ise...şimdilik koyulasma yok siliklesme var ..
inşallah ayy evet sabah yaptım bide cuma yapıcam hiç aklıma gelmedi sormak hemşire gelince sorayımInsallah canim sımsıkı tutunsunlar sana da meshur Gonopeptly igne verdiler mi..Keske bir sorsaydin bhcg içeriyor mu bu igne diye
Eger bhcg içeriyor ise sen de ben gibi test falan yapma canim..Insani kandırıyor olabilir..Hemsire ilk bir geliyor ya bir daha gelmez 9.katta misin..çıkarken sorabilirsin asagidaninşallah ayy evet sabah yaptım bide cuma yapıcam hiç aklıma gelmedi sormak hemşire gelince sorayım
İnşallah canimm bal damlıyor agzindanNormal canim normal.. ben dogal hamileligimde de doktora ilk adet agrisiyla gitmistim, reglime daha cok var neden karnim agriyo kist vs bisi mi var acaba diye, ondan 10 gun sonra hamile oldugumj ogrenmistim. Agrilara takilma yani, guzel haber alirsin insallah
Sonra pozitif mi oldu yani kuzumBenim dün 9.günümde, akşama doğru aynen anlattığın gibi bi adet ağrısı oldu.
Amin hep beraber alalım o haberleri inşallahAnladim tatlim, cok gecmis olsun gercekten zor surecler. Ben 1 histeroskopinin altindan zor kalktim hala agrisini cekiyorum, iyi dayanmissin sen. Insallah butun bunlarin sonunda artik transferin hayirla sonuclanir, guzel haberler alirsin.
Bilmiyorum, yarın 11.gün. Tekrar test yapıcam ve kana baktıracak. Dün sabah kanda 40,61 çıktı. İnşallah kimyasal gebelik değildir.Sonra pozitif mi oldu yani kuzum
Canım benimmO kadar çok istiyorum ki guzel düşünebilmek...Ama insan kendi başına gelince bir de geçmişteki kotu anlari olunca gercektrn iyi dusunemiyor ya...
İnşallahhh canım çok teşekkür ederim darısı tüm isteyenlereHayırlıı olsunn harika maşallahh
Çok teşekkür ederim canım inşallah darısı tüm isteyenlere inşallahGözünaydın kuzucum sağlıkla ilerlesin inşallah
Sağolasın canım benim inşallah hepimizi sağlıkla alalım kucaklarımızaMaşallah sağlıkla gelsin inşallah.
10. Günüm canımmasallahh canım kacıncı gunun senın
Canım inşallah darısı sana inşallah sakın umutsuz olmayın ben çok umutsuzdum umut hep varmışYavrum kuzum hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim sağlıkla ilerlesin inşallah
İnşallah canım benim Rabbim tüm hamilelere sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin bu yolda anne olmak isteyen herkese anne olmayı nasip etsinCanım masallahh Allahım güzel güzel ilerletsin
Allah yardımcın olsun bu süreçten sonrasu inşallah bol bol istirahat arada yürü kuzum rahme kanngitsin Allah sana sımsıkı tutundursun evlatlarını kaçıncı gün kaç embryo konuldu cnmkızlar transferden çıktım şimdi yatıyorum hastanede inşallah benimle kalır bebişlerim
Sımsıkı tutunsunlar inşallah kuzum hayırlı olsun. Nasıl hissediyorsun?kızlar transferden çıktım şimdi yatıyorum hastanede inşallah benimle kalır bebişlerim
Evet 9. gün önce zaten evde test yaptım. Karnıma orta-ağır şiddette bir adet sancısı girmişti çünkü ve adet günüme daha 5 ya da 6 gün vardı. Testte ikinciyi çizgiyi açık renk de olsa gayet net gördüm. Sonra kanamam başlayınca endişelendim gidip kanda görelim dedim eşime, öylece gittik sonucun pozitif olduğundan o sayede emin olduk. O kanama da yerleşme kanamasıymış. Rengi pembe-kahverengi idi.Peki daha önce evde gebelik testi yapmış mıydın canım? Benim 5. Gün embriyosu ve bugün 7. Gün normal kaset test yaptım gölge bile çıkmadı. Erken değil mi evde test için
En alttaki ile üsteliklerin markası farklı sanırım. Üstten ikinci koyu görünüyor kurumuş sanırım ama diğerleri de gayet pozitif silikleşme demeyelim. Aralarında çok anlaşılır fark yok kuzum. Ben öyle görüyorum. İnşallah olacakEki Görüntüle 2829249
ustteki 2 sini dun alttaki ikisini bugun yaptim...gittikçe koyulaşmasi gerek saglikli ise gerçekten bebekten ise...şimdilik koyulasma yok siliklesme var ..
Hay maşallah iyi sabretmişsin bugüne kadar ya helal olsun. Bugün yapsan bile çıkardı sonuç. Yarın sabah ilk idrarla yap da artık sevinelim hepimiz.Rabbim şifa versin kuzum. İnşallah iyi olursun her anlamda İnsan dayanamıyor. Gece test aşerdim resmen Ben de test aldım bugün sabahı zor ettim test alacağım diye Daha doğrusu eşim aldı o da erken gebelik testi almış ne bilsin öyle vermişler bir şey demedim onda şimdi ilaç etkisi filan da çıkar diye ve o kadar yorgun düştüm ki yapasım gelmedi sabah yapayım diyorum artık benim 13.gün olacak yarın 14 ile 13 çok fark etmez sanırım. Bakalım ya hayırlısı olsun
İnşallah canım Hepsi korkudan Ondan bekledim. Ama dün o kadar gergindim ki evde olsa test yapardım kesin. Test almamıştım bilerek şimdi de eşim erken gebelik testi getirmiş fark eder mi ki ya hiç bilmiyorum aradaki farkıHay maşallah iyi sabretmişsin bugüne kadar ya helal olsun. Bugün yapsan bile çıkardı sonuç. Yarın sabah ilk idrarla yap da artık sevinelim hepimiz.
yok canım ivf katındayım aşağıda odadayım senin transferin geç saat olduğu için servise çıkmışsın erken olunca burda yatıyosun sordum hemşireye şimdi 9-10.günde hiç bi ilacın etkisi kalmaz dedi ama 6-7. gün yaparsanız erken olur yanıltıcı olur dediEger bhcg içeriyor ise sen de ben gibi test falan yapma canim..Insani kandırıyor olabilir..Hemsire ilk bir geliyor ya bir daha gelmez 9.katta misin..çıkarken sorabilirsin asagidan
Bu arada ben erken gebelim testi yapmıştım. Normali yapsam beli ki de çıkmazdı.Evet 9. gün önce zaten evde test yaptım. Karnıma orta-ağır şiddette bir adet sancısı girmişti çünkü ve adet günüme daha 5 ya da 6 gün vardı. Testte ikinciyi çizgiyi açık renk de olsa gayet net gördüm. Sonra kanamam başlayınca endişelendim gidip kanda görelim dedim eşime, öylece gittik sonucun pozitif olduğundan o sayede emin olduk. O kanama da yerleşme kanamasıymış. Rengi pembe-kahverengi idi.
Peki daha önce evde gebelik testi yapmış mıydın canım? Benim 5. Gün embriyosu ve bugün 7. Gün normal kaset test yaptım gölge bile çıkmadı. Erken değil mi evde test için