• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaset testler 20 hcg üstünü tespit ediyor. 9.gün 34 görmüş arkadaş. Yani senin çıkmama ihtimali var. Zaten tek embriyo diye hatırlıyorum canım. İnşallah döner. Bu arada gribin nasıl oldu ?
inşallah canım 🙏🏻 benimde umudum o yönde 🙏🏻 gribim devam ediyor hala ama çok kötü değil daha rahatım biraz vücudum ağrıyor o kadar .. 7. Gün zaten çok erkendi hata ettim 🤦🏻‍♀️

Kizlar doktordan çiktim. Rahim duvari kalinlasmis estrofeme ve coraspine devam dedi baska ilac igne vs hicbirsey vermedi. Bende bugun ilacimi içmeyi unutmuşum. Doktor tedavin iptal olur kanaman baslar sakin ihmal etme dedi. Aklım çikti bir an için. Aman diyim henüz transfer olmayi bekleyenler dikkat edin bilginiz yoksa. Saatini şaşmayın.
Sende dikkat et kuzum evet çok önemli saati saatine iç ❤️

inşallah canım 🙏🏻 benimde umudum o yönde 🙏🏻 gribim devam ediyor hala ama çok kötü değil daha rahatım biraz vücudum ağrıyor o kadar .. 7. Gün zaten çok erkendi hata ettim 🤦🏻‍♀️
Rabbim şifa versin kuzum. İnşallah iyi olursun her anlamda 🍀 İnsan dayanamıyor. Gece test aşerdim resmen 😬 Ben de test aldım bugün sabahı zor ettim test alacağım diye 🤦🏻‍♀️ Daha doğrusu eşim aldı o da erken gebelik testi almış ne bilsin öyle vermişler bir şey demedim😬 onda şimdi ilaç etkisi filan da çıkar diye ve o kadar yorgun düştüm ki yapasım gelmedi sabah yapayım diyorum artık benim 13.gün olacak yarın 14 ile 13 çok fark etmez sanırım. Bakalım ya hayırlısı olsun 🤲🏻

Hayırlsı olsun canım. Ay benim de ilaç iğne unutucam diye aklım çıkıyorr. çok olunca ama napalım:110:
Ben dün coraspin ve folik asiti unutmuştum 🙄 çok takılmadım iğne yapıyoruz zaten folikte önemli değil dedim. İnsan unutuyor gerçekten

• Beğen
Reactions: bbg
Rabbim şifa versin kuzum. İnşallah iyi olursun her anlamda 🍀 İnsan dayanamıyor. Gece test aşerdim resmen 😬 Ben de test aldım bugün sabahı zor ettim test alacağım diye 🤦🏻‍♀️ Daha doğrusu eşim aldı o da erken gebelik testi almış ne bilsin öyle vermişler bir şey demedim😬 onda şimdi ilaç etkisi filan da çıkar diye ve o kadar yorgun düştüm ki yapasım gelmedi sabah yapayım diyorum artık benim 13.gün olacak yarın 14 ile 13 çok fark etmez sanırım. Bakalım ya hayırlısı olsun 🤲🏻
Hepimiz iyi olalım inşallah canım 🙏🏻 senin zaten artık yapman lazım çoktan cikti senin çok bekledin bile. 13-14 arasida farkeden birşey olmaz.. drlar bile en fazla 12 gün sonrasını veriyor

Canim keske daha once deneseydim yaşım 40 a dayandı yumurtam cok cok azaldi amh 0.5...keske kızımdan sonra cok beklemeden daha cok deneme yapsaydım 6 ayda bir deneseydim gerci para mi dayanır ona da🥺🤭
Sagol Rabbim herkese tattirsin bu duyguyu...
Kuzum ben de yaş 33 ama amh 0.2 bende çok erteledim. Bilemiyordum amh ımın düşük olduğunu öğrenince şok geçirdim. İlk üç yıl korundum evliliğimde çok kızdım sonrasında herkese erkenden girişin diyorum bu işlere. İnsan bilemiyor işte yaşanacak olan yaşanıyor. Sadece para mı beden de dayanmaz ki. Bize de yazık biz de değerliyiz 🥺

20210419_141350.jpg

ustteki 2 sini dun alttaki ikisini bugun yaptim...gittikçe koyulaşmasi gerek saglikli ise gerçekten bebekten ise...şimdilik koyulasma yok siliklesme var ..:110:

Kizlar doktordan çiktim. Rahim duvari kalinlasmis estrofeme ve coraspine devam dedi baska ilac igne vs hicbirsey vermedi. Bende bugun ilacimi içmeyi unutmuşum. Doktor tedavin iptal olur kanaman baslar sakin ihmal etme dedi. Aklım çikti bir an için. Aman diyim henüz transfer olmayi bekleyenler dikkat edin bilginiz yoksa. Saatini şaşmayın.
Hangi ilac icin soyledi bunu tatlim? Bu ilac saatleri beni geriyor yaa

Kızlar bugün sabah idrar testi yaptım bişey çıkmadı yani xemekki dün yaptigim çatlatma ignesinin hayalet cizgisiymis ama önemli sorum şu bugün 5. Günüm ve çok fena adet olacak gibi ağrım var bunormal mi ya

Eki Görüntüle 2829249

ustteki 2 sini dun alttaki ikisini bugun yaptim...gittikçe koyulaşmasi gerek saglikli ise gerçekten bebekten ise...şimdilik koyulasma yok siliklesme var ..:110:
İdrarın yoğunluğuna ve yaptığın saate göre değişebilir bence. Normalde 3 litre su içiyorum ben, testi yapmadan önceki akşam az içmiştim. Onun için bu akşam da az su içip yatıcam. Sabaha Allah kerim.

Kızlar bugün sabah idrar testi yaptım bişey çıkmadı yani xemekki dün yaptigim çatlatma ignesinin hayalet cizgisiymis ama önemli sorum şu bugün 5. Günüm ve çok fena adet olacak gibi ağrım var bunormal mi ya
Benim dün 9.günümde, akşama doğru aynen anlattığın gibi bi adet ağrısı oldu.

Normal canim normal.. ben dogal hamileligimde de doktora ilk adet agrisiyla gitmistim, reglime daha cok var neden karnim agriyo kist vs bisi mi var acaba diye, ondan 10 gun sonra hamile oldugumj ogrenmistim. Agrilara takilma yani, guzel haber alirsin insallah

İnşallah tek duam bu şuan
5. Gün embriyosuydu benim 8. Günde idrarda negatif çıktı .bende senin gibi çok üzüldüm hatta kan testine gitmek bile istemedim.12. gün kanda 931 di.cok mutlu olmuştuk ama sonu hüsranla bitti 7. Haftada gelişimi durdu ilacı kesince düştü kendisi😥umarım pozitifi görürsün canım 🙏

Back