• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnşallah canım 🤗💕 Hepsi korkudan 😬 Ondan bekledim. Ama dün o kadar gergindim ki evde olsa test yapardım kesin. Test almamıştım bilerek 🤭 şimdi de eşim erken gebelik testi getirmiş fark eder mi ki ya hiç bilmiyorum aradaki farkı
Erken gebelik testi daha mantıklı zaten. Taze embriyo transferi değilse tabii. Bir tek çatlatma iğnesi testte yanılma payı bırakabiliyor. Onun dışında progestandır, Estrofemdir, kan sulandırıcılar falan bhcg hormonuna hiçbir şey katmıyor.

Erken gebelik testi daha mantıklı zaten. Taze embriyo transferi değilse tabii. Bir tek çatlatma iğnesi testte yanılma payı bırakabiliyor. Onun dışında progestandır, Estrofemdir, kan sulandırıcılar falan bhcg hormonuna hiçbir şey katmıyor.
Taze değildi canım ancak 8 gün önce çatlatma iğnesi oldum ovitrelle ondan zaten evde yapıp gerilmek istemedim . Sekiz günde ne kadar etkisi kalır hiç bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

İnşallah canım 🤗💕 Hepsi korkudan 😬 Ondan bekledim. Ama dün o kadar gergindim ki evde olsa test yapardım kesin. Test almamıştım bilerek 🤭 şimdi de eşim erken gebelik testi getirmiş fark eder mi ki ya hiç bilmiyorum aradaki farkı
Ayy ben heycanlandim burda 🤩🤩, vallahi tebrik ederim su gune kadar dayanmissin.. yapinca hemen haber ver👀👀

Ayy ben heycanlandim burda 🤩🤩, vallahi tebrik ederim su gune kadar dayanmissin.. yapinca hemen haber ver👀👀
😂😂😂 bütün gece gözümü kırpmadım resmen 😬 veririm canım❤️ sabah ilk idrarla yapayım diyorum ama şu malum konu sekiz gün önce ovitrelle iğne yaptım. Bir tek endişem o. Kan testi olmadığı için yorumda yapamam ama bir umut olur belki çarşambaya dedim. İnşallah etkisi kalmamıştır 🙄

5. Gün embriyosuydu benim 8. Günde idrarda negatif çıktı .bende senin gibi çok üzüldüm hatta kan testine gitmek bile istemedim.12. gün kanda 931 di.cok mutlu olmuştuk ama sonu hüsranla bitti 7. Haftada gelişimi durdu ilacı kesince düştü kendisi😥umarım pozitifi görürsün canım 🙏
Mesajın bana umut olmuştu ki sonuna çok üzüldüm inşallah tekrardan hamile kalırsın canım çok emek veriyoruz bu yolda 🙏🏻❤️ tek transfer miydi peki

Sağlıcakla ilerledim gebeliğin inşallah 😍😍😍
İnşallahhh canım benim 🙏😍 Rabbim hepimize sağlıkla sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏
brikler🌸Hayirli olsun.Allah tamamina erdirsin🤲🏻
Amin canım benim 🙏😍 dualarım hepimizle 🙏
pozitirleri. Negatifler varsa onlarada bir sonrakinde şans dileyelim. Bir gün kavusacagiz evlatlarimiza gönülden inaniyorm. Bu arada evde değilim. Eve gittgimde ekleyecegim listeye miss gibi.
Allah razı olsun canım 🙏😍 darısı sizlere tüm isteyenlere inşallah 🙏 😍
Gozun aydin tatlimmm, kucagina aldigin gunlerde gelsin saglikla.. bugun guzel bir haberr ihtiyacimiz varda burda hepimizin 🌸
İnşallahhh canım çok teşekkür ederim 🙏 😍 darısı tüm isteyenlere inşallah 🙏😍

Mesajın bana umut olmuştu ki sonuna çok üzüldüm inşallah tekrardan hamile kalırsın canım çok emek veriyoruz bu yolda 🙏🏻❤️ tek transfer miydi peki
Yok 5. Gün çift transferdi keseyi gördük tek keseydi yolk keseside olusmustu.hersey yolundayken bir anda mahvoldu kader kısmet ilk tedavimdi.simdi regl olunca 2. Tedavim için bomba gibi dönücem yeniden😁umarım aynı şeyi yaşamam da😌

😂😂😂 bütün gece gözümü kırpmadım resmen 😬 veririm canım❤️ sabah ilk idrarla yapayım diyorum ama şu malum konu sekiz gün önce ovitrelle iğne yaptım. Bir tek endişem o. Kan testi olmadığı için yorumda yapamam ama bir umut olur belki çarşambaya dedim. İnşallah etkisi kalmamıştır 🙄
Ya zaten normal test gunune cok az kalmis, bence ignenin etkisi kalmamistir ya da cok azalmistir.. guzel haberlerini bekliyoruz heyecanlA

Yok 5. Gün çift transferdi keseyi gördük tek keseydi yolk keseside olusmustu.hersey yolundayken bir anda mahvoldu kader kısmet ilk tedavimdi.simdi regl olunca 2. Tedavim için bomba gibi dönücem yeniden😁umarım aynı şeyi yaşamam da😌
Allah esirgesin merak etme 🤗 bomba gibi döneceksin ❤️❤️ benim tek embriyo sanırım 7. Günde çıkmaması normal ☺️

Kızlar bugün sabah idrar testi yaptım bişey çıkmadı yani xemekki dün yaptigim çatlatma ignesinin hayalet cizgisiymis ama önemli sorum şu bugün 5. Günüm ve çok fena adet olacak gibi ağrım var bunormal mi ya
Ayy kuzum ağrılar bana göre iyiye işaret ben de ağrım olmadı diye kendimi yiyorum 🤭😬 kıymetini bil 🤪 inşallah tutunma belirtisidir. Şu çatlatma iğneleri ne kadar etki ediyor ortalama değer yazsalarmış ne güzel olurmuş. Ona göre çıkarım yapardık ya 🙄 bizi çatlattı bu iğneler 🤦🏻‍♀️

yok canım ivf katındayım aşağıda odadayım senin transferin geç saat olduğu için servise çıkmışsın erken olunca burda yatıyosun sordum hemşireye şimdi 9-10.günde hiç bi ilacın etkisi kalmaz dedi ama 6-7. gün yaparsanız erken olur yanıltıcı olur dedi
Anladim canim tabi iste ben erken yaptim ozaman.. Gonopeptly icin dediler onu tabi.. :KK17:

Ya zaten normal test gunune cok az kalmis, bence ignenin etkisi kalmamistir ya da cok azalmistir.. guzel haberlerini bekliyoruz heyecanlA
İnşallah canım inşallah ben şimdi bugün de uyuyamam gece kalktığımda yapar atarım inşallah umut verici bir sonuç çıksın 🤲🏻

Ayy kuzum ağrılar bana göre iyiye işaret ben de ağrım olmadı diye kendimi yiyorum 🤭😬 kıymetini bil 🤪 inşallah tutunma belirtisidir. Şu çatlatma iğneleri ne kadar etki ediyor ortalama değer yazsalarmış ne güzel olurmuş. Ona göre çıkarım yapardık ya 🙄 bizi çatlattı bu iğneler 🤦🏻‍♀️
Aynen kuzumda valla sabahtan beri sanki şimdi adet oldum galina diyorum sürekli

Back