• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar benim de 14.00 da randevum var. Dualarınızı bekliyorum. Bakalım kese gorucek mi ya da ne oldu bilmiyorum. En son iki adet beta testi verdim. Başka bisey yapmadım. Dün hafif kahverengi lekenmem oldu korkuttu beni. Doktorum normal ama bir kontrole git dedi. Tüp bebek doktorumla aynı yerde değilim. Başka bir doktor buldum gitcem bakalım. Önce pozitifi gorelim diye uğraşıyoruz. Sonra kese var mı? Kalp atışı duyulacak mi ? Hic mi bitmeyecek bizim stresimiz 🥴🥴🥴
Güzel geçsin inşallah canım 🤲🏻🍀

Can

CanIm 5.gun 2 embriyo düşük geliyor hala bana...2 kat artisi görürsem düşüklüğü onemli değil de gene...iyi mi sence
Benimki de 2 embriyo. Bence iyi. Beb ilk tüp bebek denememde taze transfer olmuştu, çatlatma iğnesinden 5 gün sonra yani transferden 3 gün sonra kan testi vermiştim, değer 10 çıkmıştı. Yani 34 hiç düşük bir değer değil. Sen hep olumlu düşün. Olmayacaksa da oldurur iyi düşünmek. Tabii Allah'ın izni ile. 🤲 🤗 😇

Canım ben doktor ister diye merak etmiş bakmıştım histereskopiye birkaç kişide yazmış ağrılı diye. Nasıl oluyor ki bu işlem ? Yabancı sitelerde uyutmasan pat pat yapıyorlardı 🙄 görünce çok korkmuştum. Doktor istemedi ama belki ister sonrasında aklıma gelmişken sormak istedim
Anestezisiz yapilanlar belki sadece kontrol amacli yapiliyordur tatlim, mudahale edilecekse anestezisiz pek mumkun degil.. kamerali ve kesici/yakici uclarlar rahime girip polip fln varsa aliyorlar. Bende yoktu cok sukur ama rahmin sag tarafini kesip genisletmisler. Yani iceride nereye mudahale ettiklerini hissedebiliyorum hala. Cok kanama vs olmadi ama mesela ayaklarimk uzatip yatamiyorum hala, sanki sag tarafim cektiriyor gibi, bacaklarimi karnima cekme ihtiyaci hissediyorum. Ama cok faydali bir islem diyorlar.

Birincide kontrol amaclı yapmak istedi ufak tefek sorunlar vardı rahim kenarı çökmüş onu düzeltti, ikinciyi mecbur kaldı ultrasonda polip gördü. Üçüncüyü apar topar oldum benim asıl transferim şubat ayında olacaktı transfere 5 gün kala muayeneye gittim rahimde bir karaltı gördüm hemen bugün seni histereakopi yapacağım dedi o histereskopide sadece bakmış transferim iptal oldu ben baya biseyler yaşadım yani transfer gününe zor ulaştım. Dediğin gibi aldığımız ilaçlar başlı başına bunalım sebebi zaten.etraftan insanlar çocukları olmuyor mu?tüp bebek yaptırsınlar diyorlarmış yaşamayan bilmiyor tüp bebek tedavisini kolay zannediyor
Anladim tatlim, cok gecmis olsun gercekten zor surecler. Ben 1 histeroskopinin altindan zor kalktim hala agrisini cekiyorum, iyi dayanmissin sen. Insallah butun bunlarin sonunda artik transferin hayirla sonuclanir, guzel haberler alirsin.

Anestezisiz yapilanlar belki sadece kontrol amacli yapiliyordur tatlim, mudahale edilecekse anestezisiz pek mumkun degil.. kamerali ve kesici/yakici uclarlar rahime girip polip fln varsa aliyorlar. Bende yoktu cok sukur ama rahmin sag tarafini kesip genisletmisler. Yani iceride nereye mudahale ettiklerini hissedebiliyorum hala. Cok kanama vs olmadi ama mesela ayaklarimk uzatip yatamiyorum hala, sanki sag tarafim cektiriyor gibi, bacaklarimi karnima cekme ihtiyaci hissediyorum. Ama cok faydali bir islem diyorlar.
Anladım canım Rabbim şifa versin inşallah. Geçmiş olsun. İşlem olup olmayacağıda kontrol olmadan belli olmayacağı için sanırım anestezi ile olur. Yani anestezi olması daha iyi ben öyle görünce videolarda korkmuştum baya.

Maşallah ne güzel evlat duygusunu tatmışsınız, Allah inşallah ikiniciyi de tattıracak hayırlısı olsun inşallah moralinizi bozmayın, güzelce artarak katlanacak:dua::nazar:
Canim keske daha once deneseydim yaşım 40 a dayandı yumurtam cok cok azaldi amh 0.5...keske kızımdan sonra cok beklemeden daha cok deneme yapsaydım 6 ayda bir deneseydim gerci para mi dayanır ona da🥺🤭
Sagol Rabbim herkese tattirsin bu duyguyu...

Anladım canım Rabbim şifa versin inşallah. Geçmiş olsun. İşlem olup olmayacağıda kontrol olmadan belli olmayacağı için sanırım anestezi ile olur. Yani anestezi olması daha iyi ben öyle görünce videolarda korkmuştum baya.
Ben histeroskopiden sonra rahim filmi cektirdim, onu da anestezili cekti doktorum, ki hsg’yi anestezisiz ceken cok ama histeroskopi sonrasi olmazmis anestezisiz, 3. Gun bugun daha yeni geciyor onun da agrisi..

Benimki de 9. gün 34,5 çıkmıştı. (3. gün embriyosuydu ama, seninki kaçtı?) doktor 9. gün için güzel bir değer, gebelik başlamış dedi. Ama iki gün sonraki değer de önemli dedi. Sen de 2 gün sonra mutlaka bir daha yaptır ve hep olumlu düşün 😍
Peki daha önce evde gebelik testi yapmış mıydın canım? Benim 5. Gün embriyosu ve bugün 7. Gün normal kaset test yaptım gölge bile çıkmadı. Erken değil mi evde test için

Evet 10 dkdan sonrası sayılmaz ama 9. Gün çok güzel masallah ❤️🙏🏻 insallah benimde sonucun değişir dua edin banada
Canim cok erken yaptin yaa, bekleseydin keske biraz daha zor biliyorum ama.. hic sikma canini, kan testini bekle bakalim, hayirlisini dile.. bence donecek seninki de pozitife 🌼

Canim cok erken yaptin yaa, bekleseydin keske biraz daha zor biliyorum ama.. hic sikma canini, kan testini bekle bakalim, hayirlisini dile.. bence donecek seninki de pozitife 🌼
Off sorma çok erken yaptım 🤦🏻‍♀️ burda herkes yapınca irademe sahip olamadım 😔 modum sıfır.. inşallah döner kuzum

Ben histeroskopiden sonra rahim filmi cektirdim, onu da anestezili cekti doktorum, ki hsg’yi anestezisiz ceken cok ama histeroskopi sonrasi olmazmis anestezisiz, 3. Gun bugun daha yeni geciyor onun da agrisi..
Hsg bende çektirdim anestezi ile nasıl kanamam olmuştu asla canlı dayanamazdım. Çok zor yaa. İnşallah son olur kuzum.

Off sorma çok erken yaptım 🤦🏻‍♀️ burda herkes yapınca irademe sahip olamadım 😔 modum sıfır.. inşallah döner kuzum
Kaset testler 20 hcg üstünü tespit ediyor. 9.gün 34 görmüş arkadaş. Yani senin çıkmama ihtimali var. Zaten tek embriyo diye hatırlıyorum canım. İnşallah döner. Bu arada gribin nasıl oldu ?

Canim keske daha once deneseydim yaşım 40 a dayandı yumurtam cok cok azaldi amh 0.5...keske kızımdan sonra cok beklemeden daha cok deneme yapsaydım 6 ayda bir deneseydim gerci para mi dayanır ona da🥺🤭
Sagol Rabbim herkese tattirsin bu duyguyu...
Haklısın canım hepimizin keşkeleri oluyor ama doğru zamanda olacağı varmış, bende 4 senedir evliyim nasılsa olur diye bıraktık sonra dank etti doktora gitmek derken vakit geçti. Benim de yaşım 36 amh düşük, ilk denemem negatif. Ben de diyorum keşke daha erken evlenip daha erken çocuk olayına girseymişim. Yaş ilerledikçe bir çok şey zorlaşıyorr ama napalım bizim de kaderimiz böyleymiş.. sen şimdi yeni minnpoşa odaklan da sıkıca tutunup gelsin:KK54::KK200:

Kizlar doktordan çiktim. Rahim duvari kalinlasmis estrofeme ve coraspine devam dedi baska ilac igne vs hicbirsey vermedi. Bende bugun ilacimi içmeyi unutmuşum. Doktor tedavin iptal olur kanaman baslar sakin ihmal etme dedi. Aklım çikti bir an için. Aman diyim henüz transfer olmayi bekleyenler dikkat edin bilginiz yoksa. Saatini şaşmayın.

Kizlar doktordan çiktim. Rahim duvari kalinlasmis estrofeme ve coraspine devam dedi baska ilac igne vs hicbirsey vermedi. Bende bugun ilacimi içmeyi unutmuşum. Doktor tedavin iptal olur kanaman baslar sakin ihmal etme dedi. Aklım çikti bir an için. Aman diyim henüz transfer olmayi bekleyenler dikkat edin bilginiz yoksa. Saatini şaşmayın.
Hayırlsı olsun canım. Ay benim de ilaç iğne unutucam diye aklım çıkıyorr. çok olunca ama napalım:110:

Back