Hayırlıı olsunn harika maşallahhKızlar sonucum çıktı 262.3Rabbim sağlıcakla ilerletsin dualarım hep hepimiz için
Gözünaydın kuzucum sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar sonucum çıktı 262.3Rabbim sağlıcakla ilerletsin dualarım hep hepimiz için
Kuzumcikmis işte çok sukurrrr
9. Cu gün için değer düşük olabilir ama 5 in üzerindeki her değer belirtidir. Ayrıca doktorlarımız 12. Gunde kesin sonuç olsun diye bekleyin diyorlar. Hiç canını sıkma.. Zor olduğunu biliyorum ama napalim. Bizler beklemeye mecburuz. Sonu güzel olsun inşallahOyle mi diyorsun canim 9.gun icin biraz da dusuk geldi bu deger ne bileyim icim hic ama hic rahat degil
Valla benim ki de aynı soguk nevale insanın icini rahatlatmaz mı ya bari bi yönlendirir 9.günde söyle normal felan diye onlar bile empati yapmıyor bozmak yok dgerin yüksek nolur su stresten kurtul artık silik cıkıyor inanmiyorsn beta veriyosn inanmiyosn kizDoktoruma ulaşamıyorum ki cnm ben .yok hemsureyi aradım soğuk nevale canımı sıktı...
Biz bu testi dikkate almiyoruz zaten onemli olan 12.gu ki dedi
Ook sevindim senin adına canım benim uzun yollar katetttin sende darisi bizlere insallahKızlar sonucum çıktı 262.3Rabbim sağlıcakla ilerletsin dualarım hep hepimiz için
İşte o benim :)) çalıştığım için çok yazamıyorum ama okuyorum takip ediyorum arada yazıyorum, güzel haberlerinize seviniyorum bize de umut oluyor :))Aynen selam olsun onlarada. Benzer bi konu olunca ortak oluyorlar bize sonra vın turizmkızlar beğeni yapin bu mesaji bi görelim burda misiniz
Kimyasalda degerler kactiDusunemuykrum ki canim...1 kimyasal gebelik yasadim bir de ben insallah oyle değildir.. unsallah iğnenin etkisi değildir
Silik çıktıgında bana diyorduu hamilesinnn inansanaaa artık diyeValla benim ki de aynı soguk nevale insanın icini rahatlatmaz mı ya bari bi yönlendirir 9.günde söyle normal felan diye onlar bile empati yapmıyor bozmak yok dgerin yüksek nolur su stresten kurtul artık silik cıkıyor inanmiyorsn beta veriyosn inanmiyosn kiz
Ayhh hadi inşallah canım katlanarak artsın inan senin kadar heyecanlıyım bende ayni doktora gitmeyi düşünüyorum
MaşallahKızlar sonucum çıktı 262.3Rabbim sağlıcakla ilerletsin dualarım hep hepimiz için
Hayırlı olsun ben cesaret edemedim yapmaya herhangi bir belirtin var mıydıBenim de test günüm 22 nisan 10 nisanda 5. Gün embriyosu transfer edildi test yaptım ama çok silik çıktı bilemiyorum kan testini beklicem
İğne etkisi değildir kuzum diğeri de değildir inşallah beklemekten başka çare yokDusunemuykrum ki canim...1 kimyasal gebelik yasadim bir de ben insallah oyle değildir.. unsallah iğnenin etkisi değildir
Ohh masallahh canım kacıncı gunun senınKızlar sonucum çıktı 262.3Rabbim sağlıcakla ilerletsin dualarım hep hepimiz için
Yavrum kuzum hayırlı uğurlu olsun tebrik ederimKızlar sonucum çıktı 262.3Rabbim sağlıcakla ilerletsin dualarım hep hepimiz için
Canım masallahh Allahım güzel güzel ilerletsinKızlar sonucum çıktı 262.3Rabbim sağlıcakla ilerletsin dualarım hep hepimiz için
Kuzum msj benim değil ama anlamadım ne olduğunu4. Gün negatif çıktı 5. Gün silik
Ama ben çook erken öğrendiğim için yaptm. Ve 4. Gün negatifti hiç takılmadım çnkü hep kan testi günümde doğru sonucu göreceğime inandım
Tesekkur ederim canım iyi dusuncen için ☺Aman kuzum ben yaptım sen yapma. Onu dinlemenin hiç mi hiç faydası olmuyor. Düşünmemeye çalış.
İnşallah katlana katlana artsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?