Oyle mi diyorsun canim 9.gun icin biraz da dusuk geldi bu deger ne bileyim icim hic ama hic rahat degil
9. Cu gün için değer düşük olabilir ama 5 in üzerindeki her değer belirtidir. Ayrıca doktorlarımız 12. Gunde kesin sonuç olsun diye bekleyin diyorlar. Hiç canını sıkma.. Zor olduğunu biliyorum ama napalim. Bizler beklemeye mecburuz. Sonu güzel olsun inşallah

Doktoruma ulaşamıyorum ki cnm ben .yok hemsureyi aradım soğuk nevale canımı sıktı...

Biz bu testi dikkate almiyoruz zaten onemli olan 12.gu ki dedi
Valla benim ki de aynı soguk nevale insanın icini rahatlatmaz mı ya bari bi yönlendirir 9.günde söyle normal felan diye onlar bile empati yapmıyor bozmak yok dgerin yüksek nolur su stresten kurtul artık silik cıkıyor inanmiyorsn beta veriyosn inanmiyosn kiz

Aynen selam olsun onlarada. Benzer bi konu olunca ortak oluyorlar bize sonra vın turizm kızlar beğeni yapin bu mesaji bi görelim burda misiniz
İşte o benim :)) çalıştığım için çok yazamıyorum ama okuyorum takip ediyorum arada yazıyorum, güzel haberlerinize seviniyorum bize de umut oluyor :))

Silik çıktıgında bana diyorduu hamilesinnn inansanaaa artık diye sen de inan aysunayy artık bol bol dua et can sıkarak kötü düşünerek elden birşey gelmiyor. Ben evde her an kuran dua tesbih şükür modundayım başka türlü olmuyor. Herşey çok güzel olacak inşallahh

aysunayy kuzum iki gün sonra Bi kan daha verirsin öğreniriz ne olduğunu, şimdi pozitif görünüyor ben gonapeptly konusunda hala aynı fikirdeyim

Bence şu an göründüğü haline odaklan ve içini sıkmaktan vazgeç oldu inşallah bu iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…