Kızlar hepinize merhaba ben birkaç gündür giriş yapmadım. Şimdi baktım da hem arkadaşlar çoğalmış hem de adaylar ne güzel Hemen hemen yazdıklarınızı tek tek okumaya çalıştım. Bazen enerjiler yükselse de bazen de düşmüş haklı olarak. Ama lütfen kendinize eziyet etmeyin. Bizler normal süreçlerden geçmiyoruz. Aldigimiz hormonlar, ilaçlar, iğneler, ameliyatlar, anesteziler, ağrılar, sızılar, endişe, bekleyiş, korku bla bla diye uzar gider. Ama şöyle düşünün, bu kadar şeye rağmen hala gucluyuz ve ayaktayız. Ve öyle de olmak zorundayız. Bizler evlat sahibi olmak isteyen ama bunu zorlu yollardan başarmaya çalışan kadınlarız. Bu bizim elimizde değil ki. Ayrıca bu bir kusur değil. Bakin burda kaç kişiyiz ve hepimiz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz. Ve bunun kadar güzel birşey yok. Birbirimizi tanımadan kalelerimize dokunmaya çalışıyoruz. Hepimizin ortak noktası aynı Evlat sahibi olmak. Yalniz değilim, yalnız değilsiniz... Lütfen kendinizi daha fazla düşünerek yormayin. Allahım bu güzel günlerde güzel haberler almayı nasip etsin. Hepinizin güzel kalbinden öperim

Ben de test yapmadım henüz sadece hissedemiyorum diye kötü oluyorum bir de 14 gün cidden beklemek için zor sen öyle yazdın diye özür dilemedim kuzum Allah razı olsun söylediklerin bize moral destek olsun diye. Kendi adıma iyi geliyor Çok teşekkür ederim. Kimsenin modunu düşürmeyeyim eğer öyle bir etkisi oluyorsa özür dilerim dedim genel anlamda söyledim. İnşallah güzel olur sonucun kuzum

9.gunum bugun o güne göre dusuk degil mi...igne olali 5.gun..o cizgi neden siliklesti...bu değerden nasil emin oluxam ki ben
Kız aslolan kandır. İdrar testi yanılabilirde. Belki bozuktu lütfen idrarı at kafandan. Belki geç karışacak idrara. İğneyi de at kafandan. Bu kadar etkili olamaz bence dua edelim katlansın

9.gunum bugun o güne göre dusuk degil mi...igne olali 5.gun..o cizgi neden siliklesti...bu değerden nasil emin oluxam ki ben
Hayırlı olsun kuzum bak ne güzel çıkmış kafana takma artık, bende bugün testte negatif gördüm inşallah senin gibi pozitif görürüm

Çok çok çok teşekkür ederim kuzum

Doktoruma ulaşamıyorum ki cnm ben .yok hemsureyi aradım soğuk nevale canımı sıktı...

Biz bu testi dikkate almiyoruz zaten onemli olan 12.gu ki dedi
Canım hiç moralini bozma. Ignenin etkisi olsa bile bu kadar değerle olmaz. Inşallah katlanır merak etme sen. Dua edelim güzel sonuçlar olsun

Canım hiç moralini bozma. Ignenin etkisi olsa bile bu kadar değerle olmaz. Inşallah katlanır merak etme sen. Dua edelim güzel sonuçlar olsun
Oyle mi diyorsun canim 9.gun icin biraz da dusuk geldi bu deger ne bileyim icim hic ama hic rahat degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…