canım gözünaydın katlnarak artsın inşallah
İğne ne kadar etkiliyor olabilir kii ya doktoruna hemen sor bence ama 48 saat sonra testi yenile dicek. Bak en azından sıfır çıkmadı inşallah artıcakkk
Ben de test yapmadım henüzBizi bizden başka anlayan olmadığı için buradayız. Hayatında böyle zorluk yaşamamış insanlara anlatsan ne fayda. Verecekleri cevap çok net olsun tekrar denersin. Bence doktorun bir şey bilmiyor değiştir. Sadece akıl verme üstüne. İçimizde kopan fırtınaları bizden ve aynı süreci yaşayan hiç kimse bilemez. Ben neden yaptınız niye yaptınız demiyorum merak ediyorsunuz yapacaksınız tabiki cesaretim olsa ben bile yaparım. Ama herkes kendini biliyor ben şahsen kötü olurum moralim bozulur ve asla ilaç içmem ve beynime sürekli negatif enerji yüklerim. Ve bütün transferlerimde de aynı şeyi düşünürüm. Nasıl olsa negatif olacak. Bu beyin öyle bir şey ki neyi şartlarsan onu yaşıyorsun maalesef. Biliyorum çok zor kendim bile bunu zor başarıyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun. Özür dilenecek bir şey yok tatlım ben sizler üzüldüğünüz için üzülüyorum. Dualarım sizlerle hepinizle biz Güçlü kadınlarız unutmayın elbet bir gün mükafatını göreceğiz sabırla duayla...
9.gunum bugun o güne göre dusuk degil mi...igne olali 5.gun..o cizgi neden siliklesti...bu değerden nasil emin oluxam ki bencanım gözünaydın katlnarak artsın inşallahiğneden değildir kaçıncı gün
Günün geldiğinde tekrar vereceksin kuzum hiç stres yapma artık düşünme lütfen iğne mi diye. 2 gün sonra tekrarlarsın testini o zaman belli olur . Dualarım seninle
iğnenin etkisi kalmamıştır sanmıyorum çok düşük değer değil önemli olan katlanarak artması moralini bozma9.gunum bugun o güne göre dusuk degil mi...igne olali 5.gun..o cizgi neden siliklesti...bu değerden nasil emin oluxam ki ben
Yaaa hayır
Ahh canımm rabbim sana dıyor ki ümidsizlige düşme
En net cevabi doktorun verir canım ona gönder bakalım ne diyecek
Kız aslolan kandır. İdrar testi yanılabilirde. Belki bozuktu lütfen idrarı at kafandan. Belki geç karışacak idrara. İğneyi de at kafandan. Bu kadar etkili olamaz bence dua edelim katlansın9.gunum bugun o güne göre dusuk degil mi...igne olali 5.gun..o cizgi neden siliklesti...bu değerden nasil emin oluxam ki ben
Doktoruma ulaşamıyorum ki cnm ben .yok hemsureyi aradım soğuk nevale canımı sıktı...En net cevabi doktorun verir canım ona gönder bakalım ne diyecek
Hayırlı olsun kuzum9.gunum bugun o güne göre dusuk degil mi...igne olali 5.gun..o cizgi neden siliklesti...bu değerden nasil emin oluxam ki ben
Çok çok çok teşekkür ederim kuzumKızlar hepinize merhababen birkaç gündür giriş yapmadım. Şimdi baktım da hem arkadaşlar çoğalmış hem de adaylar ne güzel Hemen hemen yazdıklarınızı tek tek okumaya çalıştım. Bazen enerjiler yükselse de bazen de düşmüş haklı olarak. Ama lütfen kendinize eziyet etmeyin. Bizler normal süreçlerden geçmiyoruz. Aldigimiz hormonlar, ilaçlar, iğneler, ameliyatlar, anesteziler, ağrılar, sızılar, endişe, bekleyiş, korku bla bla diye uzar gider. Ama şöyle düşünün, bu kadar şeye rağmen hala gucluyuz ve ayaktayız. Ve öyle de olmak zorundayız. Bizler evlat sahibi olmak isteyen ama bunu zorlu yollardan başarmaya çalışan kadınlarız. Bu bizim elimizde değil ki. Ayrıca bu bir kusur değil. Bakin burda kaç kişiyiz ve hepimiz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz. Ve bunun kadar güzel birşey yok. Birbirimizi tanımadan kalelerimize dokunmaya çalışıyoruz. Hepimizin ortak noktası aynı Evlat sahibi olmak. Yalniz değilim, yalnız değilsiniz... Lütfen kendinizi daha fazla düşünerek yormayin. Allahım bu güzel günlerde güzel haberler almayı nasip etsin. Hepinizin güzel kalbinden öperim
Benimkiler de öyledirDoktoruma ulaşamıyorum ki cnm ben .yok hemsureyi aradım soğuk nevale canımı sıktı...
Biz bu testi dikkate almiyoruz zaten onemli olan 12.gu ki dedi
Canım hiç moralini bozma. Ignenin etkisi olsa bile bu kadar değerle olmaz. Inşallah katlanır merak etme sen. Dua edelim güzel sonuçlar olsunDoktoruma ulaşamıyorum ki cnm ben .yok hemsureyi aradım soğuk nevale canımı sıktı...
Biz bu testi dikkate almiyoruz zaten onemli olan 12.gu ki dedi
Oyle mi diyorsun canim 9.gun icin biraz da dusuk geldi bu deger ne bileyim icim hic ama hic rahat degilCanım hiç moralini bozma. Ignenin etkisi olsa bile bu kadar değerle olmaz. Inşallah katlanır merak etme sen. Dua edelim güzel sonuçlar olsun
Dusunemuykrum ki canim...1 kimyasal gebelik yasadim bir de ben insallah oyle değildir.. unsallah iğnenin etkisi değildirBenimkiler de öyledirbence olumlu düşünüp sabret kuzum az kaldı
5 bile görsem umudumu kaybetmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?