• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Son testimi yaptim kızlar 2.cizgi hic yok kalmamis demek ki iğnedenmis gercekten...insan hissediyor ya zaten hic bir sey hissetmiyordum ben cok üzgünüm benim için bu defter kapandı...
Kuzum canım hiç mi yok? Belki ilacın etkisi geçmiş ama tutunmuştur onun etkisi kalmıştır. Seni merak ediyorum. Rabbim yardımcın olsun...

Katlanarak artsın insallah 🙏🏻🙏🏻 peki 7. Günde erken gebelik testimi yapmistin normal mi canım
Normal gebelik testi yaptım canım.
Üstteki 7.gün, alttaki 9.gün.
Üsttekinde şuan silik bir çizgi görünüyor ama üzerinden 1 gün geçtikten sonra oluştu o. Sayılmıyor yani.

Eklentiler

• 66A0E321-0080-460C-8697-5FE6D0A70252.png
    66A0E321-0080-460C-8697-5FE6D0A70252.png
    498 KB · Görüntüleme: 64
Normal gebelik testi yaptım canım.
Üstteki 7.gün, alttaki 9.gün.
Üsttekinde şuan silik bir çizgi görünüyor ama üzerinden 1 gün geçtikten sonra oluştu o. Sayılmıyor yani.
Evet 10 dkdan sonrası sayılmaz ama 9. Gün çok güzel masallah ❤️🙏🏻 insallah benimde sonucun değişir dua edin banada

Ah kuzum kendimi güçlü zannediyordum. Yani yola çıkarken tam teslimiyet gösterdiğimi hayırlısı ne ise o olsun dediğimi ve buna çok inandığımı zannediyordum. Dün sabahta iyiydim gece ne olduysa oldu müthiş bir boşluk hissi beynim sürekli düşünüyor hiç müdahale edemiyorum. Durduramıyorum yattım kalktım yattım kalktım yürüdüm tv açtım kapattım başka odaya gittim yattım kalktım döndüm durdum yani anlatamam. Yaptığımın çok hatalı olduğunun farkındayım engel olamadım. Ben ilk tedavimden sonra yaa demiştim bir söz var ya olmamasına razıyım oluyormuş gibi olmasın diye. Öyle oluyormuş gibi olmuştu. Hayır o öyle olması gerektiği için öyle olmuştu. İşte insan bir yerden yine kendi dar görüşüyle başta negatif olsaydı demiştim içimden. Dışarıdan söylemeye bile korkmuştum. İçimden herkes bak oldu bir kere yine olur dediklerinde olmasaydı daha az yıpranırdım diyordum. Nankörlük etmekten de korkuyordum o yüzden içime içime böyle diyordum. Şimdi yani belki o söylediklerim kabul oldu bilemiyorum ama yine kötüyüm şimdi de ne olur pozitif olsun diyip duruyorum. Cidden çok zor. Allah yardımcımız olsun. Buraya bu şekilde yazınca okuyanları da kötü hissettiriyorsam özür dilerim ☹️ 12.günündeyim belirti aramaktan helak oldum ondan yani kusuruma bakmayın😬 Geçecek inşallah. Her şey geçiyor. Nasipten öteye yol yok. Son iki 😬 dualarınıza talibim. Herkese hayırlı bir şekilde gönlündekini nasip etsin Rabbim 🤲🏻🤗
O kadar iyi anlıyorum ki seni canım. 😔
Dünden beri bana da bi haller geldi. Bütün enerjim çekildi. Bi dolu ağrım oldu dün, varsa da kesin düştü dedim. Biraz fazla karıştırdım siteleri. Kimyasal gebelik falan kafamı çok karıştırdı. Bugün de hiç ağrım yok. Yine kötüyüm. 😔
Daha önce de söylemiştim, elbette insan üzülür negatif sonucu alınca. Ancak Rabbim ol demeden olmuyor hiçbir şey. Ne kadar uğraşırsak uğraşalım, yaratmak Allah’a mahsus. Biz sadece elimizden geleni yapmalıyız. Tedavimizi olup dua etmeliyiz bence. Şuan sadece bunu düşünüyorum. Her şey olacağına varacak sonuçta. Hepimizin hakkımızda hayırlısı olsun.

O kadar iyi anlıyorum ki seni canım. 😔
Dünden beri bana da bi haller geldi. Bütün enerjim çekildi. Bi dolu ağrım oldu dün, varsa da kesin düştü dedim. Biraz fazla karıştırdım siteleri. Kimyasal gebelik falan kafamı çok karıştırdı. Bugün de hiç ağrım yok. Yine kötüyüm. 😔
Daha önce de söylemiştim, elbette insan üzülür negatif sonucu alınca. Ancak Rabbim ol demeden olmuyor hiçbir şey. Ne kadar uğraşırsak uğraşalım, yaratmak Allah’a mahsus. Biz sadece elimizden geleni yapmalıyız. Tedavimizi olup dua etmeliyiz bence. Şuan sadece bunu düşünüyorum. Her şey olacağına varacak sonuçta. Hepimizin hakkımızda hayırlısı olsun.
Ne olacak halimiz 😞 ne olsa hatta ne olmasa hep yüreğimiz ağzımızda. Dediğin gibi kuzum Rabbim yardımcımız olsun inşallah. Şöyle silkelenip kendimize gelelim 🤲🏻

Ah kuzum kendimi güçlü zannediyordum. Yani yola çıkarken tam teslimiyet gösterdiğimi hayırlısı ne ise o olsun dediğimi ve buna çok inandığımı zannediyordum. Dün sabahta iyiydim gece ne olduysa oldu müthiş bir boşluk hissi beynim sürekli düşünüyor hiç müdahale edemiyorum. Durduramıyorum yattım kalktım yattım kalktım yürüdüm tv açtım kapattım başka odaya gittim yattım kalktım döndüm durdum yani anlatamam. Yaptığımın çok hatalı olduğunun farkındayım engel olamadım. Ben ilk tedavimden sonra yaa demiştim bir söz var ya olmamasına razıyım oluyormuş gibi olmasın diye. Öyle oluyormuş gibi olmuştu. Hayır o öyle olması gerektiği için öyle olmuştu. İşte insan bir yerden yine kendi dar görüşüyle başta negatif olsaydı demiştim içimden. Dışarıdan söylemeye bile korkmuştum. İçimden herkes bak oldu bir kere yine olur dediklerinde olmasaydı daha az yıpranırdım diyordum. Nankörlük etmekten de korkuyordum o yüzden içime içime böyle diyordum. Şimdi yani belki o söylediklerim kabul oldu bilemiyorum ama yine kötüyüm şimdi de ne olur pozitif olsun diyip duruyorum. Cidden çok zor. Allah yardımcımız olsun. Buraya bu şekilde yazınca okuyanları da kötü hissettiriyorsam özür dilerim ☹️ 12.günündeyim belirti aramaktan helak oldum ondan yani kusuruma bakmayın😬 Geçecek inşallah. Her şey geçiyor. Nasipten öteye yol yok. Son iki 😬 dualarınıza talibim. Herkese hayırlı bir şekilde gönlündekini nasip etsin Rabbim 🤲🏻🤗
Bizi bizden başka anlayan olmadığı için buradayız. Hayatında böyle zorluk yaşamamış insanlara anlatsan ne fayda. Verecekleri cevap çok net olsun tekrar denersin. Bence doktorun bir şey bilmiyor değiştir. Sadece akıl verme üstüne. İçimizde kopan fırtınaları bizden ve aynı süreci yaşayan hiç kimse bilemez. Ben neden yaptınız niye yaptınız demiyorum merak ediyorsunuz yapacaksınız tabiki cesaretim olsa ben bile yaparım. Ama herkes kendini biliyor ben şahsen kötü olurum moralim bozulur ve asla ilaç içmem ve beynime sürekli negatif enerji yüklerim. Ve bütün transferlerimde de aynı şeyi düşünürüm. Nasıl olsa negatif olacak. Bu beyin öyle bir şey ki neyi şartlarsan onu yaşıyorsun maalesef. Biliyorum çok zor kendim bile bunu zor başarıyorum. Allah herkesin yardımcısı olsun. Özür dilenecek bir şey yok tatlım ben sizler üzüldüğünüz için üzülüyorum. Dualarım sizlerle hepinizle biz Güçlü kadınlarız unutmayın elbet bir gün mükafatını göreceğiz sabırla duayla...

Back