Kızlar hepinize merhaba ben birkaç gündür giriş yapmadım. Şimdi baktım da hem arkadaşlar çoğalmış hem de adaylar ne güzel Hemen hemen yazdıklarınızı tek tek okumaya çalıştım. Bazen enerjiler yükselse de bazen de düşmüş haklı olarak. Ama lütfen kendinize eziyet etmeyin. Bizler normal süreçlerden geçmiyoruz. Aldigimiz hormonlar, ilaçlar, iğneler, ameliyatlar, anesteziler, ağrılar, sızılar, endişe, bekleyiş, korku bla bla diye uzar gider. Ama şöyle düşünün, bu kadar şeye rağmen hala gucluyuz ve ayaktayız. Ve öyle de olmak zorundayız. Bizler evlat sahibi olmak isteyen ama bunu zorlu yollardan başarmaya çalışan kadınlarız. Bu bizim elimizde değil ki. Ayrıca bu bir kusur değil. Bakin burda kaç kişiyiz ve hepimiz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz. Ve bunun kadar güzel birşey yok. Birbirimizi tanımadan kalelerimize dokunmaya çalışıyoruz. Hepimizin ortak noktası aynı Evlat sahibi olmak. Yalniz değilim, yalnız değilsiniz... Lütfen kendinizi daha fazla düşünerek yormayin. Allahım bu güzel günlerde güzel haberler almayı nasip etsin. Hepinizin güzel kalbinden öperim