Sağlıcakla ilerledim gebeliğin inşallahKızlar sonucum çıktı 262.3Rabbim sağlıcakla ilerletsin dualarım hep hepimiz için
TebriklerKızlar sonucum çıktı 262.3Rabbim sağlıcakla ilerletsin dualarım hep hepimiz için
belim biraz ağrısı çok az da kasığım başka belirtim olmadı.Hayırlı olsun ben cesaret edemedim yapmaya herhangi bir belirtin var mıydı
9.gun canim iğneden sonraki de 5.guncanım gözünaydın katlnarak artsın inşallahiğneden değildir kaçıncı gün
Benim doktor bulunmazİğne ne kadar etkiliyor olabilir kii ya doktoruna hemen sor bence ama 48 saat sonra testi yenile dicek. Bak en azından sıfır çıkmadı inşallah artıcakkk
sagol canim ama ne bileyim icim hiç rahat degilGünün geldiğinde tekrar vereceksin kuzum hiç stres yapma artık düşünme lütfen iğne mi diye. 2 gün sonra tekrarlarsın testini o zaman belli olur . Dualarım seninle
insalalh öyledir canimiğnenin etkisi kalmamıştır sanmıyorum çok düşük değer değil önemli olan katlanarak artması moralini bozma
ic sesimi susturamiyirum canim..sanirim yukselisi görmeden inanmamYaaa hayıriğne bu kadar etki etmez kuzum en fazla 10-20 arası olur ki artık kalmamıştır. İnşallah katlanarak artsın Ne olur sakinleş rahatla biraz olumsuz etkilemesin
Doktorunun dedigi aklimda cikmiyor canim..Değer de dusuk zatenAhh canımm rabbim sana dıyor ki ümidsizlige düşme
En net cevabi doktorun verir canım ona gönder bakalım ne diyecek
Ah canim benim insalalh.Kız aslolan kandır. İdrar testi yanılabilirde. Belki bozuktu lütfen idrarı at kafandan. Belki geç karışacak idrara. İğneyi de at kafandan. Bu kadar etkili olamaz bence dua edelim katlansın
Ah canim cikti ama gel de içime anlat hic rahat değilim...Hayırlı olsun kuzumbak ne güzel çıkmış kafana takma artık, bende bugün testte negatif gördüm inşallah senin gibi pozitif görürüm
çünkü günün daha erken aysuncum perşembe tekrar baktırmalısın bence
katlanarak artsın inşallah olumsuz düşünmeyi bırak artık dua et bol bol gözün aydın bende transfer için bekliyorum dua edin banada olurmu
normalde ben de öyleyimdir canim da iwte simdi oyle olamıyorum5 bile görsem umudumu kaybetmemsürekli 0.100 görmekten iyidir . 2 gün sonra bak göreceksin nasıl yükselecek.
oyoe canim 2 katlanarak artisi görmeden rahat edemem ama yokKuzumcikmis işte çok sukurrrr
Insallah canim9. Cu gün için değer düşük olabilir ama 5 in üzerindeki her değer belirtidir. Ayrıca doktorlarımız 12. Gunde kesin sonuç olsun diye bekleyin diyorlar. Hiç canını sıkma.. Zor olduğunu biliyorum ama napalim. Bizler beklemeye mecburuz. Sonu güzel olsun inşallah
Ay sorma canim yaa essekten düşmüş döndüm...Hemsireyi aradım ağlamaktan konuşamadım kalp atışını duymadan ne olur tam olarak inanmayın dedi o daValla benim ki de aynı soguk nevale insanın icini rahatlatmaz mı ya bari bi yönlendirir 9.günde söyle normal felan diye onlar bile empati yapmıyor bozmak yok dgerin yüksek nolur su stresten kurtul artık silik cıkıyor inanmiyorsn beta veriyosn inanmiyosn kiz
sayısal değerlerini tam hatırlamıyorum canim ama...100 lu bir degerle basladi ve cok az az artip dustuKimyasalda degerler kacti
Insallah kuzummmSilik çıktıgında bana diyorduu hamilesinnn inansanaaa artık diyesen de inan aysunayy artık bol bol dua et can sıkarak kötü düşünerek elden birşey gelmiyor. Ben evde her an kuran dua tesbih şükür modundayım başka türlü olmuyor. Herşey çok güzel olacak inşallahh
Sagol canimİnşallah katlana katlana artsın
Canim cok teşekkür ederim ama dediğim gibi artisi görmeden inanmam yok..aysunayy kuzum iki gün sonra Bi kan daha verirsin öğreniriz ne olduğunu, şimdi pozitif görünüyor ben gonapeptly konusunda hala aynı fikirdeyim
Bence şu an göründüğü haline odaklan ve içini sıkmaktan vazgeçoldu inşallah bu iş
Insallah erken olduğundandır canim ama 9.gunde pek erken dediler ki...kizimda 6.gun 68 görmüştüm bençünkü günün daha erken aysuncum perşembe tekrar baktırmalısın bence
Canim insallah sımsıkı tutunsun sana bebisinkatlanarak artsın inşallah olumsuz düşünmeyi bırak artık dua et bol bol gözün aydın bende transfer için bekliyorum dua edin banada olurmu
Bir cocugun var mı daha ömcedenInsallah erken olduğundandır canim ama 9.gunde pek erken dediler ki...kizimda 6.gun 68 görmüştüm ben
Canim insallah sımsıkı tutunsun sana bebisin
Varr 2.denememden bir kızım var...7 yasindaBir cocugun var mı daha ömceden
Maşallah. Allah bağışlasin canımVarr 2.denememden bir kızım var...7 yasinda
Bitmez canim doğana kadar bitmez Ah ben kizimi nasil doğurdum bir de onu anlatsam film olur. O endise hic bitmiyor..insallah guzel haberlerle don..Kızlar benim de 14.00 da randevum var. Dualarınızı bekliyorum. Bakalım kese gorucek mi ya da ne oldu bilmiyorum. En son iki adet beta testi verdim. Başka bisey yapmadım. Dün hafif kahverengi lekenmem oldu korkuttu beni. Doktorum normal ama bir kontrole git dedi. Tüp bebek doktorumla aynı yerde değilim. Başka bir doktor buldum gitcem bakalım. Önce pozitifi gorelim diye uğraşıyoruz. Sonra kese var mı? Kalp atışı duyulacak mi ? Hic mi bitmeyecek bizim stresimiz
Sonu güzel olsun herşeye katlanırız diyoruz ama bu stres bizi acıdan daha çok yoruyoBitmez canim doğana kadar bitmez Ah ben kizimi nasil doğurdum bir de onu anlatsam film olur. O endise hic bitmiyor..insallah guzel haberlerle don..
Yaa masallah ama ne güzel sarılacak bir umudun var gercekten bosu bosuna stres yapiyorsun inan bi cogumuza göre cok cok iyi durumdasın artık bi kendini sars kendine gel yahu☺Varr 2.denememden bir kızım var...7 yasinda
Benimki de 9. gün 34,5 çıkmıştı. (3. gün embriyosuydu ama, seninki kaçtı?) doktor 9. gün için güzel bir değer, gebelik başlamış dedi. Ama iki gün sonraki değer de önemli dedi. Sen de 2 gün sonra mutlaka bir daha yaptır ve hep olumlu düşün
CanIm 5.gun 2 embriyo düşük geliyor hala bana...2 kat artisi görürsem düşüklüğü onemli değil de gene...iyi mi senceBenimki de 9. gün 34,5 çıkmıştı. (3. gün embriyosuydu ama, seninki kaçtı?) doktor 9. gün için güzel bir değer, gebelik başlamış dedi. Ama iki gün sonraki değer de önemli dedi. Sen de 2 gün sonra mutlaka bir daha yaptır ve hep olumlu düşün
Hemşire çok doğru söylemiş canım. O konuda hak verdim. Çünkü ben pozitif testlerimi merkeze gönderdiğimde evet bir gebelik başlangıcı görünüyor demişlerdi. Gebesin demediler. Kese oluşup kalp atımı duyulana kadar bana hamilesin demedi doktorum. Hep gebelik başlangıcı dedi. O yüzden beklemekten başka çaremiz yok kuzumnormalde ben de öyleyimdir canim da iwte simdi oyle olamıyorum
oyoe canim 2 katlanarak artisi görmeden rahat edemem ama yok
Insallah canim
Ay sorma canim yaa essekten düşmüş döndüm...Hemsireyi aradım ağlamaktan konuşamadım kalp atışını duymadan ne olur tam olarak inanmayın dedi o da
sayısal değerlerini tam hatırlamıyorum canim ama...100 lu bir degerle basladi ve cok az az artip dustu
Insallah kuzummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?