Biz aynı gün transfer olmuşuz benim test günümde 22 nisan kaset teste cesaret edemedim ben belki erkendirGünaydın kızlar, benimde hiç keyfim yoktest günüm 22 siydi, dayanamadım sabah kaset test yaptım negatif 5. Gün embriyosu bugün 7. Günümdü, bu şekilde 7. Günde kasette çıkmayıp pozitif olan var mı
En iyisi kann rabbım muvaffak eylesin canımAlintilayamadim yazdiklarinizi ama hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim kizlar...Kan verdim sonuc bekliyorum..Cok umudum yok ama tum gece uyuyamadım evde de duramadım ciktim hemen...
Sakın yapma bende yapmayacaktim dayanamadımBiz aynı gün transfer olmuşuz benim test günümde 22 nisan kaset teste cesaret edemedim ben
Sizi yanıltmak istemem ama 2. Denememde 7. Gunumde erken gebelik yapmıştım negatif çıkmıştı dr umu aradığımda idrarda kesin çıkacak diye birşey olmadığını kan testine yakın zaman da yapmış olsaydın bile çıkmama olasılığı var demişti.Günaydın kızlar, benimde hiç keyfim yoktest günüm 22 siydi, dayanamadım sabah kaset test yaptım negatif 5. Gün embriyosu bugün 7. Günümdü, bu şekilde 7. Günde kasette çıkmayıp pozitif olan var mı
Öylemi diyorsun sabahtan beri tuvaletimi tutuyorum kardeşim uyanınca gebelik testi almaya gidecek onu bekliyorum sen böyle deyince tereddüt ettim.sen de canını sıkma dr lar bu kadar erken test yapın demiyorlar zaten biz duramıyoruzSakın yapma bende yapmayacaktim dayanamadım
İnşallah öyledir de pek umudum kalmadı, benimki normal kaset testtiSizi yanıltmak istemem ama 2. Denememde 7. Gunumde erken gebelik yapmıştım negatif çıkmıştı dr umu aradığımda idrarda kesin çıkacak diye birşey olmadığını kan testine yakın zaman da yapmış olsaydın bile çıkmama olasılığı var demişti.
Hayruunnisa sı galıba 7. Gün cıkmam ıs 9.gün cıkmıstı insallahh guzel sonuclar alırsınGünaydın kızlar, benimde hiç keyfim yoktest günüm 22 siydi, dayanamadım sabah kaset test yaptım negatif 5. Gün embriyosu bugün 7. Günümdü, bu şekilde 7. Günde kasette çıkmayıp pozitif olan var mı
Yok yapma kuzum keşke bende yapmasaydimÖylemi diyorsun sabahtan beri tuvaletimi tutuyorum kardeşim uyanınca gebelik testi almaya gidecek onu bekliyorum sen böyle deyince tereddüt ettim.sen de canını sıkma dr lar bu kadar erken test yapın demiyorlar zaten biz duramıyoruz
İnşallah tek duam bu şuanHayruunnisa sı galıba 7. Gün cıkmam ıs 9.gün cıkmıstı insallahh guzel sonuclar alırsın
Kendini üzme erken olabilir test için. idrar testi sonuç da çıkmayabilir .tecrübeli arkadaşlar bilgi verir birazdanYok yapma kuzum keşke bende yapmasaydim
Erken gebelik testi daha hassas diye biliyorum ama yanlış da biliyo olabilirim. Teyzem de tüp bebek ile gebe kaldi onun kande baya yüksek deger çıkmasına rağmen idrarda hiç çıkmamıştı. InşAllah kanda pozitifi görürsünüzİnşallah öyledir de pek umudum kalmadı, benimki normal kaset testti
İnşallah canımKendini üzme erken olabilir test için. idrar testi sonuç da çıkmayabilir .tecrübeli arkadaşlar bilgi verir birazdan
Evet erken gebelik testi daha hassas bende bir umut belki normal test yaptimya o yüzden çıkmamıştır diye düşünmek istiyorumErken gebelik testi daha hassas diye biliyorum ama yanlış da biliyo olabilirim. Teyzem de tüp bebek ile gebe kaldi onun kande baya yüksek deger çıkmasına rağmen idrarda hiç çıkmamıştı. InşAllah kanda pozitifi görürsünüz
Ben hamilelikleri çok erken öğreniyorum. Adetime 1 hafta kala normal bir idrar testinde öğreniyordum. Dr bana dediki bu çok nadirdir sende kanla idrar aynı anda karışıyor. Normalde idrar testinde bu kadar erken öğrenilmez demişti. Yani herkeste hemen idrarda çıkacak diye bişey yok. Bence herkes dr ların verdiği günde kan testi yapmalı beklemek zor ama kesin sonucu öğrenmek adına. Ben idrarda çabuk öğreniyorum diye 4. Günden başladım ve 5. Gün öğrendm.Kendini üzme erken olabilir test için. idrar testi sonuç da çıkmayabilir .tecrübeli arkadaşlar bilgi verir birazdan
Kesinlikle en güzel duygular canım insaallah hepimiz için hayırlısı olur bugün testi yapalım bakalım sonucu paylaşıcamBen maalesef doğru düzgün uyuyamıyorum sürekli rüyalarla bölük pörçük. Ama güzel bir şey bence çünkü yaşanabilecek belirtilerden biri kuzumhayırlısı olsun
Ben maalesef doğru düzgün uyuyamıyorum sürekli rüyalarla bölük pörçük. Ama güzel bir şey bence çünkü yaşanabilecek belirtilerden biri kuzumhayırlısı olsun
Bence öyle düşünün o kadar negatif gördüm ki pozitifi gorsem beynim algılamayacak duruma geldiEvet erken gebelik testi daha hassas bende bir umut belki normal test yaptimya o yüzden çıkmamıştır diye düşünmek istiyorum
İnşallah canımBence öyle düşünün o kadar negatif gördüm ki pozitifi gorsem beynim algılamayacak duruma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?