• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın kızlar, benimde hiç keyfim yok 😔 test günüm 22 siydi, dayanamadım sabah kaset test yaptım negatif 😢 5. Gün embriyosu bugün 7. Günümdü, bu şekilde 7. Günde kasette çıkmayıp pozitif olan var mı
Biz aynı gün transfer olmuşuz benim test günümde 22 nisan kaset teste cesaret edemedim ben belki erkendir

Günaydın kızlar, benimde hiç keyfim yok 😔 test günüm 22 siydi, dayanamadım sabah kaset test yaptım negatif 😢 5. Gün embriyosu bugün 7. Günümdü, bu şekilde 7. Günde kasette çıkmayıp pozitif olan var mı
Sizi yanıltmak istemem ama 2. Denememde 7. Gunumde erken gebelik yapmıştım negatif çıkmıştı dr umu aradığımda idrarda kesin çıkacak diye birşey olmadığını kan testine yakın zaman da yapmış olsaydın bile çıkmama olasılığı var demişti.

Ben de bu gece karışık rüyalar gördüm😞rüya tabirine baktım iyi değil🤲🏻Tahlil günü yaklastikca insan ümitsizlige kapiliyor😞sanırım herkes aynı durumda

Sakın yapma bende yapmayacaktim dayanamadım 😔
Öylemi diyorsun sabahtan beri tuvaletimi tutuyorum kardeşim uyanınca gebelik testi almaya gidecek onu bekliyorum sen böyle deyince tereddüt ettim.sen de canını sıkma dr lar bu kadar erken test yapın demiyorlar zaten biz duramıyoruz

Sizi yanıltmak istemem ama 2. Denememde 7. Gunumde erken gebelik yapmıştım negatif çıkmıştı dr umu aradığımda idrarda kesin çıkacak diye birşey olmadığını kan testine yakın zaman da yapmış olsaydın bile çıkmama olasılığı var demişti.
İnşallah öyledir de pek umudum kalmadı, benimki normal kaset testti

Hayruunnisa sı galıba 7. Gün cıkmam ıs 9.gün cıkmıstı insallahh guzel sonuclar alırsın

Öylemi diyorsun sabahtan beri tuvaletimi tutuyorum kardeşim uyanınca gebelik testi almaya gidecek onu bekliyorum sen böyle deyince tereddüt ettim.sen de canını sıkma dr lar bu kadar erken test yapın demiyorlar zaten biz duramıyoruz
Yok yapma kuzum keşke bende yapmasaydim

İnşallah öyledir de pek umudum kalmadı, benimki normal kaset testti
Erken gebelik testi daha hassas diye biliyorum ama yanlış da biliyo olabilirim. Teyzem de tüp bebek ile gebe kaldi onun kande baya yüksek deger çıkmasına rağmen idrarda hiç çıkmamıştı. InşAllah kanda pozitifi görürsünüz😊

Erken gebelik testi daha hassas diye biliyorum ama yanlış da biliyo olabilirim. Teyzem de tüp bebek ile gebe kaldi onun kande baya yüksek deger çıkmasına rağmen idrarda hiç çıkmamıştı. InşAllah kanda pozitifi görürsünüz😊
Evet erken gebelik testi daha hassas bende bir umut belki normal test yaptimya o yüzden çıkmamıştır diye düşünmek istiyorum

Kendini üzme erken olabilir test için. idrar testi sonuç da çıkmayabilir .tecrübeli arkadaşlar bilgi verir birazdan
Ben hamilelikleri çok erken öğreniyorum. Adetime 1 hafta kala normal bir idrar testinde öğreniyordum. Dr bana dediki bu çok nadirdir sende kanla idrar aynı anda karışıyor. Normalde idrar testinde bu kadar erken öğrenilmez demişti. Yani herkeste hemen idrarda çıkacak diye bişey yok. Bence herkes dr ların verdiği günde kan testi yapmalı beklemek zor ama kesin sonucu öğrenmek adına. Ben idrarda çabuk öğreniyorum diye 4. Günden başladım ve 5. Gün öğrendm.

Ben maalesef doğru düzgün uyuyamıyorum sürekli rüyalarla bölük pörçük. Ama güzel bir şey bence çünkü yaşanabilecek belirtilerden biri kuzum 🤩 hayırlısı olsun
Kesinlikle en güzel duygular canım insaallah hepimiz için hayırlısı olur bugün testi yapalım bakalım sonucu paylaşıcam 🤩🤩
Ben maalesef doğru düzgün uyuyamıyorum sürekli rüyalarla bölük pörçük. Ama güzel bir şey bence çünkü yaşanabilecek belirtilerden biri kuzum 🤩 hayırlısı olsun

Günaydın Kızlar
Güzel arkadaşlarım canım kızlar hepinize lafım ve hepinize kızacağım artık. Biliyorum merak ediyorsunuz o duyguyu hepimiz biliyoruz az çok dayanamıyoruz çok haklısınız ama lütfen ama lütfen test gününüz gelmeden umutsuzluğa kapılmayın. Ve mümkünse erken test yapmayın. Kendinizi yıpratmaktan ve üzmekten başka bir işe yaramıyor çünkü. Biliyorum çok zor ama az sabır:KK20:

Back