Haklısın canım bende dayanamadım yaptım negatifGünaydın Kızlar
Güzel arkadaşlarım canım kızlar hepinize lafım ve hepinize kızacağım artık. Biliyorum merak ediyorsunuz o duyguyu hepimiz biliyoruz az çok dayanamıyoruz çok haklısınız ama lütfen ama lütfen test gününüz gelmeden umutsuzluğa kapılmayın. Ve mümkünse erken test yapmayın. Kendinizi yıpratmaktan ve üzmekten başka bir işe yaramıyor çünkü. Biliyorum çok zor ama az sabır
evet ya yapmayalım gercekten katiliyorum kesinlikle.Günaydın Kızlar
Güzel arkadaşlarım canım kızlar hepinize lafım ve hepinize kızacağım artık. Biliyorum merak ediyorsunuz o duyguyu hepimiz biliyoruz az çok dayanamıyoruz çok haklısınız ama lütfen ama lütfen test gününüz gelmeden umutsuzluğa kapılmayın. Ve mümkünse erken test yapmayın. Kendinizi yıpratmaktan ve üzmekten başka bir işe yaramıyor çünkü. Biliyorum çok zor ama az sabır
4.Günde mi öğrendin ?şimdi sen bunu yazınca yine test yapasım geldiBen hamilelikleri çok erken öğreniyorum. Adetime 1 hafta kala normal bir idrar testinde öğreniyordum. Dr bana dediki bu çok nadirdir sende kanla idrar aynı anda karışıyor. Normalde idrar testinde bu kadar erken öğrenilmez demişti. Yani herkeste hemen idrarda çıkacak diye bişey yok. Bence herkes dr ların verdiği günde kan testi yapmalı beklemek zor ama kesin sonucu öğrenmek adına. Ben idrarda çabuk öğreniyorum diye 4. Günden başladım ve 5. Gün öğrendm.
Kuzum neden öyle yapiyosun ya inan o testlere güven olmuyor bakbende dün yaptım hayali cikti inan hiç inancım yok onlara senin kacicni gunundu bugün dun yaptığım aynı saattr yine yapcam negatif çıkarsa uzulmucem vallaSon testimi yaptim kızlar 2.cizgi hic yok kalmamis demek ki iğnedenmis gercekten...insan hissediyor ya zaten hic bir sey hissetmiyordum ben cok üzgünüm benim için bu defter kapandı...
İnsallahhhr hayırlı haberlerle gel inşallah kuzumAlintilayamadim yazdiklarinizi ama hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim kizlar...Kan verdim sonuc bekliyorum..Cok umudum yok ama tum gece uyuyamadım evde de duramadım ciktim hemen...
Evet öyle yapicam kuzum test yapmayacağım benim 5. Gün embriyosu bugün transferden sonraki 7. Gündüevet ya yapmayalım gercekten katiliyorum kesinlikle.Brccck canim sende bence testten ziyade biraz daha bekleyip gününde kan versen iyi olmazmi? Cnku tekrar test yapsan yine ayni sey. Idrara gecmeme ihtimali yüksek belki yeni tutunuyordur. Senin kacinci gun embriyosuydu
Benim 7.günde çıkmadı, 9.günde çıktı. Kan testi verdim 40,61. Biraz düşük gerçi ama yine de umudunu kaybetme.Günaydın kızlar, benimde hiç keyfim yoktest günüm 22 siydi, dayanamadım sabah kaset test yaptım negatif 5. Gün embriyosu bugün 7. Günümdü, bu şekilde 7. Günde kasette çıkmayıp pozitif olan var mı
En güzelini yapmışsın, bence hiç yapma gününü bekle. Biz yaptık da noldu, kafadaki sorular değişti o kadar.Biz aynı gün transfer olmuşuz benim test günümde 22 nisan kaset teste cesaret edemedim ben belki erkendir
Çıktı da hala kafada milyon tane soru var. Hiçbir şey kesin değil. Günün gelmeden doğru değilmiş, onu anladım.Hayruunnisa sı galıba 7. Gün cıkmam ıs 9.gün cıkmıstı insallahh guzel sonuclar alırsın
Ben de yapmakta kararız kaldim ama burda erken denilince vazgeçtim. Moralini bozma 7. Gun çıkmaması çok normal. Bende de hala hiç belirti yok. Iyi düşünmeye çalışıyorum sadeceEvet öyle yapicam kuzum test yapmayacağım benim 5. Gün embriyosu bugün transferden sonraki 7. Gündü
Benim de test günüm 22 nisan 10 nisanda 5. Gün embriyosu transfer edildi test yaptım ama çok silik çıktı bilemiyorum kan testini beklicemBiz aynı gün transfer olmuşuz benim test günümde 22 nisan kaset teste cesaret edemedim ben belki erkendir
Pek silik değil, baya baya çizgi görünüyor ama kan testini beklemek en doğrusuBenim de test günüm 22 nisan 10 nisanda 5. Gün embriyosu transfer edildi test yaptım ama çok silik çıktı bilemiyorum kan testini beklicem
Katlanarak artsın insallahBenim 7.günde çıkmadı, 9.günde çıktı. Kan testi verdim 40,61. Biraz düşük gerçi ama yine de umudunu kaybetme.
En güzelini yapmışsın, bence hiç yapma gününü bekle. Biz yaptık da noldu, kafadaki sorular değişti o kadar.
Çıktı da hala kafada milyon tane soru var. Hiçbir şey kesin değil. Günün gelmeden doğru değilmiş, onu anladım.
Ah kuzum kendimi güçlü zannediyordum. Yani yola çıkarken tam teslimiyet gösterdiğimi hayırlısı ne ise o olsun dediğimi ve buna çok inandığımı zannediyordum. Dün sabahta iyiydim gece ne olduysa oldu müthiş bir boşluk hissi beynim sürekli düşünüyor hiç müdahale edemiyorum. Durduramıyorum yattım kalktım yattım kalktım yürüdüm tv açtım kapattım başka odaya gittim yattım kalktım döndüm durdum yani anlatamam. Yaptığımın çok hatalı olduğunun farkındayım engel olamadım. Ben ilk tedavimden sonra yaa demiştim bir söz var ya olmamasına razıyım oluyormuş gibi olmasın diye. Öyle oluyormuş gibi olmuştu. Hayır o öyle olması gerektiği için öyle olmuştu. İşte insan bir yerden yine kendi dar görüşüyle başta negatif olsaydı demiştim içimden. Dışarıdan söylemeye bile korkmuştum. İçimden herkes bak oldu bir kere yine olur dediklerinde olmasaydı daha az yıpranırdım diyordum. Nankörlük etmekten de korkuyordum o yüzden içime içime böyle diyordum. Şimdi yani belki o söylediklerim kabul oldu bilemiyorum ama yine kötüyüm şimdi de ne olur pozitif olsun diyip duruyorum. Cidden çok zor. Allah yardımcımız olsun. Buraya bu şekilde yazınca okuyanları da kötü hissettiriyorsam özür dilerimGünaydın Kızlar
Psikojimiz kalmıyor zaten tedavi sürecinde .bi de üstüne endişeler, beklemeler eklenince bu hale geliyoruz .o kadar zor şeyler yaşıyoruz ki aslında bence iyi bile sayılır durumumuz .mesela.ben 1.5 senedir hastaneye gidip geliyorum 3 histereakopi oldum,rahim filmi,kist aspirasyonu, sayısız muayene,2 yumurta toplama derken baya bir yoruldum hepsi etkiliyor psikolojimizi
Kuzum hayırlı olsun inşallah ikinci çizgi baya belliBenim de test günüm 22 nisan 10 nisanda 5. Gün embriyosu transfer edildi test yaptım ama çok silik çıktı bilemiyorum kan testini beklicem
Canım ben doktor ister diye merak etmiş bakmıştım histereskopiye birkaç kişide yazmış ağrılı diye. Nasıl oluyor ki bu işlem ? Yabancı sitelerde uyutmasan pat pat yapıyorlardıgerçekten bu süreç sonunda bize madalya vermeliler bence, kimisi hamile kalıp nazdan niyazdan ölüyor, gelip bizi bi görsünler.. her işlemde canımızın acısı bir yandan, aldığımız ilaçların etkisi bir yandan üstüne bir de sürecin zorluğu.. senin sürecinde çok işlemli geçmiş, neden 3 defa histeroskopi yaptılar? Ben de geçen ay oldum, hala ağrısını çekiyorum histeroskopinin, yorucu bir işlem..
İnşallah güzel sonuçlar olur hepimizinBen de yapmakta kararız kaldim ama burda erken denilince vazgeçtim. Moralini bozma 7. Gun çıkmaması çok normal. Bende de hala hiç belirti yok. Iyi düşünmeye çalışıyorum sadece
Kuzum günaydın geç gördüm kendi derdimden. Normal gebelik testi ise çıkmamış olabilir diye düşünüyorum. Rabbim pozitif görmeyi nasip etsinGünaydın kızlar, benimde hiç keyfim yoktest günüm 22 siydi, dayanamadım sabah kaset test yaptım negatif 5. Gün embriyosu bugün 7. Günümdü, bu şekilde 7. Günde kasette çıkmayıp pozitif olan var mı
Amin inşallah kuzumKuzum günaydın geç gördüm kendi derdimden. Normal gebelik testi ise çıkmamış olabilir diye düşünüyorum. Rabbim pozitif görmeyi nasip etsin
Aynen canım bizi bu psikolojiye çevremiz de itiyor. Anne olmak kadın olmanın ölçütü olarak sunuluyor. Elbette istiyoruz ama veren Allah. Nasip etmiyorsa elden bir şey gelmez. Biz aracıyız sadece. Bizim de canımız var, biz de önemliyiz.Birincide kontrol amaclı yapmak istedi ufak tefek sorunlar vardı rahim kenarı çökmüş onu düzeltti, ikinciyi mecbur kaldı ultrasonda polip gördü. Üçüncüyü apar topar oldum benim asıl transferim şubat ayında olacaktı transfere 5 gün kala muayeneye gittim rahimde bir karaltı gördüm hemen bugün seni histereakopi yapacağım dedi o histereskopide sadece bakmış transferim iptal oldu ben baya biseyler yaşadım yani transfer gününe zor ulaştım. Dediğin gibi aldığımız ilaçlar başlı başına bunalım sebebi zaten.etraftan insanlar çocukları olmuyor mu?tüp bebek yaptırsınlar diyorlarmış yaşamayan bilmiyor tüp bebek tedavisini kolay zannediyor
Aman kuzum psikoloji önemli. Kafanı dağıtmaya çabala. İnşallah Rabbim pozitifi görmeyi nasip etsinGünaydın kızlar, beni de aranıza alır mısınız ? Benim 3. Tüp bebek denemem 14 unde 5. gün çift embriyo transferi oldum. 26 si test günüm endişe ve kaygım hat safada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?