Sürekli kafamda döndü durdu olumsuz şeyler kendimi sakinleştiremedim olmadı.Nedenn niye uyuyamadın ki
Yok sürekli düşünüyor durduramıyorum beynimi yoksa uykum vardı anlamadım. Sürekli olumsuzluklarla aldım verdim çok enteresan. Psikolojim çöktü sanırımBen gece uyuyorum ama sabah 7 de açılıyor gözüm .bence vaktin varsa 1 -2 saat uyu sonra yapman gereken işlere odaklan vakit geçer hem
Aynen sürekli düşünüp duruyorum ya. Uyumayı beceremiyorum resmen hani insan hali olur ama hiç uyumamazlık olmazdı kabus gibi bir gece olduMuhtemelen kafana biseyler taktın o da uyutmadi seni. Islerini oteleyebiliyorsan biraz uyu henüz erken bi saatteyiz.
Yapma sen bize moral veriyordun simdi bu umutsuzluk niye olmamasi icin hicbir sebep yok ki daha ortada hicbisey yok test günün gelsin bi olumsuzsa da yapacak bisey yok hocbisey sagligimizdan daha kiymetli degil cok sukur demekten baska bisey kalmiyor bize bazi seyler nasip kismet gercekten olmuyorsa olmuyor..ama kendini bununla yiyip bitirme guzel gunlerinin keyfini cikar transfer olmussun bak ne guzel hamile olma ihtimalin var bugunler geri gelmiyor biz baskalari gibi malesef bunay olmadi diger ay diyemiyoruz ki o yuzden bunlar cok kiymetli gunler keyfine bak hersey olacagina varirSürekli kafamda döndü durdu olumsuz şeyler kendimi sakinleştiremedim olmadı.
Çok haklısın canım kendime defalarca söyledim aynı şeyleri. Çok anlamsız yaptığım. O ihtimal kalmadı gibi geliyor. Bu kadar düz olmazdı hissederdim. Ama olmadıysa da olduysa da böyle yaparak hiç bir şey yapamam hiç bir faydası yok. Olan ne ise oldu olması gereken ne ise oldu yani yüz yılda düşünsem değişmeyecek. Kendime zarar veriyorum. İnşallah gün içerisinde değişir ruh halim. Sağ ol kuzumYapma sen bize moral veriyordun simdi bu umutsuzluk niye olmamasi icin hicbir sebep yok ki daha ortada hicbisey yok test günün gelsin bi olumsuzsa da yapacak bisey yok hocbisey sagligimizdan daha kiymetli degil cok sukur demekten baska bisey kalmiyor bize bazi seyler nasip kismet gercekten olmuyorsa olmuyor..ama kendini bununla yiyip bitirme guzel gunlerinin keyfini cikar transfer olmussun bak ne guzel hamile olma ihtimalin var bugunler geri gelmiyor biz baskalari gibi malesef bunay olmadi diger ay diyemiyoruz ki o yuzden bunlar cok kiymetli gunler keyfine bak hersey olacagina varir
Evet kesinlikle katılıyorum. Bedenimiz gibi Psikolojimiz de bu süreçte çok fazla sinav veriyor. Bazen banada olur öyle gece uyku girmez gözüme uykusuzluktan hasta olurum.Yapma sen bize moral veriyordun simdi bu umutsuzluk niye olmamasi icin hicbir sebep yok ki daha ortada hicbisey yok test günün gelsin bi olumsuzsa da yapacak bisey yok hocbisey sagligimizdan daha kiymetli degil cok sukur demekten baska bisey kalmiyor bize bazi seyler nasip kismet gercekten olmuyorsa olmuyor..ama kendini bununla yiyip bitirme guzel gunlerinin keyfini cikar transfer olmussun bak ne guzel hamile olma ihtimalin var bugunler geri gelmiyor biz baskalari gibi malesef bunay olmadi diger ay diyemiyoruz ki o yuzden bunlar cok kiymetli gunler keyfine bak hersey olacagina varir
Herkese Merhaba,
Nisan ayında tüp bebek yaptiracaklar, tedaviye başlamış ama regl bekleyenler vee transfer tarihi bekleyenler burda mı? Bu tarihe sarkmış başlik yok forumda neden olmasın dedim:)❤
Kaçinci denemeniz ve tedavi planiniz nedir?
Bir tablo hazırladık ve bunun üzerinden tecrübelerimizi payşaşacağız.
Herkese Bol şans , uğur getirmesini dilerim
�
Anne adı Yaş Deneme Sayısı Problem Transfer Tarihi BetaHCG Sonucu T Tsk06 33 1. Amh Düşüklüğü Brccck 34 12 Nisan @tupaaaaa 32 1 Sebepsiz infertilite Pek yakında:) Chocalete 33 1 DışGebelik 30 Nisan Skrkz17 26 1 Sebepsiz 9 Nisan Kilya 33 7 Nisan @Sabr-Sukur-Dua 29 1 AMH Düşüklüğü 9 Nisan @sdbb 30 Pco /miyom 24 Nisan @Birumuttuyasataninsani 31 1 PCO 5 Nisan POZİTİF
@bsrbrk88 33 5 19 Nisan @RAAT 30 3 Sebepsiz 31Mart POZİTİF
@hayrunnisa85 36 1 Sebepsiz 9 Nisan POZİTİF
P Pasagirl 32 2 Sebepsiz 8 Nisan @Bayan07 8 Nisan Metalwoman 31 1 Pco 20 Nisan @Tendan 31 2 12 Nisan @Eseymen @Esra_Pey 39 5 Pco-Morfoloji pek yakında:) @Zeynepkur 13 Nisan ZEYNEPP5555 27 5 Azosperm 26 Nisan @Mavininsadesi 32 1 3 Nisan @bbg 36 2 Amh ve @Drystc86 34 2 10 Nisan POZİTİF
@Asli47 31 1 1-3 Mayıs @Monaezop 26 Sperm sayısı ve azlığı 15 Nisan Labellaaa POZİTİF
@hlks123 23 Morfoloji 13 Nisan @gofretlisut 29 12 Nisan
Psikojimiz kalmıyor zaten tedavi sürecinde .bi de üstüne endişeler, beklemeler eklenince bu hale geliyoruz .o kadar zor şeyler yaşıyoruz ki aslında bence iyi bile sayılır durumumuz .mesela.ben 1.5 senedir hastaneye gidip geliyorum 3 histereakopi oldum,rahim filmi,kist aspirasyonu, sayısız muayene,2 yumurta toplama derken baya bir yoruldum hepsi etkiliyor psikolojimiziYok sürekli düşünüyor durduramıyorum beynimi yoksa uykum vardı anlamadım. Sürekli olumsuzluklarla aldım verdim çok enteresan. Psikolojim çöktü sanırım
gerçekten bu süreç sonunda bize madalya vermeliler bence, kimisi hamile kalıp nazdan niyazdan ölüyor, gelip bizi bi görsünler.. her işlemde canımızın acısı bir yandan, aldığımız ilaçların etkisi bir yandan üstüne bir de sürecin zorluğu.. senin sürecinde çok işlemli geçmiş, neden 3 defa histeroskopi yaptılar? Ben de geçen ay oldum, hala ağrısını çekiyorum histeroskopinin, yorucu bir işlem..Psikojimiz kalmıyor zaten tedavi sürecinde .bi de üstüne endişeler, beklemeler eklenince bu hale geliyoruz .o kadar zor şeyler yaşıyoruz ki aslında bence iyi bile sayılır durumumuz .mesela.ben 1.5 senedir hastaneye gidip geliyorum 3 histereakopi oldum,rahim filmi,kist aspirasyonu, sayısız muayene,2 yumurta toplama derken baya bir yoruldum hepsi etkiliyor psikolojimizi
İnşallah kan testim güzel haberler getirirAlintilayamadim yazdiklarinizi ama hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim kizlar...Kan verdim sonuc bekliyorum..Cok umudum yok ama tum gece uyuyamadım evde de duramadım ciktim hemen...
Normal kan testi günün bugun mu canımAlintilayamadim yazdiklarinizi ama hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim kizlar...Kan verdim sonuc bekliyorum..Cok umudum yok ama tum gece uyuyamadım evde de duramadım ciktim hemen...
Hayir persembe ama bugun artik 9.gün var ise kesin bellidir zatenNormal kan testi günün bugun mu canım
Canım senin kaçıncı gün embriyosuHayir persembe ama bugun artik 9.gün var ise kesin bellidir zaten
Bende uyuyamadım..Alintilayamadim yazdiklarinizi ama hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim kizlar...Kan verdim sonuc bekliyorum..Cok umudum yok ama tum gece uyuyamadım evde de duramadım ciktim hemen...
Ayy kıyamam yalnız değilimBen öyleyim kuzum ve hatta bence tek belirtim de buydu 8 9 gibi gözlerim yanmaya başlıyor zor dayanıyorum bu saatlere
Birincide kontrol amaclı yapmak istedi ufak tefek sorunlar vardı rahim kenarı çökmüş onu düzeltti, ikinciyi mecbur kaldı ultrasonda polip gördü. Üçüncüyü apar topar oldum benim asıl transferim şubat ayında olacaktı transfere 5 gün kala muayeneye gittim rahimde bir karaltı gördüm hemen bugün seni histereakopi yapacağım dedi o histereskopide sadece bakmış transferim iptal oldu ben baya biseyler yaşadım yani transfer gününe zor ulaştım. Dediğin gibi aldığımız ilaçlar başlı başına bunalım sebebi zaten.etraftan insanlar çocukları olmuyor mu?tüp bebek yaptırsınlar diyorlarmış yaşamayan bilmiyor tüp bebek tedavisini kolay zannediyorgerçekten bu süreç sonunda bize madalya vermeliler bence, kimisi hamile kalıp nazdan niyazdan ölüyor, gelip bizi bi görsünler.. her işlemde canımızın acısı bir yandan, aldığımız ilaçların etkisi bir yandan üstüne bir de sürecin zorluğu.. senin sürecinde çok işlemli geçmiş, neden 3 defa histeroskopi yaptılar? Ben de geçen ay oldum, hala ağrısını çekiyorum histeroskopinin, yorucu bir işlem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?