Ben gece uyuyorum ama sabah 7 de açılıyor gözüm .bence vaktin varsa 1 -2 saat uyu sonra yapman gereken işlere odaklan vakit geçer hem
Yok sürekli düşünüyor durduramıyorum beynimi yoksa uykum vardı anlamadım. Sürekli olumsuzluklarla aldım verdim çok enteresan. Psikolojim çöktü sanırım

Sürekli kafamda döndü durdu olumsuz şeyler kendimi sakinleştiremedim olmadı.
Yapma sen bize moral veriyordun simdi bu umutsuzluk niye olmamasi icin hicbir sebep yok ki daha ortada hicbisey yok test günün gelsin bi olumsuzsa da yapacak bisey yok hocbisey sagligimizdan daha kiymetli degil cok sukur demekten baska bisey kalmiyor bize bazi seyler nasip kismet gercekten olmuyorsa olmuyor..ama kendini bununla yiyip bitirme guzel gunlerinin keyfini cikar transfer olmussun bak ne guzel hamile olma ihtimalin var bugunler geri gelmiyor biz baskalari gibi malesef bunay olmadi diger ay diyemiyoruz ki o yuzden bunlar cok kiymetli gunler keyfine bak hersey olacagina varir

Çok haklısın canım kendime defalarca söyledim aynı şeyleri. Çok anlamsız yaptığım. O ihtimal kalmadı gibi geliyor. Bu kadar düz olmazdı hissederdim. Ama olmadıysa da olduysa da böyle yaparak hiç bir şey yapamam hiç bir faydası yok. Olan ne ise oldu olması gereken ne ise oldu yani yüz yılda düşünsem değişmeyecek. Kendime zarar veriyorum. İnşallah gün içerisinde değişir ruh halim. Sağ ol kuzum

Evet kesinlikle katılıyorum. Bedenimiz gibi Psikolojimiz de bu süreçte çok fazla sinav veriyor. Bazen banada olur öyle gece uyku girmez gözüme uykusuzluktan hasta olurum.

Benim transfer tarihini 23 nisan olarak güncelleyebilir misiniz :)

Yok sürekli düşünüyor durduramıyorum beynimi yoksa uykum vardı anlamadım. Sürekli olumsuzluklarla aldım verdim çok enteresan. Psikolojim çöktü sanırım
Psikojimiz kalmıyor zaten tedavi sürecinde .bi de üstüne endişeler, beklemeler eklenince bu hale geliyoruz .o kadar zor şeyler yaşıyoruz ki aslında bence iyi bile sayılır durumumuz .mesela.ben 1.5 senedir hastaneye gidip geliyorum 3 histereakopi oldum,rahim filmi,kist aspirasyonu, sayısız muayene,2 yumurta toplama derken baya bir yoruldum hepsi etkiliyor psikolojimizi

gerçekten bu süreç sonunda bize madalya vermeliler bence, kimisi hamile kalıp nazdan niyazdan ölüyor, gelip bizi bi görsünler.. her işlemde canımızın acısı bir yandan, aldığımız ilaçların etkisi bir yandan üstüne bir de sürecin zorluğu.. senin sürecinde çok işlemli geçmiş, neden 3 defa histeroskopi yaptılar? Ben de geçen ay oldum, hala ağrısını çekiyorum histeroskopinin, yorucu bir işlem..

Birincide kontrol amaclı yapmak istedi ufak tefek sorunlar vardı rahim kenarı çökmüş onu düzeltti, ikinciyi mecbur kaldı ultrasonda polip gördü. Üçüncüyü apar topar oldum benim asıl transferim şubat ayında olacaktı transfere 5 gün kala muayeneye gittim rahimde bir karaltı gördüm hemen bugün seni histereakopi yapacağım dedi o histereskopide sadece bakmış transferim iptal oldu ben baya biseyler yaşadım yani transfer gününe zor ulaştım. Dediğin gibi aldığımız ilaçlar başlı başına bunalım sebebi zaten.etraftan insanlar çocukları olmuyor mu?tüp bebek yaptırsınlar diyorlarmış yaşamayan bilmiyor tüp bebek tedavisini kolay zannediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…