• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

E0FA7EAF-E051-4A6B-A22F-C169EC0E833F.jpeg
Galiba haklisiniz kizlar son test cok belli yani🥰🥰 darisi size sabah kalkip kan testi yapicam❤️

Son testimi yaptim kızlar 2.cizgi hic yok kalmamis demek ki iğnedenmis gercekten...insan hissediyor ya zaten hic bir sey hissetmiyordum ben cok üzgünüm benim için bu defter kapandı...
Du bakalım canım, şuan ilaçların etkisi azaldığından çizgi gitmiştir belki ama bir süre sonra git gide artacaktır. Hiç belli olmaz. Sen içini ferah tut. Biliyorum, demesi kolay ama insan düşünmeden edemiyo. Dünden beri ben de çok iyi değilim. Acayip ağrı oldu, kesin bişiy oldu dedim. Bu sabah kalktım hiç ağrı yok, yine bişey oldu dedim.
İyice manyağa bağladım anlayacağın.
Doktorların bir bildiği varmış, boşuna 12.günde test yapmıyorlarmış. Biz çok aceleci davrandık çooook.
Sanki erken öğrensek ne olacak.

Son testimi yaptim kızlar 2.cizgi hic yok kalmamis demek ki iğnedenmis gercekten...insan hissediyor ya zaten hic bir sey hissetmiyordum ben cok üzgünüm benim için bu defter kapandı...

Insan ne diyecegini bilemiyor ama ilaç meselesiyle kafani doldurdun hep. Bence günün tam gelince git kan testini ver canım netlestir. Defter kapandi komutlari verme beynine. Rabbimin mucizeleri bitmez🙏 hakkinda hayirlisini diliyorum.

Kuzum merhaba belki daha idrara gecmemiştir hcg hemen umitsizlige kapilma git Guzelce kan ver stres yapma

üzüldüm😔 erken gebelik testi mi yaptın o genelde şaşmıyor ama yinede belli olmaz kan testi ver hayırlısı olsun diyecek bişey yok malesef ne desek boş

Ne diyeceğimi bilemiyorum kuzum her şey bitmiş değil elbette kendini bırakmamaya çalış lütfen . Son filan da diyip durma ne olur. Ben den yana dün gece bir gram uyku uyuyamadım. Çok kötü geçti. Şu anda da öyleyim kafam kazan gibi. Allah yardımcımız olsun 🤲🏻

Kızlar merhaba bende nisanın sonunda 2. Denemeyi yapmayı düşünüyorum Pco’m 1.denemede kimyasal gebelik yaşadım geçtiğimiz Eylül ayında..şuan 2 tane dondurulmuş embriyom var 5. Gün blast embriyoydu a kaliteydi inşallah bu kez olur dualarda buluşalım 🤲🏻❤️ Benim gibi ilkinde kimyasal gebelik yaşayan var mı ?
Merhaba canım hakkımızda hayırlısı.
Benim ilk denememde Kimyasal oldu. 5. Denemeyi yapacağız bu ay sonu kısmetse.

Dur bakalım canım hemen ümitsizliğe kapılma daha günün gelmedi senin belki geç karışacak

ne zaman başlayacaksın transfer tedavine tahmini adet tarihin ne zaman
Şimdi Cyclo kullanuyorum, o 2 Mayıs gibi bitecek 5-6 mayıs gibi adet olup bir aksilik çıkmazsa transfer sürecine başlarız heralde, inşallah yani, bu işler belli olmuyo NisAn’da olacak diye çok alıştırmıştım kendimi hayal kırıklığına uğradım sonra

Ben test gününü beklemen taraftarıyım kuzum. Kendini negatif etkileme. İnşallah güzel olur her şey 🙏🏻

Aysuncum dur bakalım daha kan da bakılmadan kesin sonuca ılaşabiliyor muyuz bize en çok morali veren sensin daha olan bir şey yok bir kan da görelim lütfen üzülmek için daha çok erken.

Umutsuzluga kapılmak yok inan defalarca negatif gördüm ama bi yerden tekrar.basliyosun sen kafanı bununla yorma kan testini ver bekle insallah hersey güzel olur senin icin canım🙁

Bu gece hiç uyumadım bir dakika bile aşırı kötü geçti ☹️ Üstelik bugün yapmam gereken bir sürü iş var ne yapacağım bilmiyorum müthiş bir boşluk hissi
Ben gece uyuyorum ama sabah 7 de açılıyor gözüm .bence vaktin varsa 1 -2 saat uyu sonra yapman gereken işlere odaklan vakit geçer hem

Bu gece hiç uyumadım bir dakika bile aşırı kötü geçti ☹️ Üstelik bugün yapmam gereken bir sürü iş var ne yapacağım bilmiyorum müthiş bir boşluk hissi
Muhtemelen kafana biseyler taktın o da uyutmadi seni. Islerini oteleyebiliyorsan biraz uyu henüz erken bi saatteyiz.

Back