2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Hayirli olsun ins sana can kan olsun embriyolar bende iki tane transfer oldum tek tuttu ama nasip meselesi bu işler senin yerinde olsam ikisininde koydururdum çünkü her iki embriyo tutacak diye bir kural yok sağlıkla gelsin tek gelsin çift gelsin sonunda kucağına al ins gönlünden geçen olsun ..

Ben trendyolun indirimlerine hiç güvenmiyorum yahu

Yaa iyi söyledin kuzu valla cok bisey kalmadı alacağm araba var önümdeki en büyük masraf ona da su kasım indirimelri felan da oluyor ya bi o zaman bakaym ddm sona kalsn o siz mesela kac tane hastame cikisi almayi dusunuyorsunuz

Ben hastane çıkışı işini kapattım. 2 10lu 2 5li var. Tek bebeğe işte 1 10lu Bi 5li kafi bana göre

Ay gülüyorum aklıma bir şey geldi. Geçen haziranda evlilik yıl dönümümüzdü. Eşime hastanede (işyeri) sürpriz yapmak istedim. Serviste hemşire kızları ayarladım. Pastam ve hediyemle gittim. Eşim benim serviste onu beklediğimi biliyor ama benim aşağı inmemi bekliyor ki acelemiz var bebiş için kontrole gidelim. Neyse hemşireye dedim ki bir sebep uydur servise çağır, gelsin. Hani hasta fenalaştı falan de. Neyse aradı eşime dediği şu: "Doktor bey, eşiniz fenalaştı, başı döndü. Tansiyonu düşmüş. Yukarı gelmeniz lazım." eşim soruyor kaça düşmüş? Hemşire: "9/7"
Hemşire ne bilsin, eşimin cevabı şu: Onun normali bu.
Neyse yine de eşim geldi de sürprizi yaptık. O gün bayağı gülmüştük

Bana çift transfer yapıldı. İkizim var. İkiz kardeşlerimiz yine var. Yani ikisinin de tutma ihtimali yüksek dediler ama teki tuttu. Yani nasipte ne varsa o. Bence ikisini de koydur. Eninde sonunda ziyan olacak yoksa teki. Belki ikiz olunca daha güzel olacak her şey? Ben gördüm, ikiz kardeşlerimle aramda yaş farkı bayağı vardı. Bakımı zor falan deniyor ama sen baştan ona alıştığın için o kadar da acı çekmiyorsun. Hem bakanı da çok oluyor ikizin. Sana karşı anlayışlı insan da daha çok oluyor. Yardım etmek isteyen falan. Bunları düşün de akışına bırak gitsin.

Yaaa diimii işte aynen oyle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…