Hayirli olsun ins sana can kan olsun embriyolar bende iki tane transfer oldum tek tuttu ama nasip meselesi bu işler senin yerinde olsam ikisininde koydururdum çünkü her iki embriyo tutacak diye bir kural yok sağlıkla gelsin tek gelsin çift gelsin sonunda kucağına al ins gönlünden geçen olsun ..kızlarrrr 27 eylülde transferim olacak inşallah...
doktor kalan iki embriyoyuda transfer edelim dedi.ikisini de çözdürünce tek embriyo transfer edersek diğerini tekrar dondurmak embriyoyu strese sokabilir sonrasında tekrar çzödürmek gerekirse kullanılmayabilir dedi.
aslında bölye bir lüksüm yok tabi birde allahın dediği olur,o bilir hayırlı olanını ama ben tek çocuk istiyorum.
tek transferde bölünmelerde olabiliyor ama çift transfer olmasını benim kararıma bırakması beni biraz ikileme düşürdü..
ne yapmalayım sizce kızlar ....
Kuru fasulye yedim fenalardayım
Ben trendyolun indirimlerine hiç güvenmiyorum yahuYaabenim daha çok eksiğim var ama temelde olanlardan da. Biraz d aşu kafadayım. Sonradan fırsat yaratamam almaya ertelerim sonra d abunalırıö. Alacaksan bişeyler trendyoldan da şimdi alma tamam mı. 21 eylülde indirim var ozaman bakarsın
Yaa iyi söyledin kuzu valla cok bisey kalmadı alacağm araba var önümdeki en büyük masraf ona da su kasım indirimelri felan da oluyor ya bi o zaman bakaym ddm sona kalsn o siz mesela kac tane hastame cikisi almayi dusunuyorsunuzYaabenim daha çok eksiğim var ama temelde olanlardan da. Biraz d aşu kafadayım. Sonradan fırsat yaratamam almaya ertelerim sonra d abunalırıö. Alacaksan bişeyler trendyoldan da şimdi alma tamam mı. 21 eylülde indirim var ozaman bakarsın
Yaa neden kiiBen trendyolun indirimlerine hiç güvenmiyorum yahu
Aynı fiyatlar ya da daha fazla oluyor çoğundaYaa neden kii
AyyKuru fasulye yedim fenalardayımnasıl şişkinlik on soda içsem belki rahatlarım
Hepsi bir olmuyo eski fiyatını bileceksin işte favorileyip ne bilimBen trendyolun indirimlerine hiç güvenmiyorum yahu
Ben hastane çıkışı işini kapattım. 2 10lu 2 5li var. Tek bebeğe işte 1 10lu Bi 5li kafi bana göreYaa iyi söyledin kuzu valla cok bisey kalmadı alacağm araba var önümdeki en büyük masraf ona da su kasım indirimelri felan da oluyor ya bi o zaman bakaym ddm sona kalsn o siz mesela kac tane hastame cikisi almayi dusunuyorsunuz
O zaman benim kide yeter heralde ben 10 lu almadm 2 tane 5 lisi var gerisi de tulum hepBen hastane çıkışı işini kapattım. 2 10lu 2 5li var. Tek bebeğe işte 1 10lu Bi 5li kafi bana göre
Oo iyi bolca tulumun va heraldeO zaman benim kide yeter heralde ben 10 lu almadm 2 tane 5 lisi var gerisi de tulum hep
Var var bugün indirdi esim artik hepsini besigin icine doldurdum soyle bi baktm da baya var zaten cabuk büyüyor diyorlar idare eder diye düsünüyorm yıkama bekliyorda az daha dursun ddmOo iyi bolca tulumun va heralde
Oyy maşallahVar var bugün indirdi esim artik hepsini besigin icine doldurdum soyle bi baktm da baya var zaten cabuk büyüyor diyorlar idare eder diye düsünüyorm yıkama bekliyorda az daha dursun ddm
Ya onu Allah nasip ederse 30 dan sonra düsünüyorm dursunlar hele öyleOyy maşallahyıkamayı az daha beklet bence
Aynen bence de biriken birisin ozaman daYa onu Allah nasip ederse 30 dan sonra düsünüyorm dursunlar hele öyle
Ay gülüyorum aklıma bir şey geldi. Geçen haziranda evlilik yıl dönümümüzdü. Eşime hastanede (işyeri) sürpriz yapmak istedim. Serviste hemşire kızları ayarladım. Pastam ve hediyemle gittim. Eşim benim serviste onu beklediğimi biliyor ama benim aşağı inmemi bekliyor ki acelemiz var bebiş için kontrole gidelim. Neyse hemşireye dedim ki bir sebep uydur servise çağır, gelsin. Hani hasta fenalaştı falan de. Neyse aradı eşime dediği şu: "Doktor bey, eşiniz fenalaştı, başı döndü. Tansiyonu düşmüş. Yukarı gelmeniz lazım." eşim soruyor kaça düşmüş? Hemşire: "9/7"Hıc unutmam 4 yıl once düşük yaparken tahlıl verdım bekleme salonunda beklıyorum yegenım yanımda nem bır fenalıstım bana hemen araba felan getirdiler acil de sedyeye yatırdılar tansiyona baktılar 12.8 ıyı dedıler normal olarak bem hayır dedım yok ıyı dedılee yarım saat dınlendım ve dedım ıyı hıssedıyorum kendımı tamam gıtmek ıstıyorum tekeardan bekleme salonuna kız bı daha baktı 9.5 cıktı ben gıttım tahlıl cıkıcak dıe bekleme salonuna yıne nı muddet sonra tekrar fenalasmaya basladım yegenıme dedım cabuk tut benı gotur acıl e gıttık kız benı gorunce yıne tansiyona bktı 12.8 dedıı bu sefwr kendısı yıne tansıyonu cıkmıs
Mesela buyuk 7 bıle cıkar bana aaa düşmüş derler ben hayır ben ıyıyım dıyorum buyuk 7 bıle tasıyorum ama 11 i tasıyamıyroum
Bana çift transfer yapıldı. İkizim var. İkiz kardeşlerimiz yine var. Yani ikisinin de tutma ihtimali yüksek dediler ama teki tuttu. Yani nasipte ne varsa o. Bence ikisini de koydur. Eninde sonunda ziyan olacak yoksa teki. Belki ikiz olunca daha güzel olacak her şey? Ben gördüm, ikiz kardeşlerimle aramda yaş farkı bayağı vardı. Bakımı zor falan deniyor ama sen baştan ona alıştığın için o kadar da acı çekmiyorsun. Hem bakanı da çok oluyor ikizin. Sana karşı anlayışlı insan da daha çok oluyor. Yardım etmek isteyen falan. Bunları düşün de akışına bırak gitsin.kızlarrrr 27 eylülde transferim olacak inşallah...
doktor kalan iki embriyoyuda transfer edelim dedi.ikisini de çözdürünce tek embriyo transfer edersek diğerini tekrar dondurmak embriyoyu strese sokabilir sonrasında tekrar çzödürmek gerekirse kullanılmayabilir dedi.
aslında bölye bir lüksüm yok tabi birde allahın dediği olur,o bilir hayırlı olanını ama ben tek çocuk istiyorum.
tek transferde bölünmelerde olabiliyor ama çift transfer olmasını benim kararıma bırakması beni biraz ikileme düşürdü..
ne yapmalayım sizce kızlar ....
Yaaa diimii işte aynen oyle oluyorAy gülüyorum aklıma bir şey geldi. Geçen haziranda evlilik yıl dönümümüzdü. Eşime hastanede (işyeri) sürpriz yapmak istedim. Serviste hemşire kızları ayarladım. Pastam ve hediyemle gittim. Eşim benim serviste onu beklediğimi biliyor ama benim aşağı inmemi bekliyor ki acelemiz var bebiş için kontrole gidelim. Neyse hemşireye dedim ki bir sebep uydur servise çağır, gelsin. Hani hasta fenalaştı falan de. Neyse aradı eşime dediği şu: "Doktor bey, eşiniz fenalaştı, başı döndü. Tansiyonu düşmüş. Yukarı gelmeniz lazım." eşim soruyor kaça düşmüş? Hemşire: "9/7"
Hemşire ne bilsin, eşimin cevabı şu: Onun normali bu.
Neyse yine de eşim geldi de sürprizi yaptık. O gün bayağı gülmüştük
inşallah cnm inşallahEn dogru kararı tabi kendin verirsin canım ikinin hamileligi de sorumluluguda cok fazla herseyi düsünmek gerek ama senin yerinde olsaydm cözülmüsken ikiside transfer olsun isterdim riske atmazdm galiba insallah hayırlısıyla cok güzel olacak