2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Kızlar ya bu gece sanki dersiniz eşim hamile sırtıma koyduğum yastığı almış bacak arama koyduğum yastığı da 😂 gece bir kalktım yastık arıyorum ohhh yayılmış yatağa dönemiyorum bile bacağını uzatmış yastıklara fosur fosur uyuyor minicik yer kalmış bana. Dedim dürt şunu sinirimi bozdu 😅 ben hamileliğin hiç bir nazını yaşayamayacak mıyım canım sıkıldı gece gece. Ne istediğim gibi çıkıyorum dışarı ne istediğimi yiyebiliyorum ne önüme bir tabak yemek koyan var bırak bari yastıklarım olsun 🥺 bu geceden itibaren kovuyorum 😂
Yaaa Allahımm 🤗🤗🤗

Valla bana haftası ıle uyumlu dedı kuzu usg de de kendı hafyam yazıyordu ama sanırım karın ve kafa ölcümü ıle yapılıyor hafta belirleme ondandır
Bugunde 774 gr dedı bana 3 gun omce 660 dı masallah 3 gunde ıyı cıktı ya ölcum alırken bebegın durus pozisyonundan yada yıne kefırde basladım bıseyelr e ek olarak aldım onun farkıydı cıhaz olcumlerı yaroö saat sonrası bıle tutmaya bıloyormuş
Anladım canim kafaya takilacak bi geriden geliş değil önemli olan arayi açmaması sanirim kefir ,muz günlük tuketiyorum ama ek olarak yediğiniz bisey olursa yazin lütfen

12 m 2 s 2 l aldım. Bide kendi odama büyük saklama kutusu aldım bakalım onları değerlendirmesini tekrar yapacam duruma göre veririm. Kirli sepetlerini aldım tizesi Bi de 🤭😬
Oh oh, maşallah. 🥰
Toplamışsın BİM’i. 😉
Yerleştirince de foto at, bakalım hangisine ne sığmış. ☺️

Günaydın canım. 🥰
Pek rahat uyutmamış eşin ama... 😂😂😂
Adamın son rahat günleri, yakında bebişlerle yayılırsınız yatağa. ❤️
Bir de her sabah off uyuyamadım diye uyanır gece asıl uyumayan benim her uyandığımda horul horul uyuyor ben anlamıyorum sabah zor kazırsın yataktan 😂 sinirimi bozuyor. O yine bulur yolunu 😅

Anladım canim kafaya takilacak bi geriden geliş değil önemli olan arayi açmaması sanirim kefir ,muz günlük tuketiyorum ama ek olarak yediğiniz bisey olursa yazin lütfen
Oyleymiş kuzum işte biz korkuyoruz tedırgın anneler 😁 cevız badem yıyorum kuzum cok farklı bısey yemıyorum bende

Kız hurçlar tamam da baza altı saklama kutusu aldım giyinme odasına kocayla benim yazlıkları koyar yukarı kaldırırım hem güzel duruyor diye. Kirli sepetlerini de aldım 35 taaleeeye🤭
Ay hiç öyle düzenli olmadım bulduğum yere koyarım 😂 bebetolar doğsun göreceğim 🤭 telin üzerinden alıp kullanıyorum diyordu doğum yapanlar yıkandığına şükrediyorum filan 😂 güle güle kullan kuzum kirli sepeti de iyi olmuş hangisini aldın

Ben de teyzelerin arasından çarpmayın bak teyze ben hamileyim diye aralardan bunları alabildim çok sıra vardı ya eşim de geldi tuttugumu ona verdim 😂 fena aksiyon oldu eşim diyo kendi kaybettin ahahaha

Eklentiler

• 0A4D7E46-552B-43D5-8DDF-92E6E4B8DC2E.jpeg
    0A4D7E46-552B-43D5-8DDF-92E6E4B8DC2E.jpeg
    148,6 KB · Görüntüleme: 45
Kız hurçlar tamam da baza altı saklama kutusu aldım giyinme odasına kocayla benim yazlıkları koyar yukarı kaldırırım hem güzel duruyor diye. Kirli sepetlerini de aldım 35 taaleeeye🤭
Oh oh, misss.
Güzel günlerde kullan canım. 🥰
Yıkamadan sığıyor mu diye denersen at foto. 😉

X