- 9 Nisan 2021
- 2.645
- 4.867
Ne demek canım benim.Sagol canısııı bal yaa bana hızır gıbı yetişıyorsun yavrum bugum sayende tahlıllerı gordum esimle gıttok dr işlerini hallettik
Kızz ben umranıye deyım zaten carsı usy sokagım ama cıkamıyorumMuhakkak. Yok kadın zaten Bime gidemem diyor. Ümraniyeye hiç gidemez
Ayy olsun ınsallahh bıgun oturup ıcerız de resım atarız burdanNe demek canım benim.
Valla cesaretimi toplasam kahveye de gelmek istiyorum da işte biliyorsun.
Anladım tatlımGıdemıyorum dıe bana gelıp kurcakmıs masayı o bıle gozumde buyuyor vallahı
Bıde arakdasık dıo dogımda kım kalcak bem cok ısterım dedı bende kocam olsun yeter dedım
Her sokakta da bim varKızz ben umranıye deyım zaten carsı usy sokagım ama cıkamıyorum
Doğru diyorsun.Muhakkak. Yok kadın zaten Bime gidemem diyor. Ümraniyeye hiç gidemez
Kızz şaka maka vallahı yuruyemıyroum kuzu uykumun arasında dönerken bagırıyorum kendımı zorlayımcada tansıyon oynuyor baa ahrıaı tetıklıyor yoksa normalde ben yerınde duramayan bırıdım bosuna mı aglıyorum bem neden boyle oldum dıeHer sokakta da bim var
Ay yok ben bişe atmam daha buraya aslaafarklı yerlere gidiyor
750 gram dedi 1 haftadan bisey olmazmışKuzum gecen lerde benım kıde bana dusuk kılo geldı 600 küsür demıstı sımdı tahlıllerı goturucem bakalım bakıcak mı yıne ne dıyecek
Valla bana haftası ıle uyumlu dedı kuzu usg de de kendı hafyam yazıyordu ama sanırım karın ve kafa ölcümü ıle yapılıyor hafta belirleme ondandır750 gram dedi 1 haftadan bisey olmazmış
Ben de onu bekliyorum ya bimin önünde geçip geçip durdum bugün ayırın dicektim ben hamileyim
Bu bir hatırlatma duyurusudur. Organizer alacaklar yarın alarmını kursun vakitlice mağazanın önünde olsun. Sonra yok efendim kalmamış yok efendim alamadım yok Bi daha gelsin yooook.Hizmette hatırlatmada sınır yok koşun koşun alın
Ben de onu bekliyorum ya bimin önünde geçip geçip durdum bugün ayırın dicektim ben hamileyimyarın 9da ordayım valla inşallah tek başıma olmam deli gibi ahaha
Geçen gün annem kahve makinesi alıcaktı birine kapıda sıra vardı 3-5 kişi dedm anne kimse almaz kahve mak. Sakin sakin girelimEmin ol olmazsın. Ben de gidersem çok sıra olmasın diye dua edicem. Ezilirim falan millet canavar Bi değişik
Burdaym burda ustalar vardi ancak evi topladık esimle cok yoruldmm
Allah siziGeçen gün annem kahve makinesi alıcaktı birine kapıda sıra vardı 3-5 kişi dedm anne kimse almaz kahve mak. Sakin sakin girelimannem ben hızlıca koşucam sen dikkat et çarpmasınlar dedi tmm dedim tek kahve mak. Alan kişi bizdik ahahah ay ne güldük annemle
Bebişin odası halloluyor muBurdaym burda ustalar vardi ancak evi topladık esimle cok yoruldmm
Valla ona oek istedigim gibi birsey yapamıycam sanirım simdilik oraya bir yüklük yaptirdim yan tarafida dolap gibi bebise ayırdim dolap felan alacak gücüm kalmadiBebişin odası halloluyor mu
Erken değilmiş dimi. İyiki aldım diyor insan. Çünkü bitmiyor ardı arkası kesilmiyor ihtiyacın. Olsun şimdi herşeyi düzenlice yapar yerleştirirsin. Benim daha oda yok ortada napcaz bilmiyorumValla ona oek istedigim gibi birsey yapamıycam sanirım simdilik oraya bir yüklük yaptirdim yan tarafida dolap gibi bebise ayırdim dolap felan alacak gücüm kalmadierken diyordum esime iyi ki besigi almisim da aradan cıkmıs anca elimi toplayinca dolabi felan alirim artik
Valla öyle bitmiyor ve hersey pahalı e insan da iyi seyler almak istiyor normal cocuk bekleyenler gibi degiliz ki zaten daha tedavi masrafiyla baslıyoruz ise hepsi ust uste biniyor tabi cok sükür haşa sikayet degil valla varsn bunun icin sıkışaym yani o ayrı da eksik bitmiyor dedigin gibi esim diyo ki cocuga alacak birseyin kaldı mı yok artk hicbirsey almıyorum bizim herseyimiz tam mı dogmusuz ddmErken değilmiş dimi. İyiki aldım diyor insan. Çünkü bitmiyor ardı arkası kesilmiyor ihtiyacın. Olsun şimdi herşeyi düzenlice yapar yerleştirirsin. Benim daha oda yok ortada napcaz bilmiyorum
YaaValla öyle bitmiyor ve hersey pahalı e insan da iyi seyler almak istiyor normal cocuk bekleyenler gibi degiliz ki zaten daha tedavi masrafiyla baslıyoruz ise hepsi ust uste biniyor tabi cok sükür haşa sikayet degil valla varsn bunun icin sıkışaym yani o ayrı da eksik bitmiyor dedigin gibi esim diyo ki cocuga alacak birseyin kaldı mı yok artk hicbirsey almıyorum bizim herseyimiz tam mı dogmusuz ddm