- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
Ayy aman Allah ımm yanlız icinde ne var diyede bi düsündümmm
İşte ben de bıktım yaa zaten halimiz yok Bi d e düşünmesi dert. İnsan iki günlük istiyo kız doğru diyonValla ne yapıcam derdinden bıktım bende bi mercimek corbası yapasm var ama yanına ne yapsamda yarına da kalsa
Valla öyle yemek olunca hic kafamda dert kalmiyor düsünelim bakalım azcıkİşte ben de bıktım yaa zaten halimiz yok Bi d e düşünmesi dert. İnsan iki günlük istiyo kız doğru diyon
Öyle vallaAllah aşkına bu kıııızzay araları pişik okur o boğumların
Benim dünden kabak kavurmam vardı ay bir tatsız bir tuzsuzValla öyle yemek olunca hic kafamda dert kalmiyor düsünelim bakalım azcık
Ah kuzum. Tiroit niye düşmüş ki benim yükselmiş t4 ise düşmüş ama doktor bir şey demediğine göre normal heralde. Sodyum benim hep sınır ama tuzu filan azaltınca mecburen öyle olur gibi. Magnezyum hiç bakılmadıKızlarr magnezyum sodyum kan serbest t 4 ve troıt düşük ıgneler ılaclar verdı haftaya kontrol
B 12 de bayagı düşük dedı 5 tane verdı canımAh kuzum. Tiroit niye düşmüş ki benim yükselmiş t4 ise düşmüş ama doktor bir şey demediğine göre normal heralde. Sodyum benim hep sınır ama tuzu filan azaltınca mecburen öyle olur gibi. Magnezyum hiç bakılmadıne için iğneyi verdi peki ?
Senın yukselınce kılo yapmıyor benımkı hain ıcersen duşmanlarAh kuzum. Tiroit niye düşmüş ki benim yükselmiş t4 ise düşmüş ama doktor bir şey demediğine göre normal heralde. Sodyum benim hep sınır ama tuzu filan azaltınca mecburen öyle olur gibi. Magnezyum hiç bakılmadıne için iğneyi verdi peki ?
Vallahi sinir bozucu gercekten dusun dusun durBenim dünden kabak kavurmam vardı ay bir tatsız bir tuzsuzyanına makarna yaptım şimdi bir de kuru fasülye koydum o akşama ve yarın için yarına sebze yemeğim yok ne yapcam diyorum sinir bozucu
Ayy kuzum inşallah toparlar kısa süredeB 12 de bayagı düşük dedı 5 tane verdı canım
Düşünelim evde sebze de yok benim yaaValla öyle yemek olunca hic kafamda dert kalmiyor düsünelim bakalım azcık
Insallah ya bunlarla zaten ben depresyon a da gırmem ckk normal hersey tepetaklak olunca hormonlar ıyıce sasıeyorAyy kuzum inşallah toparlar kısa sürede
Benımkı yıne bana fırına patlıcan kabak domates yaptıDüşünelim evde sebze de yok benim yaa
Yine ne yapayım fırına kabak patlıcan biber atayım da onu yerim ama kaç ay boyuna işimiz varVallahi sinir bozucu gercekten dusun dusun dur
Kuzum gecen lerde benım kıde bana dusuk kılo geldı 600 küsür demıstı sımdı tahlıllerı goturucem bakalım bakıcak mı yıne ne dıyecekKızlar benim şeker yüklemem yapildi sali günü değerler normalmiş bu sevindirici ama bebiş ilk zamanlar bir hafta önden gidiyordu şu an bir hafta geriden gidiyormuş bi türlü ortayi tutturamadikdr sorun etmedi yapi olarak sana benziyor olabilir dedi sizin bebisler kac gram beslenmeme dikkat ediyorum dr beslenme ile ilgisi yok diyor ne yapmali?
Haklısın kuzum b12 eksikliği depresyon yaparInsallah ya bunlarla zaten ben depresyon a da gırmem ckk normal hersey tepetaklak olunca hormonlar ıyıce sasıeyor
Çok mu geride de yavrum. Benim 680e 610du 24.hafta.sen kaç hafta kaç grKızlar benim şeker yüklemem yapildi sali günü değerler normalmiş bu sevindirici ama bebiş ilk zamanlar bir hafta önden gidiyordu şu an bir hafta geriden gidiyormuş bi türlü ortayi tutturamadikdr sorun etmedi yapi olarak sana benziyor olabilir dedi sizin bebisler kac gram beslenmeme dikkat ediyorum dr beslenme ile ilgisi yok diyor ne yapmali?
Yarın bende sendenimBenımkı yıne bana fırına patlıcan kabak domates yaptı