2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Kızlarr magnezyum sodyum kan serbest t 4 ve troıt düşük ıgneler ılaclar verdı haftaya kontrol be kılo aldırır dedı kolesterol de cıkartır dedı
Sodyum düşüklüğü tuz oranı dedı yıyemıyorum ödem yapıyor dıe dedım bu seferde o düşülük cıkıyor

Kızlarr magnezyum sodyum kan serbest t 4 ve troıt düşük ıgneler ılaclar verdı haftaya kontrol
Ah kuzum. Tiroit niye düşmüş ki benim yükselmiş t4 ise düşmüş ama doktor bir şey demediğine göre normal heralde. Sodyum benim hep sınır ama tuzu filan azaltınca mecburen öyle olur gibi. Magnezyum hiç bakılmadı ne için iğneyi verdi peki ?

B 12 de bayagı düşük dedı 5 tane verdı canım

Senın yukselınce kılo yapmıyor benımkı hain ıcersen duşmanlar kılo yapıuor

Kızlar benim şeker yüklemem yapildi sali günü değerler normalmiş bu sevindirici ama bebiş ilk zamanlar bir hafta önden gidiyordu şu an bir hafta geriden gidiyormuş bi türlü ortayi tutturamadikdr sorun etmedi yapi olarak sana benziyor olabilir dedi sizin bebisler kac gram beslenmeme dikkat ediyorum dr beslenme ile ilgisi yok diyor ne yapmali?

Kuzum gecen lerde benım kıde bana dusuk kılo geldı 600 küsür demıstı sımdı tahlıllerı goturucem bakalım bakıcak mı yıne ne dıyecek

Çok mu geride de yavrum. Benim 680e 610du 24.hafta.sen kaç hafta kaç gr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…