- 19 Nisan 2021
- 7.500
- 10.796
- 34
Vay anasını sayın seyirciler bu kız her yönden bizi çatlatıyor kızlar yemek yapanı da varBenımkı yıne bana fırına patlıcan kabak domates yaptı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vay anasını sayın seyirciler bu kız her yönden bizi çatlatıyor kızlar yemek yapanı da varBenımkı yıne bana fırına patlıcan kabak domates yaptı
Ayu ask olsun bebekkk haftada bı gun kocam yapıyor işte napalımVay anasını sayın seyirciler bu kız her yönden bizi çatlatıyor kızlar yemek yapanı da var
Bi gün mü yine demişin ya yemekleri de o yapıyo sandımAyu ask olsun bebekkk haftada bı gun kocam yapıyor işte napalım
Ispanak seversen biraz ıspanak yap azcık varmis benim de bende onu yapaym.bariYine ne yapayım fırına kabak patlıcan biber atayım da onu yerim ama kaç ay boyuna işimiz var akşam sorun değilde öğlen yemeği sorun bana ya
Sevmem ama mecburen artık yiyeceğim aklıma bir şey gelmiyor çünkü sürekli sebze sebze .Ispanak seversen biraz ıspanak yap azcık varmis benim de bende onu yapaym.bari
Cnm biri duzelirken diğeri düşüyor yada çıkıyor benimde magnezyum kullanınca bazıları yerine geldi tuzsuz yapamam herhallde hamilelikten önce hiç aramazdim ama hamilelikte deli gibi tuz istiyorum bendeKızlarr magnezyum sodyum kan serbest t 4 ve troıt düşük ıgneler ılaclar verdı haftaya kontrol be kılo aldırır dedı kolesterol de cıkartır dedı
Sodyum düşüklüğü tuz oranı dedı yıyemıyorum ödem yapıyor dıe dedım bu seferde o düşülük cıkıyor
Isye mecnur kalıımca izninde bazen cok zor durumda aksamlarıBi gün mü yine demişin ya yemekleri de o yapıyo sandım
Yaa şişiyorum dıe almamaya calısıyorum tuzu ama sodyum düşmüş bu sefer deCnm biri duzelirken diğeri düşüyor yada çıkıyor benimde magnezyum kullanınca bazıları yerine geldi tuzsuz yapamam herhallde hamilelikten önce hiç aramazdim ama hamilelikte deli gibi tuz istiyorum bende
Üzgünüm benim de öyle :) Gerçi benim eşim sürekli yapıyordu zaten ben arada bir hafta sonları yapıyordum. Şimdi ne temizlik ne yemek. 1-2 günde annemde takılıyorum.Vay anasını sayın seyirciler bu kız her yönden bizi çatlatıyor kızlar yemek yapanı da var
Off hep bı sorun buna şükür diyoruzYaa şişiyorum dıe almamaya calısıyorum tuzu ama sodyum düşmüş bu sefer de
Aynen kuzu yaaOff hep bı sorun buna şükür diyoruz
Kız ne üzülüyorsun şimdi benim eşim de mutfaktan çok anlar yapmadığı yemek yoktur eskiden daha rahattı işi şimdi evi zor buluyor o yüzden haftada bir evi süpürüp siliyorsa ne ala. Bişe de diyemiyorum adama sabah 7de evden çıkar akşam 9 da evde. Haftada 1 gün izin zor yoruluyor çok napalım işte bizde öylr böylr geçiricezÜzgünüm benim de öyle :) Gerçi benim eşim sürekli yapıyordu zaten ben arada bir hafta sonları yapıyordum. Şimdi ne temizlik ne yemek. 1-2 günde annemde takılıyorum.
İyi hadi Bi rahat edersin artık gözün aydın canım rahatla daa artıkKızlarr cıktım kadın dogum dan b 12 iğnesini kullandırmıyor ıcerıgı de bı madde varmıs bebege az da olsa zararı dokunmasın dedı farklı bı dil altına fısfıs verdı emzirirken bıle kullanabolırosn dedı kan ılacımı da eskı ılacıma devam etmemı istedi o ilacı da istemedi sodyum a takılma o anlık degısen oranlar dedı
Ee son olarak Elisa yada bakalım baba burdayken dedı
Hıckırık dil cıkarma agzını acıp kapama
Ekranda dırek ayak dayama
Ama yıne bı turlu yüz göstermeme 2 kolda dırek suratta
Kılo gr mımızda 774
Yaa hareketleri gözum önunde ekranı actı ayak tam ekran bide e dr dedı kı bem ne zaman baksam bu cocuk hıc dönmüyor bas yukarıda ayaklar asagıda oyuzden demekkı rahımde kasıklarda hıssedıyorum sureklıİyi hadi Bi rahat edersin artık gözün aydın canım rahatla daa artık
Yaaaa fıstığa bak sen ne güzel. Bende bizimkilerin yüzünü göremedim doğru düzgün ama bizimkilerden değil doktordan bakacağına bakıp kapatıyor adamKızlarr cıktım kadın dogum dan b 12 iğnesini kullandırmıyor ıcerıgı de bı madde varmıs bebege az da olsa zararı dokunmasın dedı farklı bı dil altına fısfıs verdı emzirirken bıle kullanabolırosn dedı kan ılacımı da eskı ılacıma devam etmemı istedi o ilacı da istemedi sodyum a takılma o anlık degısen oranlar dedı
Ee son olarak Elisa yada bakalım baba burdayken dedı
Hıckırık dil cıkarma agzını acıp kapama
Ekranda dırek ayak dayama
Ama yıne bı turlu yüz göstermeme 2 kolda dırek suratta
Kılo gr mımızda 774
Benim kaburgalarım altına giriyo 4 ayak senin de kasık larda demekYaa hareketleri gözum önunde ekranı actı ayak tam ekran bide e dr dedı kı bem ne zaman baksam bu cocuk hıc dönmüyor bas yukarıda ayaklar asagıda oyuzden demekkı rahımde kasıklarda hıssedıyorum sureklı
Yumuşama belirtisi varmı kuzumAhh sagol kuzum ama buradakı konustuklarımızdan bıraz bıraz bazınseylerdem kendımı soyıtluyorum dıkkate alıyorum canım cok tesekkur ederım
Mesela Labellaaa den esinlenerek avokado yu aldım olgunlassın tekeardan yemeyi denıcem
Sendem de Kilya dan da konustuklarımız hep kulağıma küpe canım arkadaslarım
Aynen dıo dönmeyecek bu cocuk sanırım hep seklı buBenim kaburgalarım altına giriyo 4 ayak senin de kasık larda demek