- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 38
@HAYRUNNİSA85 VERDIGI sıteden buldum canım cok sagolBen sabah verdim giriş yapılmış boş geliyor benimkiler yarına çıkar. Bunca zamana kadar hep göründü. Hatta oradan çıktısını almıştım.
Çok iyi çıkmış kuzum. Hayırlı olsunKızlar şeker yüklemem yapıldı aclik87.7
şeker yüklemesi den Bir saat sonra 121 çıktı Dr ayın 30 unda gösterilen sizce nasıl sonuxx
Gayet iyi canımKızlar şeker yüklemem yapıldı aclik87.7
şeker yüklemesi den Bir saat sonra 121 çıktı Dr ayın 30 unda gösterilen sizce nasıl sonuxx
canım aile hekimi bana kolestrole bakmayalım hamilelikte fazlasıyla yüksek çıkar demişti benim normalde de yüksek olunca hiç bskyırmadım öyle diyince üzme kendiniKızhayrunnisa85 hızır gibisin masallah sayende baktım tahlıllerım e
Kolesterol yuksek 2 cesıt olan hemde
Kan degerlerım aynı yerınde sayıyor yukaelmemıs
B 12 de düşük cıkmıs
Aclık sekerım ıyı cıkmıs
Yanı bır suru oklar var asagıya yukarıya
Ee bu skeılde nasıl rahat hamılelık l gecırır ınsan sımdı esım evdeyken kucuk kucuk adımlarla dahılıye uzm gidiyorum sonra kadın dogum dr da gormek ıstedı sonuclar ı napcam allah yardımcımız olsum
Dahiliye dr um
200.300 mt kadar mesafemde azıcık gıtmeye calıscam artık
canım çok geçmiş olsun çok giremiyorum yeni gördümÖyle kuzum benimde annemde var ama insan başına gelince anlıyor bütün damarlarımı kesip atasım geliyor. Anneme bazen şaşırıyorum nasıl hayatına devam ediyor filan diye yüksek çıkıyor ya mesela ilacını alıyor işine devam ediyor ben yok böyle bir şey vücudumu parçalamak geliyorAma dediğin gibi her hastalık zor
Sağ ol kuzum benim şu an sorunum yok şükürcanım çok geçmiş olsun çok giremiyorum yeni gördüm
Çok iyi çıkmış kuzum. Hayırlı olsun
Saolun kızlar ins hepimizin sağlıkla ilerler gebeliği bebislerimize ve bizim sağlığımız daim olsunGayet iyi canım
Miss. Hadi gözün aydın canımKızlar şeker yüklemem yapıldı aclik87.7
Ohooo benim de benim deYasamademek123 canım benim de kolesterol yüksekti briaz gebelikte böyle cıkıyormuş normal dediler takma onu kafana
Ne yemek yapıyorsunuz hanımlarrrr
Yaa ben saat kaça kadar durdum sonra yayla çorbası makarna salata yaptım dün. Çorba gene kalır da yanına ne yapcam bilmiyorum yaaNe yemek yapıyorsunuz hanımlarrrr
Valla ne yapıcam derdinden bıktım bende bi mercimek corbası yapasm var ama yanına ne yapsamda yarına da kalsaYaa ben saat kaça kadar durdum sonra yayla çorbası makarna salata yaptım dün. Çorba gene kalır da yanına ne yapcam bilmiyorum yaa
Allah aşkına bu kıııızz