2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Cnm biri duzelirken diğeri düşüyor yada çıkıyor benimde magnezyum kullanınca bazıları yerine geldi tuzsuz yapamam herhallde hamilelikten önce hiç aramazdim ama hamilelikte deli gibi tuz istiyorum bende

Cnm biri duzelirken diğeri düşüyor yada çıkıyor benimde magnezyum kullanınca bazıları yerine geldi tuzsuz yapamam herhallde hamilelikten önce hiç aramazdim ama hamilelikte deli gibi tuz istiyorum bende
Yaa şişiyorum dıe almamaya calısıyorum tuzu ama sodyum düşmüş bu sefer de

Kızlarr cıktım kadın dogum dan b 12 iğnesini kullandırmıyor ıcerıgı de bı madde varmıs bebege az da olsa zararı dokunmasın dedı farklı bı dil altına fısfıs verdı emzirirken bıle kullanabolırosn dedı kan ılacımı da eskı ılacıma devam etmemı istedi o ilacı da istemedi sodyum a takılma o anlık degısen oranlar dedı
Ee son olarak Elisa yada bakalım baba burdayken dedı
Hıckırık dil cıkarma agzını acıp kapama
Ekranda dırek ayak dayama
Ama yıne bı turlu yüz göstermeme 2 kolda dırek suratta
Kılo gr mımızda 774

Üzgünüm benim de öyle :) Gerçi benim eşim sürekli yapıyordu zaten ben arada bir hafta sonları yapıyordum. Şimdi ne temizlik ne yemek. 1-2 günde annemde takılıyorum.
Kız ne üzülüyorsun şimdi benim eşim de mutfaktan çok anlar yapmadığı yemek yoktur eskiden daha rahattı işi şimdi evi zor buluyor o yüzden haftada bir evi süpürüp siliyorsa ne ala. Bişe de diyemiyorum adama sabah 7de evden çıkar akşam 9 da evde. Haftada 1 gün izin zor yoruluyor çok napalım işte bizde öylr böylr geçiricez

İyi hadi Bi rahat edersin artık gözün aydın canım rahatla daa artık

Yaaaa fıstığa bak sen ne güzel. Bende bizimkilerin yüzünü göremedim doğru düzgün ama bizimkilerden değil doktordan bakacağına bakıp kapatıyor adam

Yumuşama belirtisi varmı kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…