2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Bak gördün müü hızlaa büyüyor valla biz onların hızına yetişemeyiz kzuummm kafaya takılacak birşey kalmadı artık rahat olup doğduğunu hayal etme vaktiii

Bak gördün müü hızlaa büyüyor valla biz onların hızına yetişemeyiz kzuummm kafaya takılacak birşey kalmadı artık rahat olup doğduğunu hayal etme vaktiii
Dr um dıo yemıssın bellıı sekerın gecen aydan yuksek gozumden kacmadı dedım yokk esıme sorun 10 gundue felan diyetteyim

Ohh içinde rahatlamıştı çok şükür yerim ben Elisa yi yaa

Kızlar napıyosunuzz ? Bugün o kadar kötü bir gün geçiriyorum ki eşimle kavga ettik sabahtan beri çok kötüyüm doğru düzgün yemek bile yemedim ya anneme gidicektim, iğnem bitti bu akşama yok annem alıo eczaneden bide ayıptır sölemesi yemek istedim canımın çektiği onu yapmıştı saolsun yiyip, biraz da oturup döncektim.
Dün de annemi gördüm ama avm de işimiz vardı iki saat onu halledip döndk. Neyse sabah oldu bana laf sokuo güya şaka yapıo annemi görmeye gitmedn mi dışarı çıkıosıun o kadar bilmem ne (bir gün önce gittim bu arada) neyse sustum ya sabır çektim şaka dedi falan neyse işe gitti ben de arkasından çıktım arabaya bindim tam çalıştırdım lastikle ilgili bi yazı ünlem falan çıktı hemen söyledim eşime bana nasıl bağırıo inanamazsınız nereye gidiosun sen daha dün anneni gördün bilmem nee kapadım suratına ayy o arabadan nasıl indim ağlayarak inanamazsınız çok zoruma gitti 2 saat sonra arıo dioki arabanın yanına git lastiklere bak bişey yoksa git dio gidemem iyi değilim dedim kapattım. Bütün gün o kadar ağladım ki annem bi yandan arıo noldu nie gelmiosun diye onu da tersledim on dk annem arabayla bu arada. Demin eşime mesaj attım ilaçlarımı alırmısın annemden bi de yemek yaptı benim için onu diye arıo beni dioki sen beni rezil ediosun annenlere bilmem nee alma o zaman sen bilirsin olmam iğne ben de dedim ayy hem suçlu hem güçlü ya ilk kez böyle bişey oldu hala inanamıyorum çok moralim bozuk

Canım olur öyle arada. Hem tahammülsüzlük oluyor insanda bazen hem de karşının çok tepki vereceğini düşünmeden davranıyor insan. Öyle yemek yemeyip ağlayıp kendine de bebişe de zarar verme. Düzelir sonuçta aranız. Rabbim sağlık versin. Valla hepimiz yaşadık yaşıyoruz az çok bu tarz durumları

Canım inan hepimiz yaşıyoruz bunları dersek biraz içine su serpmiş oluruz sanırım. Gerçekten oluyor. Tartışıyoruz sonra soğuyor düzenliyoruz hep böyle. Ekstra hassasiyet yok çoğunda hele ki kendi anne babalarıyla ilgili bişe söz konusuysa görmez gözleri. Sen sıkma canını. Yemene içmene de dikkat et bebişinin suçu yok boşver şimdilik hepsini

Canımsınız işte iyi ki varsınız derdini söylemeyen derman bulamıo anneme anlatsam üzülcek diye bişi diyemedim amin allahım hepimize sağlık versin sağlıkla geçirelim şu süreci şimdi de aç kaldım kötü anneyim ben diye ağlıyorum hormonlarım alt üst oldu

Canım gercekten hepimizin basına geliyor bence 2 katı bir alınganlığımız var zaten anınfa aglıyoruz hormonlardan onlar bunu idrak edemedi henüz gelir gecer bosver sen kendine ve bebegine bak yememezlik yapma icindeki canı düsün zorlada olsa ye birseyler mutlaka hersey düzelir merak etme

Ah canım işte desteğiniz yetiyor gerçekten iyi ki varsınız Düzelir zaten eve gelince de yanii Allahım akıl fikir versin iştee çok benciller

İyi ki varsınız kuzum paylaşmak çok iyi geldi Kendimi ve bebeği düşünmem lazım haklısın kuzum düzelir inşallah

cnm bazen olabiliyor.iş yerinde başka bir şeye kızmış olabilir o anda sana parlamıştır.üzme kendini git güzelce yemeğini ye,müzik dinle kendimi kötü hissteğimde bana o kadar iyi geliyor ki müzik

kızlarrrr 27 eylülde transferim olacak inşallah...

doktor kalan iki embriyoyuda transfer edelim dedi.ikisini de çözdürünce tek embriyo transfer edersek diğerini tekrar dondurmak embriyoyu strese sokabilir sonrasında tekrar çzödürmek gerekirse kullanılmayabilir dedi.
aslında bölye bir lüksüm yok tabi birde allahın dediği olur,o bilir hayırlı olanını ama ben tek çocuk istiyorum.
tek transferde bölünmelerde olabiliyor ama çift transfer olmasını benim kararıma bırakması beni biraz ikileme düşürdü..
ne yapmalayım sizce kızlar ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…