2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Kız hayrunnisa85 hayrunnisa85 hızır gibisin masallah 🥰 sayende baktım tahlıllerım e 😭😭😭😭
Kolesterol yuksek 2 cesıt olan hemde
Kan degerlerım aynı yerınde sayıyor yukaelmemıs
B 12 de düşük cıkmıs
Aclık sekerım ıyı cıkmıs
Yanı bır suru oklar var asagıya yukarıya
Ee bu skeılde nasıl rahat hamılelık l gecırır ınsan sımdı esım evdeyken kucuk kucuk adımlarla dahılıye uzm gidiyorum sonra kadın dogum dr da gormek ıstedı sonuclar ı napcam allah yardımcımız olsum
Dahiliye dr um
200.300 mt kadar mesafemde azıcık gıtmeye calıscam artık

Bu arada geçmişe tam bakamadım tansiyon çıkmış galiba kilyanin geçmiş olsun cnm düet listeleri paylaşılmış dikkat etmek gerek aslında😔yediklerimize drsty cnm sende dahiliyeye gideceksin galiba Allah hepmizin yardımcısı olsun...

Kız hayrunnisa85 hayrunnisa85 hızır gibisin masallah 🥰 sayende baktım tahlıllerım e 😭😭😭😭
Kolesterol yuksek 2 cesıt olan hemde
Kan degerlerım aynı yerınde sayıyor yukaelmemıs
B 12 de düşük cıkmıs
Aclık sekerım ıyı cıkmıs
Yanı bır suru oklar var asagıya yukarıya
Ee bu skeılde nasıl rahat hamılelık l gecırır ınsan sımdı esım evdeyken kucuk kucuk adımlarla dahılıye uzm gidiyorum sonra kadın dogum dr da gormek ıstedı sonuclar ı napcam allah yardımcımız olsum
Dahiliye dr um
200.300 mt kadar mesafemde azıcık gıtmeye calıscam artık
canım aile hekimi bana kolestrole bakmayalım hamilelikte fazlasıyla yüksek çıkar demişti benim normalde de yüksek olunca hiç bskyırmadım öyle diyince üzme kendini

Öyle kuzum benimde annemde var ama insan başına gelince anlıyor bütün damarlarımı kesip atasım geliyor. Anneme bazen şaşırıyorum nasıl hayatına devam ediyor filan diye yüksek çıkıyor ya mesela ilacını alıyor işine devam ediyor ben yok böyle bir şey vücudumu parçalamak geliyor ☹️ Ama dediğin gibi her hastalık zor 😞
canım çok geçmiş olsun çok giremiyorum yeni gördüm

Öğle yemeğine almaz mısınız ? 😂
7FE9409F-B20A-4A60-8149-7CC339B72756.jpeg

X