- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 38
Bak ben benım durumumu yazayım mı? SızeŞekeri ne yapacağım ya anlamazsam yükselirse vs vs canım sıkıldı çünkü yemekle ilgisi olduğunu zannetmiyorum vücut yapısı ile alakalı bir şey daha çok. Bu sabah magnezyuma başlıyorum kuzum. Bence gidip daha rahat bir yer var mı buraların tadı kaçtı diye harekete geçtiler sen aşağıyı ben yukarıyı dediler
Hamıleleıgın ılk zamanları tum test tahlıller yapılıyor en cokta haatalıklarına naglı yonelıyorlar dr lar
Bemım gecmıısmde zaten unsılın vardı hap kullanıyordum yıllardır
Ama gebelıkte kullanamayacagım ıcın tum tettlıklerım yapıldı rapor cıkarılıp unsılın ıgnesı verıldı
Benım dr umun bana dedıgı sekerlı seyler den uzak dur sadece sekerı meyvelerden al
Beyaz ekmek yersen eger 10 cc yerıne 12 cc vur ıgne nı
Bende dedım kı hocam ben normal süt yogurt yersem asırı gaz yapıyor yıyemıyorum meyvelı tuketıyorum ne yapmalıyım
Oda dedı kı bısey olmaz o kadar dan
Ve. Ben yaz boyu asırı meyve meyvelı kefir meyvelı yogurt meyvelı süt ıctım cunku yemeklerden mıdem bulanıyor du sadece onlara sarılıyorum makarna pılav beyaz unlu gıdalar almıyordum ve son zamanlar cok ıyıydı şeker takıbım de ıyı cıkıyor du hatta bem gecen aylarda kılo bıle almamıştım dr umda bana sekerın ıyıye gıttıgı ıcın bekledıgım bısey dı kılo almaman demıstı
Yaz boyu da kavun karpuz yedım sabah aksam. Hatta bı aksam kavundan gaz sancısından hastaneye gıtmıstım acaba bebege mı bısey oluyor dıe
Ama ben ne yaptım psıkolojık bı rahatlama geldı kendımı gebelık onceaındekı gıbı herseyı yedım sekerımı yukaelttım bu bana yansıdı agzı bıgaz kurukukları kılo artısı vs
Sımdı tekrar dıete gırdım
Hanı ben meyvemı canım ısteıdıgınde yıyorum meyvelı süt grublarını tüketiyorum sıkıntı olmadı onlarla gecındıgım aylar
Ne zaman beyaz sekerlı
Beyaz unlu mamuller tukettım o zaman efsane herı döndü
Aksam benım kızceler gelmıstı bırde annem ıle babam yazılarınızı bıraz okumaya calıstım ama tam kafa veremedım yorum yapamadım gece uyuyamayınca yazdım bı ıkı bısey sonra sabah tekrar uyudum aklımda idin yazmak ısteıdm hanı bemım durumum boyle sizin basınıza daha evel gelmedıgı ıcın korkmanız normal tatlım herseyın beuazından kacın dıyorlarya beyaz un beyaz seker gerısı dzelıyor zaten