- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
Ya daha yüksek cıkarsa bilemezsn ki canım Allah korusun insülin basla derse bunlarn hepsi bir ihtimal riske atmaya degmez ama sen bilirsin tabi kiKilya ins yüksek çıkmazya ben şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum, anlamadığım şey diyelim yaptırdım ve yüksek çıktı, bu durumda ne olacak diyet mi uygulayacağım, madem diyet uygulayacağım şimdiden diyet yaparım, diyetten kasıt sağlıklı beslenme yani başka bi mudahele var mi ki ?
En kötü durumda insülin mü başlatılıyoYa daha yüksek cıkarsa bilemezsn ki canım Allah korusun insülin basla derse bunlarn hepsi bir ihtimal riske atmaya degmez ama sen bilirsin tabi ki
Yani yüksek cıkar kontrol altında olmazsa malesef insülin baslatılıyor bunu da yaptırmadan bilemeyiz insallah hicbirimize boyle birseye gerek kalmazEn kötü durumda insülin mü başlatılıyo
Günaydnn şişim yok ama belim agrıyor benimdeGünaydın kızlar biraz durgun sanki buralar. Ben yine elim ayağım dolma gibi uyandım maalesef şimşiş. Sizler nasılsınız?
Valla kuzum normal tahlil ile anlaşılmıyor sana diyeyim. Hatta benim normali alt sınırda nerdeyse. Hani açlık tokluk var ya. Yükleme de maalesef yüksek çıktı. Güzel bir şey değil ama diğerleri alternatif değilmiş tecrübe ettim. Sadece diyet değil doktorum ile görüşemedim ama diyet evet sıkı kontrol çünkü bebeklerin suyunu çok artıran erken doğuma sebep veren beraberinde tansiyonu tetikleyen bebeklerin ciğer gelişimini azaltan bu durumda çok iyi zamanında doğsa bile küvöz ihtiyacı ortaya çıkaran bir şey yani önemli maalesef ki. Ben de hiç istemezdim. Çıkan değer çok yüksekse de insülin iğnesi başlatıyorlar derecesine göre yani. Ve asla kan tahlilleri ile belli olmuyor. Aklında bulunsun yine doktorun ve senin tercihin kuzumKilya ins yüksek çıkmazya ben şeker yüklemesi yaptırmak istemiyorum, anlamadığım şey diyelim yaptırdım ve yüksek çıktı, bu durumda ne olacak diyet mi uygulayacağım, madem diyet uygulayacağım şimdiden diyet yaparım, diyetten kasıt sağlıklı beslenme yani başka bi mudahele var mi ki ?
Allahım allahım noluyor bizeGünaydnn şişim yok ama belim agrıyor benimde
canım çok sağol inşallah son olurda zamanında doğar.gerçekten stres hiç bitmiyor ilk zamanlar kanama düşme derken şimdide erken doğum korkusu sağlıkla kucağımıza alalım artıkpink21 kuzumm sana da cokk gecmısler olsun zor zamanlar geçırmişsiin rabbim korumus esırgemiş bebegını ınsallah gordugun bıtek bu olur artık sıkıntısız alırısn bebegını kucagına canım hepımızın korkulu ruyaları maalesef ki devam etmekte Rabbım bızlerı de bebeklerımiizi de korusun
Günaydın canım valla dün moralim bozuk yattım baya. Göbeğim yamuktuGünaydın kızlar biraz durgun sanki buralar. Ben yine elim ayağım dolma gibi uyandım maalesef şimşiş. Sizler nasılsınız?
Valla bende öyleyim 09.30 zor görüyorm açlıktan ölüyorm resmen sinirleniyormGunaydinlar bende dün gece00.30 da mide bulantısı dan cikariyordum hala ara ara oluyor nedense..sabah uyanır uyanmaz acikilir mi acikiyoruz kan hapı yüzünden bekleme olmasa sabahın köründe kah yapcaz
Yaa nasıl da tariflemiş yerim seniGünaydın canım valla dün moralim bozuk yattım baya. Göbeğim yamuktubebeklerden biri akciğerime doğru diğeri idrar torbama doğru seyahate çıkmıştı sağdan yukarı kalkan göbeğim soldan aşağı düşüktü yamuk böyle gergin ne oluyor dedim oturuyordum bir anda yukarıdan kasıldım zaten. Aşağıda tekme hissediyorumdum vurdukça acıyordu hafiften ama aşağı arada iniyorlar zaten. Ama kaburgamın altına girmeye çabalama yaşanmamıştı canımızı sıkma canını sıkarız dediler sanırım neyse uzandım hemen sonra yavaş yavaş dağıldılar. Yani tuhaf şeyler olmaya başladı Zorlu zamanlar merhaba sanırım durum. Eller şiş uyanmaya devam ama vücudumda doktor muayene etmişti ödem yok dedi. Magnezyum verdi ama kullanamadım daha
Canımm moralini nıe bozuyorsun stres daha kotu herseyı tetıklıyor zor oluyor malesef üzülüyor insan ama idare ediliyorGünaydın canım valla dün moralim bozuk yattım baya. Göbeğim yamuktubebeklerden biri akciğerime doğru diğeri idrar torbama doğru seyahate çıkmıştı sağdan yukarı kalkan göbeğim soldan aşağı düşüktü yamuk böyle gergin ne oluyor dedim oturuyordum bir anda yukarıdan kasıldım zaten. Aşağıda tekme hissediyorumdum vurdukça acıyordu hafiften ama aşağı arada iniyorlar zaten. Ama kaburgamın altına girmeye çabalama yaşanmamıştı canımızı sıkma canını sıkarız dediler sanırım neyse uzandım hemen sonra yavaş yavaş dağıldılar. Yani tuhaf şeyler olmaya başladı Zorlu zamanlar merhaba sanırım durum. Eller şiş uyanmaya devam ama vücudumda doktor muayene etmişti ödem yok dedi. Magnezyum verdi ama kullanamadım daha
Keske sadece 9.30 larda acıksamValla bende öyleyim 09.30 zor görüyorm açlıktan ölüyorm resmen sinirleniyorm
Insallah canımm yaacanım çok sağol inşallah son olurda zamanında doğar.gerçekten stres hiç bitmiyor ilk zamanlar kanama düşme derken şimdide erken doğum korkusu sağlıkla kucağımıza alalım artık
Ya benim kulunçlarım ağrıyor kaburgadan ziyadeYaa nasıl da tariflemiş yerim senio yamukluk ben de de oluyor iki hareket sonra sırt üstü yarışla düzeliyor, ve kesinlikle doğru stresten hemen etkileniyorlar. Kesinlikle zorlu zamanlar merhaba. Kaburga ağrılarım hâlâ oluyor ara ara benim de bazen çok zorluyor demen gibi sanki altına girecekler. Doktor bana ikisininde baş aşağıda dedi ben korktum kötü bişe gibisine. Hayır armut gibi düşün orayı ikisinin başı yukarıda olsa nolucak rahmin kasılıcak bu daha iyi dedi. Ozaman benim kaburgalarım ondan bu kadar sıkışıp ağrıyor dedim ben de. O da evet bi koltuğa iki karpuz sığmaya çalışıyor normal dedi. Ama dün bir hareketler içerde böyle bişe yok
Bi yandan seviniyorum Bi yandan da rahatsızlarmı niye bukadar diyorum. Eşime de dedim koy elini korktu dedi bu neeee gözleri doldusonra aşırı hareket vardı dün neden anlamadım.
Dün ben 4 kat merdiven çıktım Bi de asansör bozuktu diye biliyomusun o çok zorladı beni. Resmen bacak atalarım ağrıdı
Şekeri ne yapacağım ya anlamazsam yükselirse vs vs canım sıkıldı çünkü yemekle ilgisi olduğunu zannetmiyorum vücut yapısı ile alakalı bir şey daha çok. Bu sabah magnezyuma başlıyorum kuzum. Bence gidip daha rahat bir yer var mı buraların tadı kaçtı diye harekete geçtilerCanımm moralini nıe bozuyorsun stres daha kotu herseyı tetıklıyor zor oluyor malesef üzülüyor insan ama idare ediliyor
Magnezyum unu ıhmal etme erken dogum u onleyen bısey kuzu
2 tane bebe acaba ıcerıde kustu birbirlerinden mı uzaklastıbelkı tum duyguları ogremdıklerı hını bunuda ogremıyorlardır
Yaa kafa kafaya vermişlerYa benim kulunçlarım ağrıyor kaburgadan ziyadeDün bende merdiven inip çıktım hastanede asansör sağlamdı ama çok kalabalıktı. Benimkiler eşim elini koyarsa kesiyorlar hareketi hissediyorlar hemen. Aslında çok hareketli de değiller yerleri dar balık gibi kayıyorlar daha çok kıyamam. Ben de rahatsızlar mı diye endişe ediyorum kafalar tam göbeğimde kafa kafaya vermişler bacaklar birinin aşağıda diğeri yana doğru uzatmış doktor dediki işin zor bunlar şimdiden kafa kafaya vermiş iki manada söyledi hem hamilelik açısından hem sonrada böyle olurlarsa yaramaz olurlar gibisinden. Göbeğimin şeklinden belli idi. Ortası öne doğru uzamıştı zaten baya hatta eşim dedi ki bunların kafaları yan yana artık belli. Ben altlı üstlükler diye bildiğim için şey yapmadım ama ortada bir iş çevirdikleri belli idi. Ama altlı üstlü olmalarındansa yan yana olmaları daha iyi alttaki için yük oluşuyordu üzülüyordum büyüdükçe sorun olur diye. Ya sağlıkla tamamlayalım endişelerim arttı benim baya. Allah esirgesin
Kendine öyle stres yapma biliyosn seker tansiyon stresten etkilenen seyler aman aman cok yüksekte degil ufak tefek dikkatle bence sorun olmaz senin ki icin rahat etmiyorsa yinede bi cihaz alabilirsn ama kendini daha strese sokma sürekli bakıpta zaten hissedersin kızarırsn başın ağrır susarsn kuruluk olur yanar elin ayağinŞekeri ne yapacağım ya anlamazsam yükselirse vs vs canım sıkıldı çünkü yemekle ilgisi olduğunu zannetmiyorum vücut yapısı ile alakalı bir şey daha çok. Bu sabah magnezyuma başlıyorum kuzum. Bence gidip daha rahat bir yer var mı buraların tadı kaçtı diye harekete geçtilersen aşağıyı ben yukarıyı dediler
Max 9.30 oda esim nöbetten geliyor onu bekliyormKeske sadece 9.30 larda acıksam