- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 38
O da iyiymişnurselek cok acımıştır kuzum aman dikkat et ewet sakarlık cok oluyor bem ozellıkle yemek yerken ozellılle ya masa altına yada yakama döküyorum esim dıo Elısanın yakalıgını getıreyım mı? Sana
He sen ondan 7 litre su içiyon gündeKızz benımde beleş gorumcem memlekete gıtmıstı ordan getırdı 1 yemeklik dolaba da annemler memlketten yapıp gonderdıler
Cok ıstıyorum dıe babam bugun 10 lt su getırmıs bana bızım koyun suyu meshur kapımızın onunde taaa atalardan kalma gece gunduz akan cesmemız var elını 1 dk tutmazsın buz gıbı akar
Bana dediklerinde ne ıstıyorsun dıe su dıyorumo kadar su ıle yatıp kalkıyorum ki
Kızz yokk bugun getirdiler sıvastan kuzum 1 kerelık nere beleşe su hergunHe sen ondan 7 litre su içiyon günde
Afiyet şeker olsun canım benim bereketli olsun
Ben gecen hafta 3.doz biontech oldum canım ertesi gün kol agrisi halsizlik eklem agrisi oldu onun dısında sükür sorunum olmadıkızlar kimler aşı oldu ya da olacak ben 24ten sonra yaptırmayı düşünüyorum ama kararsızım
Ayyy bana eklem agrısı demeyınBen gecen hafta 3.doz biontech oldum canım ertesi gün kol agrisi halsizlik eklem agrisi oldu onun dısında sükür sorunum olmadı
Aldım canım az önce geldi gri sabahlıklı diğeri tek kalmamıştı sabahlık gerekte görmedim. Boyu baya uzun ama bilginiz olsun bana böyle daha rahat geldi ama gebelik sonrası evde kullandığımda sanırım azıcık kestiririm alttan. Çünkü göbek inince daha da aşağı iner boyu. Beden olarak sevdim yapışmadı. Siteleri ekliyorum kuzumÜstüne sabahlık almayı düşünüyor musun canım birde hangi siteden
Ben üç hafta sonra olmayı düşünüyorum canım.kızlar kimler aşı oldu ya da olacak ben 24ten sonra yaptırmayı düşünüyorum ama kararsızım
Annem oldu kuzum çok ağrı yapmadı onda. Aşı ona bakmıyor ya sapa sağlam babam iki gün yattı annem hafif etkilerle atlattı aşıyı ki kronik astım hastasıAyyy bana eklem agrısı demeyın
Fıbromıyeljı + aşı etkısı hıc düşünemiyorum
Benim doktora göstersemEki Görüntüle 2913814 yaa mılletın gebe hallerıne bakın yaaben otururken ayyayyayy kalkarken ayayayayy
İnşallah canım, dediğin gibidir.Canım yediğin içtiğinden bile artar demişti bana doktor stres zaten en öenmli faktör prolaktin de, benim kötü bir dönemimdi biz de o sırada bebek için kontrollerdeydik o zaman öğrenmiştim 40küsürdü benim de ilaç kullandım bir ay sekiz adet vardı içinde sonra sıfırlandı en kötü bir ay geç başlarsın sürece canını sıkma sakın geç olsun güç olmasın hayırlı haberler inşallah
İnşallah canım, inşallah.İnşallah güzel haberler alırsın canım kafana takıp moralini hiç bozma
ben tedaviye başlarken hiç kan değerlerime falan bakılmadı benim yüksek miydi düşük müydü olması gereken değer miydi onu bile bilmiyorum.
inşallah herşey senin içinde çok güzel olacak dualarımız seninle
Çok saol kuzum sağlıkla giyinebilmek nasip olsun inşallahAldım canım az önce geldi gri sabahlıklı diğeri tek kalmamıştı sabahlık gerekte görmedim. Boyu baya uzun ama bilginiz olsun bana böyle daha rahat geldi ama gebelik sonrası evde kullandığımda sanırım azıcık kestiririm alttan. Çünkü göbek inince daha da aşağı iner boyu. Beden olarak sevdim yapışmadı. Siteleri ekliyorum kuzum
Penye Mood - Resmi Online Mağaza
Penye Mood online mağazasında kadın modasında 2020 sonbahar kış trendleri. Hediye almak, İç çamaşırı, pijamalar, sabahlıklar...www.penyemood.com
G Lingerie PENYE MOOD Markalı Ürünler
G Lingerie'nin PENYE MOOD Markası Ürünlerinin Modelleri G Lingerie'de!www.glingerie.com.tr
Eki Görüntüle 2913816
Hemen başlayalım dedi, yarın gidicem bakalım. Anlamadım hiç.Kuşum ya şimdi gördüm. Peki öncesi tedavi önerdi mi yoksa hemen başlayalım mı dedi ? Hayırlısı olsun inşallah
Stres yapmıyorum aslında, en kötü Kasım’a sarkar. Çok problem değil ama prolaktinin yükselmesi biraz üzdü beni.hayrunnisa85 kuzumm hıc uzulmenı ımkansız bısey degıl stres yaparsan daha zor olur senın icin bılıyorum ve inanıyorum cok guzel gececek surecın merak etme
Amiin kuzum amin sağlıkla inşallahÇok saol kuzum sağlıkla giyinebilmek nasip olsun inşallah
Muhakkak bir bildiği vardır kuzum yarın git görüş bakalım ne diyecek. Allah ın izni ile inşallah sorunsuz geçerHemen başlayalım dedi, yarın gidicem bakalım. Anlamadım hiç.
Stres yapmıyorum aslında, en kötü Kasım’a sarkar. Çok problem değil ama prolaktinin yükselmesi biraz üzdü beni.
Yıllardır var bu bende. 100’ün üstünü bile gördüm. İlaç kullanıyorum senelerdir.
İnşallah tekrar o ilaçlara gerek kalmaz canım.
Insallahh kuzumm zor surecler yıpratıcı sonu ıyı olsunHemen başlayalım dedi, yarın gidicem bakalım. Anlamadım hiç.
Stres yapmıyorum aslında, en kötü Kasım’a sarkar. Çok problem değil ama prolaktinin yükselmesi biraz üzdü beni.
Yıllardır var bu bende. 100’ün üstünü bile gördüm. İlaç kullanıyorum senelerdir.
İnşallah tekrar o ilaçlara gerek kalmaz canım.
Aynenn ewett rısk faktorunden ziyade ben yapamam ki yap desendeBenim doktora göstersemdoktorum yan yat diyor bana bu öncesinde de aktif spor yapanlara yavrum riski olmayana
Ben yıne de cokk korkuyorummmmAnnem oldu kuzum çok ağrı yapmadı onda. Aşı ona bakmıyor ya sapa sağlam babam iki gün yattı annem hafif etkilerle atlattı aşıyı ki kronik astım hastası
Öyle tabii kuzum herkes tedirginBen yıne de cokk korkuyorummmm