2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

He sen ondan 7 litre su içiyon günde
Afiyet şeker olsun canım benim bereketli olsun

Üstüne sabahlık almayı düşünüyor musun canım birde hangi siteden
Aldım canım az önce geldi gri sabahlıklı diğeri tek kalmamıştı sabahlık gerekte görmedim. Boyu baya uzun ama bilginiz olsun bana böyle daha rahat geldi ama gebelik sonrası evde kullandığımda sanırım azıcık kestiririm alttan. Çünkü göbek inince daha da aşağı iner boyu. Beden olarak sevdim yapışmadı. Siteleri ekliyorum kuzum

Ayyy bana eklem agrısı demeyın
Fıbromıyeljı + aşı etkısı hıc düşünemiyorum
Annem oldu kuzum çok ağrı yapmadı onda. Aşı ona bakmıyor ya sapa sağlam babam iki gün yattı annem hafif etkilerle atlattı aşıyı ki kronik astım hastası

İnşallah canım, dediğin gibidir.
İlaç falan başlamayacak doktor, bu kadarı engel değil dedi.
Bakalım. Yarın muayenede ne diyecek.
İnşallah canım, inşallah.
Dualarınızı hissediyorum gerçekten.
Çooooook teşekkür ederim.

Çok saol kuzum sağlıkla giyinebilmek nasip olsun inşallah

Kuşum ya şimdi gördüm. Peki öncesi tedavi önerdi mi yoksa hemen başlayalım mı dedi ? Hayırlısı olsun inşallah
Hemen başlayalım dedi, yarın gidicem bakalım. Anlamadım hiç.
hayrunnisa85 kuzumm hıc uzulmenı ımkansız bısey degıl stres yaparsan daha zor olur senın icin bılıyorum ve inanıyorum cok guzel gececek surecın merak etme
Stres yapmıyorum aslında, en kötü Kasım’a sarkar. Çok problem değil ama prolaktinin yükselmesi biraz üzdü beni.
Yıllardır var bu bende. 100’ün üstünü bile gördüm. İlaç kullanıyorum senelerdir.
İnşallah tekrar o ilaçlara gerek kalmaz canım.

Muhakkak bir bildiği vardır kuzum yarın git görüş bakalım ne diyecek. Allah ın izni ile inşallah sorunsuz geçer

Insallahh kuzumm zor surecler yıpratıcı sonu ıyı olsun derdımız o aslında

Ayy kızlarr bi olay anlatcam size ve duanızı isticem bizim eşimden taraf bir arkadaşımız var işte yeni tanıştım ben çocuğun eşiyle de sevdik birbirimizi de geçen gün yemekte sohbet ediyoruz ikimiz, tüp bebek yaptığımızı bilmiyo onlar yani çevremiz bilmio eşim söylemek istemedi, neyse bebek hamilelik konusu açıldı falan ben de hani doktora gitmek önemli kontrol olmak önemli falan diye şu bu konuşuyorum, onlarda 5 yıllık evliler ama detay vermio kız devamlı bir arkadaşım arkadaşım diye bahsedio çok ağlıyo çok üzülüyo diye aşılama yaptırcak önce sonra olmazsa tüp bebek falan dedi bende hayırlısı inşallah falan dedim. Eşim de yemekten sonra bana dedi ki doktora gitmişler işte çocukta onla dertleşmiş kız kimsenin bilmesini istemiyomuş falann ayy o kadar duygulandım ki arkadaşım diye bahsettiği kendisiymiş kıyamam ya yarın Allahın izniyle aşılaması varmış siz hamişlerden de bir duanızı isterim o arkadaş içinde Allahım bu yolda emek veren herkese önce hamileliği nasip etsin sonra da sağlıkla kucağına almayı tupaaaaa ve hayrunnisa85 canlarım da dahilll siz hep duamızdasınız zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…