2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Kıızzz bende taze fasulye yaptım ama zeytinyağlı değil etli anca uzandım ağır ağır yapınca😬😁
Pilav da kocamın gelmesine yakın yaparım 😬
Ay olur nolcak ben ne sakarlıklar yaptım ni ara iyice😂 hamileliğin belli döneminde sakarlık da oluyormuş ya 🙊
Herkeste var diyorum yaa 😂 fena olmamış işte yiyoz napalım idare etsin kocalar 🤷🏻‍♀️ Ellerine sağlık fıstığım 😘 ben zaten sakarım yAndık desene 😂

Herkeste var diyorum yaa 😂 fena olmamış işte yiyoz napalım idare etsin kocalar 🤷🏻‍♀️ Ellerine sağlık fıstığım 😘 ben zaten sakarım yAndık desene 😂
Aman dikkat et. Ben size demedim dimi 2 hafta olmuştur kızgın yağ döktüm elimin sağ tarafına. Uzunnnca soğuk uygulama krem mirem hallettik çok şükür 🤦🏻‍♀️🤲🏻

Bu arada sonuçlarım çıktı, biraz moralim bozuldu.
45 çıkmış prolaktin. 😔
5-25 arası normal değer.
Doktorla görüştüm, 60-70 olması sorun olurdu, 45 kötü değil dedi ama içim pek rahat değil.
Yarın yine de kontrole gideceğim bakalım.
İnşallah güzel haberlerle gelirim.
İnşallah güzel haberler alırsın canım kafana takıp moralini hiç bozma 🥰
ben tedaviye başlarken hiç kan değerlerime falan bakılmadı benim yüksek miydi düşük müydü olması gereken değer miydi onu bile bilmiyorum.
inşallah herşey senin içinde çok güzel olacak dualarımız seninle 🥰🤲🏻

Kilya Kilya cığım, çok beğendim geceliklerini. Hayırlı olsun. 🥰
Ev kıyafeti gibi, çok şık cidden. Şimdi sipariş verdiğin mesajı bulmaya çalışacağım. 😂
Sağ ol kuzum teşekkürler ❤️ Markası biri penye Mood diğeri Catherines
D1561B94-ED88-44D3-8C02-39FDEA776F67.jpeg
001B6896-9B88-474D-8683-A393E9D40DBE.jpeg

Yakası daha kapalı boyu da L aldığım için muhtemelen daha uzun olacak ama olsun 🙂 rahat olsunda 🙂

Bu arada sonuçlarım çıktı, biraz moralim bozuldu.
45 çıkmış prolaktin. 😔
5-25 arası normal değer.
Doktorla görüştüm, 60-70 olması sorun olurdu, 45 kötü değil dedi ama içim pek rahat değil.
Yarın yine de kontrole gideceğim bakalım.
İnşallah güzel haberlerle gelirim.
Kuşum ya şimdi gördüm. Peki öncesi tedavi önerdi mi yoksa hemen başlayalım mı dedi ? Hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻

Benim fasulyem eşimin işyerinden Bi kız bahçeden toplamış getirmiş beleş 🤭🙈
Kızz benımde beleş gorumcem memlekete gıtmıstı ordan getırdı 1 yemeklik dolaba da annemler memlketten yapıp gonderdıler
Cok ıstıyorum dıe babam bugun 10 lt su getırmıs bana bızım koyun suyu meshur kapımızın onunde taaa atalardan kalma gece gunduz akan cesmemız var elını 1 dk tutmazsın buz gıbı akar
Bana dediklerinde ne ıstıyorsun dıe su dıyorum 🤣🤣🤣🤣 o kadar su ıle yatıp kalkıyorum ki

X