2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

O akrabanızında da topik arkadaşlarımızında da bütün bekleyenlerinde Rabbim emeklerini dualarını boşa çıkarmasın kuzum Aslında o kadar yaygın ki artık bu durum. Zor

Dur bakalım sen karaları bağlama boşuna dememiştir görüşelim diye. Gittiğin yol aydınlığa çıksın, inşallah hayırlarla başla ve sürdür yolunu

O akrabanızında da topik arkadaşlarımızında da bütün bekleyenlerinde Rabbim emeklerini dualarını boşa çıkarmasın kuzum Aslında o kadar yaygın ki artık bu durum. Zor
Evet gerçekten Allahım herkesin yardımcısı olsun ben içerde gizli gizli iğne kan iğnemi oluyodum o da zona için ilaç kullanıyorum diyodu meğersem yumurta büyütmek içinmiş yaa vallahi hayatta her şey insanlar için çok şükretmemiz lazım her anlamda…

Öyle yavrum öyle

Allah razı olsun canım.
Valla çooook içim bi tuhaf olarak okudum yazdıklarını.
Keşke paylaşabilseniz de onu da alsak buraya.
Ama işte, öyle olmuyo bazı şeyler.
Yasamademek123 ile yürüme mesafesinde evlerimiz ama ben görüşmeye hiç hazır değilim mesela.
Eşim dışında kimse bilmiyo tüp bebek mevzunu, konuşmak da istemiyorum kimseyle.
Öyle işte...

Keske…Allah cok buyuk kuzum yarin hayirli haberlerini alalim insallah seninde hepsi bir sinav alnimizin akiyla cikmak nasip olsun guzel kalpli kuzum

Herkes ıcın farklı psıkolojı canım kım nasıl isterse tabii oyle karar almıssınızdır oyledır
Senın gonlun nasıl isterse oyle tercih edersın zaten etrafa dedıgınde de senı tamamen anlamalarını istersin ama anlamazlar buda daha yıkıcı olur rabbım cıktıgın yolda hayırlı kılsın canım

Amiiiiiiiiiiin canım benim.
Ya var ya en yakınım annem, kardeşlerim bile bilmiyo.
Anlaşılmamak değil de sürekli sorularına cevap vermekle uğraşmak istemiyorum sanırım. Kendimi bir de o şekilde yormak istemiyorum.
Ama sen hep aklımdasın canım, bir gün cesaretimi toplayıp kahve içmeye gelicem inşallah.
Başından beri aklım çıkıyo bir yerden tanış çıkacağız diye.

Kızz bosver sen nasıl rahat edersen
Ama emınım kı senınle tanısıklıgım yoktur cunku senın bolge ben sadece calısmaya gelıyordum oda yvztrk dıe gecıyor oraya yınede tam senın muhıt degıl ki tanıyor olsam da burdan da tanırıdm kim oldugunu olsa da kımse kımsenın ozelıne karısamaz ne esımın nede benım tarafım dan kımse yok orda merak etme
Bız burdan da guzelız sen rahat ol mutlu ol yeter bebegım tabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…