- 21 Mart 2015
- 6.958
- 9.533
Aaa nasıl ya cidden hayret sonradan mı indirmişler. Öyle yavrum haklısın hayırlısı olsun anlık oynuyorlar demek kiBenimkinin de saticisi aynı aslında uzuldum 20 lirama vallaaman simdi iptal et geri karttan geri öde felan neyse kısmet böyleymis
Iptal edip trendyol cuzdan a yukleyince hemen yukluo parayi geri diye biliyorum , karta bir hafta icinde iade oluyo daBenimkinin de saticisi aynı aslında uzuldum 20 lirama vallaaman simdi iptal et geri karttan geri öde felan neyse kısmet böyleymis
Anlamadm ki valla satıcı aynı ama 2 farklı fiyat var demekki kim hamgisini görürse kâr kârdır diyorlarAaa nasıl ya cidden hayret sonradan mı indirmişler. Öyle yavrum haklısın hayırlısı olsun anlık oynuyorlar demek ki
Aynen ya sen dedin diye bakayım dedimIndirimde olan seyi affetme kuzu ama sonra geri dönüp bakma daha düsmüşse cok zoruna gidiyor
Neyse artik akıl kârı oldu kuzu azcık altlarada bakmak lazımmışIptal edip trendyol cuzdan a yukleyince hemen yukluo parayi geri diye biliyorum , karta bir hafta icinde iade oluyo da
Yok ya cüzdana bulaşma bence hiçIptal edip trendyol cuzdan a yukleyince hemen yukluo parayi geri diye biliyorum , karta bir hafta icinde iade oluyo da
Yok ugrasmam artık sapasaglam gelsinde bisey istemiyorum esim intermet alisverisi sevmez zaten bide defolu gelirse basımın etini yerYok ya cüzdana bulaşma bence hiçZEYNEPP5555 ya karta al ya da boşver. Belki defolu filandır saçma yani aynı satıcı da iki fiyat
Niye kiz ben hep cuzdana yukleyip aliyorum hic bisi olmuyoYok ya cüzdana bulaşma bence hiçZEYNEPP5555 ya karta al ya da boşver. Belki defolu filandır saçma yani aynı satıcı da iki fiyat
Bi ara su hesabimdan para cekildi muhabbeti felan oluyordu canim siparis verince hatta kaydediyor hemem siliyorum bulasmam oyle olmayacak beni bulurNiye kiz ben hep cuzdana yukleyip aliyorum hic bisi olmuyo
Vallahi dogrudur herkesin tercihi biz ailecek onlineciyizBi ara su hesabimdan para cekildi muhabbeti felan oluyordu canim siparis verince hatta kaydediyor hemem siliyorum bulasmam oyle olmayacak beni bulur
Ben yaşamadım ama arkadaşım baya sorun yaşamıştı yavrum. Ben zaten kullanmıyorumNiye kiz ben hep cuzdana yukleyip aliyorum hic bisi olmuyo
Yaaaaaa, yerim ben o premsesleri.Kızlar bu arada bugün detaylı ultrasyonum vardı Allah’a şükür herşey yolundayalnız benim prensesler biraz utangaç özellikle biri sürekli eliyle yüzünü kapattı yarında kendi doktoruma gidip göstercem
Aman allah korusun yaşamam inşallahBen yaşamadım ama arkadaşım baya sorun yaşamıştı yavrum. Ben zaten kullanmıyorum
Canım yediğin içtiğinden bile artar demişti bana doktor stres zaten en öenmli faktör prolaktin de, benim kötü bir dönemimdi biz de o sırada bebek için kontrollerdeydik o zaman öğrenmiştim 40küsürdü benim de ilaç kullandım bir ay sekiz adet vardı içinde sonra sıfırlandı en kötü bir ay geç başlarsın sürece canını sıkma sakın geç olsun güç olmasın hayırlı haberler inşallahBu arada sonuçlarım çıktı, biraz moralim bozuldu.
45 çıkmış prolaktin.
5-25 arası normal değer.
Doktorla görüştüm, 60-70 olması sorun olurdu, 45 kötü değil dedi ama içim pek rahat değil.
Yarın yine de kontrole gideceğim bakalım.
İnşallah güzel haberlerle gelirim.
Kıızzz bende taze fasulye yaptım ama zeytinyağlı değil etli anca uzandım ağır ağır yapıncaBen tam mesaj yazdigin saatte kalktim yemek yapmaya simdi oturdumnermin yazilitas tarifleri forever milfoylu borek yaptim bir de zeytinyagli taze fasulye ayiptir solemesi biraz yaktim fasulyeyi ama olsun olur o kadar dimi
Yok artık bugün hepimiz fasulye yapıyormuşuzTaze fasulye pirimc pilavı
Kızçeler owli kundak alacaklar trendyolda 176 tl ye düsmüs haberiniz olsnnnnn
Müslin alacaksan eğer bence al bak kolay kolay o kadar övmem. Hem de ben aldığımda ağız mendili yoktu şimdi onu da hediye veriyormuş fıstık gibi