2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Yaaaaaa, yerim ben o premsesleri.
Maşallah maşallah.
Hadi bakalım, inşallah yarın da güzel haberler gelsin canım.

Kilya cığım, çok beğendim geceliklerini. Hayırlı olsun.
Ev kıyafeti gibi, çok şık cidden. Şimdi sipariş verdiğin mesajı bulmaya çalışacağım.

Bu arada sonuçlarım çıktı, biraz moralim bozuldu.
45 çıkmış prolaktin.
5-25 arası normal değer.
Doktorla görüştüm, 60-70 olması sorun olurdu, 45 kötü değil dedi ama içim pek rahat değil.
Yarın yine de kontrole gideceğim bakalım.
İnşallah güzel haberlerle gelirim.

Canım yediğin içtiğinden bile artar demişti bana doktor stres zaten en öenmli faktör prolaktin de, benim kötü bir dönemimdi biz de o sırada bebek için kontrollerdeydik o zaman öğrenmiştim 40küsürdü benim de ilaç kullandım bir ay sekiz adet vardı içinde sonra sıfırlandı en kötü bir ay geç başlarsın sürece canını sıkma sakın geç olsun güç olmasın hayırlı haberler inşallah

Ben tam mesaj yazdigin saatte kalktim yemek yapmaya simdi oturdum nermin yazilitas tarifleri forever milfoylu borek yaptim bir de zeytinyagli taze fasulye ayiptir solemesi biraz yaktim fasulyeyi ama olsun olur o kadar dimi
Kıızzz bende taze fasulye yaptım ama zeytinyağlı değil etli anca uzandım ağır ağır yapınca
Pilav da kocamın gelmesine yakın yaparım
Ay olur nolcak ben ne sakarlıklar yaptım ni ara iyice hamileliğin belli döneminde sakarlık da oluyormuş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…