- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 38
Bekledim bekledim 145 e aldım şükürEki Görüntüle 2913783 Yavrum gri düşünüyorsanız gride indirime gitmiş vicdansızlarvalla ya gitti 20 TL
Valla ben borsacı gibiyim trendyolda sipariş verdikten sonra 3 tl bile inse anında iptal ederim bişeyi en ucuza alma takıntım varNiye kiz ben hep cuzdana yukleyip aliyorum hic bisi olmuyo
Hangisi o yaaMüslin alacaksan eğer bence al bak kolay kolay o kadar övmem. Hem de ben aldığımda ağız mendili yoktu şimdi onu da hediye veriyormuş fıstık gibi
Ben kızıma gri aldm valla diğer renklere göre daha iyi geldi ayrıca anasını dolapta bekleyen bi de oğlm varsa o kullanır dedimAaa ben oğlana gri alabilirim
Benim 2-3 günde geliyor kuzumKızlar ya trendyoldan baska bisey almıstim kredi kartından iade yaptm kac günde geciyor bilginiz varmı
İyi bari canım kundaktan icim yandı digeri gelsin bariBenim 2-3 günde geliyor kuzum
Çok sevindim kuzucumBirumuttuyasataninsani avent kaplar geldi gercekten bayıldım tesekkur ederim kuzuucm
bir de bornoz ve bakım organizeri de geldi kızlar onlar da harika ikisi de yumusacık bornozu 4 yaşa kadar kullanır kocaman
bu aradaKilya tulum kargoda inşallah kar yağmadan gelcek
Sağlıkla devam etsin inşallahKızlar 6. Günü transferimin dondurulmuştu ve bu da testim
Ay gelsin artık yaBirumuttuyasataninsani avent kaplar geldi gercekten bayıldım tesekkur ederim kuzuucm
bir de bornoz ve bakım organizeri de geldi kızlar onlar da harika ikisi de yumusacık bornozu 4 yaşa kadar kullanır kocaman
bu aradaKilya tulum kargoda inşallah kar yağmadan gelcek
Teşekkür ediyorumSağlıkla devam etsin inşallahhayırlı olsun
Yaa koyulaşıyor git gide hadi hayırlı olsunKızlar 6. Günü transferimin dondurulmuştu ve bu da testim
Belkide ikiz bilemiyorumYaa koyulaşıyor git gide hadi hayırlı olsun
Ah iste benim kafada biriiiValla ben borsacı gibiyim trendyolda sipariş verdikten sonra 3 tl bile inse anında iptal ederim bişeyi en ucuza alma takıntım varbi kere tam kargom geldi baktm adam 170 tl lik şeyi 110 yapmış hemen iade ettim bi daha aldm hiç üşenmem
Esim simdiden tövbeledi internetten bisey almayaAh iste benim kafada biriiiben de arastirma huyum var uc bes yer dolanirim bakarim neresi uygun satici guvenli mi sonra islem tamam
Çok sevindim kuzucumbornoz hangisinden aldın?