2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Herkeste var diyorum yaa fena olmamış işte yiyoz napalım idare etsin kocalar Ellerine sağlık fıstığım ben zaten sakarım yAndık desene

Herkeste var diyorum yaa fena olmamış işte yiyoz napalım idare etsin kocalar Ellerine sağlık fıstığım ben zaten sakarım yAndık desene
Aman dikkat et. Ben size demedim dimi 2 hafta olmuştur kızgın yağ döktüm elimin sağ tarafına. Uzunnnca soğuk uygulama krem mirem hallettik çok şükür

Aman dikkat et. Ben size demedim dimi 2 hafta olmuştur kızgın yağ döktüm elimin sağ tarafına. Uzunnnca soğuk uygulama krem mirem hallettik çok şükür
Aaaaa aman kuzum yaa geçmiş olsun yanık işi zorrr dikkat edelim hepimiz vallaa offf kocaman bir nazar boncuğuuuuu

İnşallah güzel haberler alırsın canım kafana takıp moralini hiç bozma
ben tedaviye başlarken hiç kan değerlerime falan bakılmadı benim yüksek miydi düşük müydü olması gereken değer miydi onu bile bilmiyorum.
inşallah herşey senin içinde çok güzel olacak dualarımız seninle

Kilya cığım, çok beğendim geceliklerini. Hayırlı olsun.
Ev kıyafeti gibi, çok şık cidden. Şimdi sipariş verdiğin mesajı bulmaya çalışacağım.
Sağ ol kuzum teşekkürler Markası biri penye Mood diğeri Catherines
Yakası daha kapalı boyu da L aldığım için muhtemelen daha uzun olacak ama olsun rahat olsunda

Kuşum ya şimdi gördüm. Peki öncesi tedavi önerdi mi yoksa hemen başlayalım mı dedi ? Hayırlısı olsun inşallah

nurselek cok acımıştır kuzum aman dikkat et ewet sakarlık cok oluyor bem ozellıkle yemek yerken ozellılle ya masa altına yada yakama döküyorum esim dıo Elısanın yakalıgını getıreyım mı? Sana

Benim fasulyem eşimin işyerinden Bi kız bahçeden toplamış getirmiş beleş
Kızz benımde beleş gorumcem memlekete gıtmıstı ordan getırdı 1 yemeklik dolaba da annemler memlketten yapıp gonderdıler
Cok ıstıyorum dıe babam bugun 10 lt su getırmıs bana bızım koyun suyu meshur kapımızın onunde taaa atalardan kalma gece gunduz akan cesmemız var elını 1 dk tutmazsın buz gıbı akar
Bana dediklerinde ne ıstıyorsun dıe su dıyorum o kadar su ıle yatıp kalkıyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…