Herkeste var diyorum yaaKıızzz bende taze fasulye yaptım ama zeytinyağlı değil etli anca uzandım ağır ağır yapınca
Pilav da kocamın gelmesine yakın yaparım
Ay olur nolcak ben ne sakarlıklar yaptım ni ara iyicehamileliğin belli döneminde sakarlık da oluyormuş ya
Benim fasulyem eşimin işyerinden Bi kız bahçeden toplamış getirmiş beleşHerkes te bir fasulyebu fasulyee yedi bucuk liraaaa En kolay ve lezzetlisi o
Aaa ben oğlana gri alabilirimEki Görüntüle 2913783 Yavrum gri düşünüyorsanız gride indirime gitmiş vicdansızlarvalla ya gitti 20 TL
Aman dikkat et. Ben size demedim dimi 2 hafta olmuştur kızgın yağ döktüm elimin sağ tarafına. Uzunnnca soğuk uygulama krem mirem hallettik çok şükürHerkeste var diyorum yaafena olmamış işte yiyoz napalım idare etsin kocalar Ellerine sağlık fıstığım ben zaten sakarım yAndık desene
Aaaaa aman kuzum yaa geçmiş olsun yanık işi zorrrAman dikkat et. Ben size demedim dimi 2 hafta olmuştur kızgın yağ döktüm elimin sağ tarafına. Uzunnnca soğuk uygulama krem mirem hallettik çok şükür
Sağol kuzmmAaaaa aman kuzum yaa geçmiş olsun yanık işi zorrrdikkat edelim hepimiz vallaa offf kocaman bir nazar boncuğuuuuu
Keşke iki gün daha bekleseydimEki Görüntüle 2913783 Yavrum gri düşünüyorsanız gride indirime gitmiş vicdansızlarvalla ya gitti 20 TL
İnşallah güzel haberler alırsın canım kafana takıp moralini hiç bozmaBu arada sonuçlarım çıktı, biraz moralim bozuldu.
45 çıkmış prolaktin.
5-25 arası normal değer.
Doktorla görüştüm, 60-70 olması sorun olurdu, 45 kötü değil dedi ama içim pek rahat değil.
Yarın yine de kontrole gideceğim bakalım.
İnşallah güzel haberlerle gelirim.
Sağ ol kuzum teşekkürlerKilya cığım, çok beğendim geceliklerini. Hayırlı olsun.
Ev kıyafeti gibi, çok şık cidden. Şimdi sipariş verdiğin mesajı bulmaya çalışacağım.
İnşallah kuzum zaten denk gele öyle şeyler illa hep olacak diye değilAman allah korusun yaşamam inşallah
Alacağım sanırım kuzum eşimin kartını ele geçireyimMüslin alacaksan eğer bence al bak kolay kolay o kadar övmem. Hem de ben aldığımda ağız mendili yoktu şimdi onu da hediye veriyormuş fıstık gibi
Aynen kıza da olur ki ne olacakAaa ben oğlana gri alabilirim
Sorma yavrumKeşke iki gün daha bekleseydim
Kuşum ya şimdi gördüm. Peki öncesi tedavi önerdi mi yoksa hemen başlayalım mı dedi ? Hayırlısı olsun inşallahBu arada sonuçlarım çıktı, biraz moralim bozuldu.
45 çıkmış prolaktin.
5-25 arası normal değer.
Doktorla görüştüm, 60-70 olması sorun olurdu, 45 kötü değil dedi ama içim pek rahat değil.
Yarın yine de kontrole gideceğim bakalım.
İnşallah güzel haberlerle gelirim.
Kızz benımde beleş gorumcem memlekete gıtmıstı ordan getırdı 1 yemeklik dolaba da annemler memlketten yapıp gonderdılerBenim fasulyem eşimin işyerinden Bi kız bahçeden toplamış getirmiş beleş
Üstüne sabahlık almayı düşünüyor musun canım birde hangi sitedenSağ ol kuzum teşekkürlerMarkası biri penye Mood diğeri Catherines Eki Görüntüle 2913799 Eki Görüntüle 2913800
Yakası daha kapalı boyu da L aldığım için muhtemelen daha uzun olacak ama olsunrahat olsunda