2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Haklısın kuzum senin durum nasıl transfer ne zmaandi yaptın mı test falan
Ben 10 nisan da 5. Gün blastokist embrıyo transferi yapıldı
Ve 15 nisan sabah 3 te erken gebelık testı yaptım
16 Nisanda da normal ucuz testlerden yaptım 2. Cızgı hafıf silik gibi cıksada maşallah göründü 2 embrıyo konuldu bana ama bak sen erken yaparsın cıkmaz sonra üzülürsün herleaın vucusu hormonları bir degıl aen dr unla konus em uygun zamanı secin

Kızlar ya ben bu siteye girerken cok zorlanıyorum hep hata veriyor telegram kullanıyo msuunuz ordan bi kanal grup olustursak sohbetimize ordan devam etsek nasıl olur? Hem gün icinde daha cok muhabbet ederiz diye düsünüyorum

Kızlar ya ben bu siteye girerken cok zorlanıyorum hep hata veriyor telegram kullanıyo msuunuz ordan bi kanal grup olustursak sohbetimize ordan devam etsek nasıl olur? Hem gün icinde daha cok muhabbet ederiz diye düsünüyorum
Kuzum yasakmış galiba öyle yazıyordu. Üyelikleri iptal ediyorlar öyle olunca. İletişim kurma şansımız olmaz. O uygulama bende yok bir de pek uygulama kullanmayı sevmiyorum.

Kuzum yasakmış galiba öyle yazıyordu. Üyelikleri iptal ediyorlar öyle olunca. İletişim kurma şansımız olmaz. O uygulama bende yok bir de pek uygulama kullanmayı sevmiyorum.
Hadi ya hiç bilmiyodum whatsap gibi ama numaralarımızı görmüycez link üzerinden katılıyoruz öyle bisey ben cok kullanıyprumda. Rahat ederiz diye demiştim konuyu kapattım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…