O zaman kalkıp 1 fincan yapıyorum asla affetmemHergun 1 tane sekersız az bıtter eslıgınde
3. Gün embryosu için en erken ne zaman çıkar ki cnmAynen zaten çıkıyor 9.gün bile
Ben 10 nisan da 5. Gün blastokist embrıyo transferi yapıldıHaklısın kuzum senin durum nasıl transfer ne zmaandi yaptın mı test falan
Benim ennnnn buyuk keyfim kahvaltıdan sonra kahve 1 de sigaraydiKızlar kahve iceniniz var mı hiç kahveyi çok arıyorum ya
Seninki masummuş kuzum ya benim ki baya bayaAhhh ahh bende çikolata yedim minciik bı.parmak ucu kadar ağlayacam diye aldığım kaloriyi yakmisimdir
Nefis denen bi şey var, yemeyip kendimi strese sokacağıma, nefsimi köreltecek kadar yiyin diyorum, hem şifa niyetine, aminBen de üç gündür tatlı yiyorumŞekerden uzak durmam gerekiyor ama beceremedim
O zaman kalkıp 1 fincan yapıyorum asla affetmemçok özledim valla
İçmedim kuzum onu Allah dan. Şerbetli tatlıları gömünce. Ramazan bir de illa alınıyor çok kötü oldu o yönden. Kontrol edemedim irademiKızlar kahve iceniniz var mı hiç kahveyi çok arıyorum ya
Tamam tamam yapalım ama ayy cok heyecanlandım simdiTammm tatlımm bende bekleyeceğim seninle aynı gün yaparız ınsallajj mujdelı haberı yazarız
Amin kuzum ya üç gün ard arda benim iyi olmadı yapmayın siz yine arada küçük porsiyonlardan sorun olmaz elbetteNefis denen bi şey var, yemeyip kendimi strese sokacağıma, nefsimi köreltecek kadar yiyin diyorum, hem şifa niyetine, amin
Çarşamba benim test günüm bilmiyorum söz vermeyeyim salı sabah belki yaparım
Ben de öğleden sonra yanında ufak bi tatlı ile kahve keyfi yapmayı özlüyorumKızlar kahve iceniniz var mı hiç kahveyi çok arıyorum ya
Kızlar ben dayanamıyorum ya bugün 3. Günüm.ne yapsam.belirti aramaktan kafa gitti iyice benim tutunup kana geçmesi ne kadar suuroyr bilginiz varmi
Hadıı amaa sende katıl bızeÇarşamba benim test günüm bilmiyorum söz vermeyeyim salı sabah belki yaparım
Şimdilik korkuyorum kuzum ya ama yaparsam yazarım buraya muhakkak. Ay düşüncesi bile kalbimi bir tuhaf yaptı olumsuz olursa diyeHadıı amaa sende katıl bıze
Aman canım yapma yaparsan da Türk Kahvesi bir çay kaşığı kadar koy çok çok az telveli olsun. Pozitif olunca zaten serbest olacak öyle hayal etmeye çalış.O zaman kalkıp 1 fincan yapıyorum asla affetmemçok özledim valla
Kuzum yasakmış galiba öyle yazıyordu. Üyelikleri iptal ediyorlar öyle olunca. İletişim kurma şansımız olmaz. O uygulama bende yok bir deKızlar ya ben bu siteye girerken cok zorlanıyorum hep hata veriyor telegram kullanıyo msuunuz ordan bi kanal grup olustursak sohbetimize ordan devam etsek nasıl olur? Hem gün icinde daha cok muhabbet ederiz diye düsünüyorum
Hadi ya hiç bilmiyodumKuzum yasakmış galiba öyle yazıyordu. Üyelikleri iptal ediyorlar öyle olunca. İletişim kurma şansımız olmaz. O uygulama bende yok bir depek uygulama kullanmayı sevmiyorum.
Ben her gün yiyorum ama bitter.Ahhh ahh bende çikolata yedim minciik bı.parmak ucu kadar ağlayacam diye aldığım kaloriyi yakmisimdir
Ben de transferden 2 gün sonra dayanamayıp bi tane baklava yemiştim.Ben de üç gündür tatlı yiyorumŞekerden uzak durmam gerekiyor ama beceremedim