- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
Ay bir baklava bir parça bitter bunlar benim yanımda hiç bir şeyBen her gün yiyorum ama bitter.
Ben de transferden 2 gün sonra dayanamayıp bi tane baklava yemiştim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bir baklava bir parça bitter bunlar benim yanımda hiç bir şeyBen her gün yiyorum ama bitter.
Ben de transferden 2 gün sonra dayanamayıp bi tane baklava yemiştim.
Sen kensını nasıl Hazır hissedersenŞimdilik korkuyorum kuzum ya ama yaparsam yazarım buraya muhakkak. Ay düşüncesi bile kalbimi bir tuhaf yaptı olumsuz olursa diye
12.gün çıkar bence3. Gün embryosu için en erken ne zaman çıkar ki cnm
Kahve içme dedi doktor bana, oysa günde 1 duble sade kahve içerdim.Kızlar kahve iceniniz var mı hiç kahveyi çok arıyorum ya
Benim Dr günde 1 adet içebilirsin dediKahve içme dedi doktor bana, oysa günde 1 duble sade kahve içerdim.
Çoooooook özledim.
Benım dr umdaBenim Dr günde 1 adet içebilirsin dedi
Oyyyy rabbim sağlıkla ilerleyin kuzuuumm haklısın canım benim sabretmek lazım bu zamana kadar dayandık bundan sonrasında Allah'tan senin adına çok sevindim ama inşallah güzel ilerlesinnvsnim benimmmBen 10 nisan da 5. Gün blastokist embrıyo transferi yapıldı
Ve 15 nisan sabah 3 te erken gebelık testı yaptım
16 Nisanda da normal ucuz testlerden yaptım 2. Cızgı hafıf silik gibi cıksada maşallah göründü 2 embrıyo konuldu bana ama bak sen erken yaparsın cıkmaz sonra üzülürsün herleaın vucusu hormonları bir degıl aen dr unla konus em uygun zamanı secin
İnşallah güzel sonuçlar alalım kuzumda doktorumuza sorsr rahat rahat içeriz o günlerde gelir inşallahBen de öğleden sonra yanında ufak bi tatlı ile kahve keyfi yapmayı özlüyorum ama ona ara verdim, eşime yapıyorum, ben de kokluyorum ️
Ah canım benim anlaym diye bilimsel yazıyla anlatmışsın da şu kalbime bj söz geçirip rahatlasamm ama Allah ragzi olsun beni böyle dusunup yazmışsın rabbim kucagini doldursun sağlıklı sıhhatlice bebislerimizide konuşuruz insalalhEki Görüntüle 2828133 Altıncı günden sonra en erken kuzum. Bugünleri de özleyeceğiz belki düşünmemeye çalış canım bizde espriye vurup dayanamaya çalışıyoruz
İçtim kuzucum çok az kahve kattım valla her yudumunda böyle reklam çekiyor gibi kendimden gextim sanırsın kahve reklamindayim eşim diyoki bana bidaha yapsana sanki kesmedi sanki bizi kesti dedim valla inadına kahveye abandi oda yapmadım kendinnyap dedim valla kokusuda eziyetAman canım yapma yaparsan da Türk Kahvesi bir çay kaşığı kadar koy çok çok az telveli olsun. Pozitif olunca zaten serbest olacak öyle hayal etmeye çalış.
Ayyy hahahah en erken enn 12. Güne kadar 10 tane yaparm galiba test canım ben12.gün çıkar bence
Yemin ederim hormonları ye oturmana jalkmana dikkat et hareketlerini kisitla kahve içme maşallah nazi kampında gibiyiz binada şükürrrrr sonunguzel olsunda hiccc şikayet etmeyelmKahve içme dedi doktor bana, oysa günde 1 duble sade kahve içerdim.
Çoooooook özledim.
Daha 5 gun olmuş belkide yerlesme agrisidir. Regl ile gebelik belirtileri benziyor birbirine. Pozitif düşünüyoruzArkadaşlar ben 12 nisan da transfer oldum 5. Gün embriyosu. Bugün e kadar hiç belirtim yoktu.bugun resmen adet olacakmışım gibi hissediyorum moralim bozuldu sizin belirtiniz var mi
Randevu alabilir miyiz cnm o doktordan tedavim bitti ama yiyecek içecek konusundaBenim Dr günde 1 adet içebilirsin dedi
9.gunde yap canim cikarAyyy hahahah en erken enn 12. Güne kadar 10 tane yaparm galiba test canım ben
Kahve benimde ince çizgim. Napıcam bilmiyorumYemin ederim hormonları ye oturmana jalkmana dikkat et hareketlerini kisitla kahve içme maşallah nazi kampında gibiyiz binada şükürrrrr sonunguzel olsunda hiccc şikayet etmeyelm
Bence adet olacak gibi olmamız tutunduğu için cabalafiginin göstergesi bence öyle kuzum benimde ilk oğlum.tup bebek ben hep adetnolcam sandım o zamanda bana tutunmaya cabaliyodur demişlerdi korkudan inanmamıştım simdi bu ikinci tedavim yine olsa yine korkarım akillanmam ben ama doğrusu bu sen rahat olArkadaşlar ben 12 nisan da transfer oldum 5. Gün embriyosu. Bugün e kadar hiç belirtim yoktu.bugun resmen adet olacakmışım gibi hissediyorum moralim bozuldu sizin belirtiniz var mi
Bilemedim baya baya regl gerginliği ve sancısı var .dediginiz gibi pozitif düşünmek lazım belkide✌Daha 5 gun olmuş belkide yerlesme agrisidir. Regl ile gebelik belirtileri benziyor birbirine. Pozitif düşünüyoruz
Keşke iğneyle kahvede vursakKahve benimde ince çizgim. Napıcam bilmiyorum