- 8 Nisan 2021
- 356
- 631
Günde 1 şişe sade maden suyu içebilirsin demişti, ama ben içmiyorum ne olur ne olmaz diyemaden suyu içebiliyo muyduk Gazlı içecekler önerilmiyor ama maden suyu içebiliyo muyuz akşam yemeğinde içtim, şimdi kafamda deli sorular
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günde 1 şişe sade maden suyu içebilirsin demişti, ama ben içmiyorum ne olur ne olmaz diyemaden suyu içebiliyo muyduk Gazlı içecekler önerilmiyor ama maden suyu içebiliyo muyuz akşam yemeğinde içtim, şimdi kafamda deli sorular
Hadı sen sec ıster pazartesi ister salıYani hangi gün vereceksin sen.Senin idrarda pozitif cikti daha rahat gidersin tabe
Hangi gun gidelim
Duymuyolar canım duymuyolar, sonra sesini yükseltince de sen bağırıyosun oluyo yok artık, daha neler, duy diye söylüyorum diyosun ama nafile. Orhan Gencebay abimizin dediği gibi “beni böyle sev seveceksen”. Olduğu gibi kabul edelimOoo yok 10 tl normalde de bende zorlanıyorum. Birşeyi elli kere demeyince anlamazlar sonra havalara girmiş oluruz benimde yoğurdum azalmış kendi yogurdunun içine katmaya çalıştı yok yeter bana o dedim, hiiiiçç dinlemiyor diyorum dursana istemiyorum yapma, hala devam ediyor,yahu diyorum yapma nolcak çoğalır diyor elli kere soyletiyor
Canım hsg çekilmesi iyi olmuş, genelde hsg’den sonra hamile kalmak kolaylaşıyo derler, inşallah bu kez annesine sıkı sıkı tutunurEvet son 3 dondurulmuş kaldı. Stoklar bitti artık inşallah bu son olur.
Az bi şey, nefsimi körleyecek kadar içtim Sonra aklıma gelince bi durdum, kalanı eşim içtiGünde 1 şişe sade maden suyu içebilirsin demişti, ama ben içmiyorum ne olur ne olmaz diye
Tamammmmm seçiyorum salı hem pozitif cikarsa 2 gun sonra tekrarlamis olurum 22 sinde..gercek test günümdeHadı sen sec ıster pazartesi ister salı
Olduğu gibi kabul ettik hepimizde bu dönemler hiç cekilmiyorlar bazen hormonlar zaten tavanDuymuyolar canım duymuyolar, sonra sesini yükseltince de sen bağırıyosun oluyo yok artık, daha neler, duy diye söylüyorum diyosun ama nafile. Orhan Gencebay abimizin dediği gibi “beni böyle sev seveceksen”. Olduğu gibi kabul edelim
Yok kuzum sonuna kadar katılıyorum sana. Poşetlerce ilaç vücudumuzda dolaşıyor. Yapılanlar da çabuk unutuluyor görmüyorlar zaten.Valla nıe kaldırıcaksın ki bırak kaldırma zaten o kadar işlem görüyoruz ki içim dışıma cıktı ki hepmızı aynı durumda varsınlar pardon da 2 hafta ıdare etsınler belkıde olacak belkı olmayacak sonra vıcdan azabı kimse madalyonda takmıyacak aa bak sem jerseyı tam yaptın nu halınle bıle eksıklık göstermedin dıe ben bugun kı aksam yürüyüşümde bıle agrısız daha rahat ve esnek adım atabıldıgım ıcın bıle cok sevındım ama bu sabah kalkıp haldur huldur yaparım ne olcak demekte degıl bırazda xocuk istedikleri kadınların canı acımasına da izin vermesinler keyıfle yaslanın arkanıza alın elınıze kumandayı bakın keyfınıze yoksa zaten cok hıkayeler duyuyoruz ben hamıleyken boyle yaptım bem dogurdum söyle yaptım bunları da kulak tıkayın bız normal yolla gebe kalabılenlerden degiliz cankmızda burnumuzda hamıle kalmadan da dunya hormonlarıda yukledık bak ben sımdı anlayıssız olan erkeklerde cok sinirlendim birilerine sinirlenmeye calısıcam illlaa
Ben de üç gündür tatlı yiyorum Şekerden uzak durmam gerekiyor ama beceremedimAz bi şey, nefsimi körleyecek kadar içtim Sonra aklıma gelince bi durdum, kalanı eşim içti
Ahhh ahh bende çikolata yedim minciik bı.parmak ucu kadar ağlayacam diye aldığım kaloriyi yakmisimdirBen de üç gündür tatlı yiyorum Şekerden uzak durmam gerekiyor ama beceremedim
Tammm tatlımm bende bekleyeceğim seninle aynı gün yaparız ınsallajj mujdelı haberı yazarızTamammmmm seçiyorum salı hem pozitif cikarsa 2 gun sonra tekrarlamis olurum 22 sinde..gercek test günümde
Ayy sağol canım ya içim rahatlattın. Düşünüp duruyorum acaba niye öyle verdi diye.Anladım kuzum. Transfer gününe kadar sıfır ilaç ile geldim ben. Sadece muayene ile birde kan tahlili verdim muayeneye gittiğimde. Gerek görse verirdi zaten muayene ile belli oluyor rahmin durumu
Ahhh ahh bende çikolata yedim minciik bı.parmak ucu kadar ağlayacam diye aldığım kaloriyi yakmisimdirBen de üç gündür tatlı yiyorum Şekerden uzak durmam gerekiyor ama beceremedim
Aynen zaten çıkıyor 9.gün bileDemi oype olmasi lazım bizimde 5.gun ama 12 gun test tarihi
Kişiden kişiye degısıyor canım belkı benımkı erken yansımıştır fakat senınkı hemen belırtı vermeye bılır bosa canını sıkmış olursunKızlar ben dayanamıyorum ya bugün 3. Günüm.ne yapsam.belirti aramaktan kafa gitti iyice benim tutunup kana geçmesi ne kadar suuroyr bilginiz varmi
Hergun 1 tane sekersız az bıtter eslıgındeKızlar kahve iceniniz var mı hiç kahveyi çok arıyorum ya
Haklısın kuzum senin durum nasıl transfer ne zmaandi yaptın mı test falanKişiden kişiye degısıyor canım belkı benımkı erken yansımıştır fakat senınkı hemen belırtı vermeye bılır bosa canını sıkmış olursun
İnşallah canım hepimizin tek temennisi bu yöndeİnşallah canım bu kez pozitifi görür sağlıkla kucağına alırsın