2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Ooo yok 10 tl normalde de bende zorlanıyorum. Birşeyi elli kere demeyince anlamazlar sonra havalara girmiş oluruz😏 benimde yoğurdum azalmış kendi yogurdunun içine katmaya çalıştı yok yeter bana o dedim, hiiiiçç dinlemiyor diyorum dursana istemiyorum yapma, hala devam ediyor,yahu diyorum yapma nolcak çoğalır diyor elli kere soyletiyor
Duymuyolar canım duymuyolar, sonra sesini yükseltince de sen bağırıyosun oluyo 🤭 yok artık, daha neler, duy diye söylüyorum diyosun ama nafile. Orhan Gencebay abimizin dediği gibi “beni böyle sev seveceksen”. Olduğu gibi kabul edelim 😇🌈✨

Duymuyolar canım duymuyolar, sonra sesini yükseltince de sen bağırıyosun oluyo 🤭 yok artık, daha neler, duy diye söylüyorum diyosun ama nafile. Orhan Gencebay abimizin dediği gibi “beni böyle sev seveceksen”. Olduğu gibi kabul edelim 😇🌈✨
Olduğu gibi kabul ettik hepimizde bu dönemler hiç cekilmiyorlar bazen 😂 hormonlar zaten tavan 🙈🙈😂

Valla nıe kaldırıcaksın ki bırak kaldırma zaten o kadar işlem görüyoruz ki içim dışıma cıktı ki hepmızı aynı durumda varsınlar pardon da 2 hafta ıdare etsınler belkıde olacak belkı olmayacak sonra vıcdan azabı kimse madalyonda takmıyacak aa bak sem jerseyı tam yaptın nu halınle bıle eksıklık göstermedin dıe ben bugun kı aksam yürüyüşümde bıle agrısız daha rahat ve esnek adım atabıldıgım ıcın bıle cok sevındım ama bu sabah kalkıp haldur huldur yaparım ne olcak demekte degıl bırazda xocuk istedikleri kadınların canı acımasına da izin vermesinler keyıfle yaslanın arkanıza alın elınıze kumandayı bakın keyfınıze yoksa zaten cok hıkayeler duyuyoruz ben hamıleyken boyle yaptım bem dogurdum söyle yaptım bunları da kulak tıkayın bız normal yolla gebe kalabılenlerden degiliz cankmızda burnumuzda hamıle kalmadan da dunya hormonlarıda yukledık 😡 bak ben sımdı anlayıssız olan erkeklerde cok sinirlendim 😜🤣 birilerine sinirlenmeye calısıcam illlaa 😂😂😂😂
😂🤣🤣 Yok kuzum sonuna kadar katılıyorum sana. Poşetlerce ilaç vücudumuzda dolaşıyor. Yapılanlar da çabuk unutuluyor görmüyorlar zaten.

Kızlar ben dayanamıyorum ya bugün 3. Günüm.ne yapsam.belirti aramaktan kafa gitti iyice benim tutunup kana geçmesi ne kadar suuroyr bilginiz varmi

Anladım kuzum. Transfer gününe kadar sıfır ilaç ile geldim ben. Sadece muayene ile birde kan tahlili verdim muayeneye gittiğimde. Gerek görse verirdi zaten muayene ile belli oluyor rahmin durumu
Ayy sağol canım ya içim rahatlattın. Düşünüp duruyorum acaba niye öyle verdi diye.

Kızlar ben dayanamıyorum ya bugün 3. Günüm.ne yapsam.belirti aramaktan kafa gitti iyice benim tutunup kana geçmesi ne kadar suuroyr bilginiz varmi
Kişiden kişiye degısıyor canım belkı benımkı erken yansımıştır fakat senınkı hemen belırtı vermeye bılır bosa canını sıkmış olursun

X