Kuzum takma kafana bende bugün çok gereksiz birşeyden dolayı patladim saatlerce ağladım, hem yağı tasiyabilirsin o kadardan birşey olmaz diye düşünüyorum ben düdüklü tencere kaldırdım, kettle kaldırdım içleri dolu üstelikNaz bile sayılmaz ben normalde de kızardım kadınları regl döneminde hamilelik döneminde filan zaten hormonların dan böyle dediler mi daha sinir oluyorum. Hayır efendim hormonlar değil senden dolayı. Onu bir kaçış kapısı bulmuşlar. Sorumluluk almamak için. Elbette daha hassas olduğumuz gerçek ama her şey de ondan değil biraz da sorumluluk al. Hata bende de. Doğum yapan kadının biri şey yazmıştı biraz kötü bir şey olacak kusuruma bakmayın ama erkekler doğum acısını tatsa bilse ilişki yaşamazlar evlenmezler demiş
Sanırım ay sonu olacak transferim. Sadece ultrason baktı herhalde bir bildiği vardır diyorum. Bu maalesef 5. Transferim olacak. 1 başarısız aşılama. 1 kimyasal gebelik - 3 negatifTransferin oldu mu canım ? Bantı da fitili de hiç duymadım. Ama değerleriniz normal ise doğal olmak her zaman daha iyidir. Bir de tekrarlayan kayıpların ya da başarısız tedavilerin yoksa canım
Bizim 10.gün 5.gün embriyosu kuzumYa bize doktor cok gec vermedi mi test tarihini ya..5.gun embriyosu 12 gun sonraya da test tarihi verdi cok degil mi
Evet canım transfer hazırlığı 13 Nisanda başladım 22 nisan perşembe ilk kontrolümTransfer hazırlığındasın sanırım o zaman
Sinirler bozuluyor git gideKuzum takma kafana bende bugün çok gereksiz birşeyden dolayı patladim saatlerce ağladım, hem yağı tasiyabilirsin o kadardan birşey olmaz diye düşünüyorum ben düdüklü tencere kaldırdım, kettle kaldırdım içleri dolu üstelik
O yüzden sorum kuzum ben deDr um salı dedi fakat bende acaba pazartesi versemmı demekten kendımı alamıyorumbılıyorsun evde ben 2 kere yaptım ya bıan önce göresim gelıyor
Bana da ilk oyle soyledı sonra ben sabırsız davranıp test felan yapınca nolur kan testını erken verme ayın 20 sınde ver dedıYa bize doktor cok gec vermedi mi test tarihini ya..5.gun embriyosu 12 gun sonraya da test tarihi verdi cok degil mi
dondurulmuş embriyo transferi mi yapacak doktorun? İnşallah bu kez her şey yolunda giderEvet canım transfer hazırlığı 13 Nisanda başladım 22 nisan perşembe ilk kontrolüm
Demi oype olmasi lazım bizimde 5.gun ama 12 gun test tarihiBizim 10.gün 5.gün embriyosu kuzum
Demi oype olmasi lazım bizimde 5.gun ama 12 gun test tarihiBizim 10.gün 5.gün embriyosu kuzum
Aynen kuzum yapma boşverGeliyor geliyor gelmez miama yok yapmayacağım 1 2 gun daha kararliyim
Aynen ya aslinda ekmek yemiyorum oyoe cok ta yemiyorum ama hareketsizlik ve de ilqclar bi kere sisirdi
Yani hangi gün vereceksin sen.Senin idrarda pozitif cikti daha rahat gidersin tabeBana da ilk oyle soyledı sonra ben sabırsız davranıp test felan yapınca nolur kan testını erken verme ayın 20 sınde ver dedı
Onlar garantı ye almak ıcın dıyorlar 12 gun gecsın dıe bazıları cok erken gecmıyor hormonları kana veya idrara garantıcıler yani
Gel bak ne dıcem hadı bırlıkte aynı gün verelımaynı gun bebelerı
Evet son 3 dondurulmuş kaldı. Stoklar bitti artık inşallah bu son olur.dondurulmuş embriyo transferi mi yapacak doktorun? İnşallah bu kez her şey yolunda gider
Ooo yok 10 tl normalde de bende zorlanıyorum. Birşeyi elli kere demeyince anlamazlar sonra havalara girmiş oluruzSinirler bozuluyor git gideCanım 10 litre. Zeytinyağı alıyoruz toptan bir senelik, küçük şişelerde bitmişti. Benim bunu kaldırıp dökmem şişeleri doldurmam pek mümkün değil günlerdir doldurmasını söylüyorum, normalde de zorlanırım kendim yapamam. Artık tencere filan kaldırıyorum bende ya başlarda yapmıyordum.
Anladım kuzum. Transfer gününe kadar sıfır ilaç ile geldim ben. Sadece muayene ile birde kan tahlili verdim muayeneye gittiğimde. Gerek görse verirdi zaten muayene ile belli oluyor rahmin durumuSanırım ay sonu olacak transferim. Sadece ultrason baktı herhalde bir bildiği vardır diyorum. Bu maalesef 5. Transferim olacak. 1 başarısız aşılama. 1 kimyasal gebelik - 3 negatif
İnşallah canım bu kez pozitifi görür sağlıkla kucağına alırsınEvet son 3 dondurulmuş kaldı. Stoklar bitti artık inşallah bu son olur.
Hadi hayırlısı kuzum pozitifle sonuclansın insallahEvet canım transfer hazırlığı 13 Nisanda başladım 22 nisan perşembe ilk kontrolüm
Maalesef canım şu yaşadıklarımızı yaşasalar ne olurdu bilmiyorumOoo yok 10 tl normalde de bende zorlanıyorum. Birşeyi elli kere demeyince anlamazlar sonra havalara girmiş oluruzbenimde yoğurdum azalmış kendi yogurdunun içine katmaya çalıştı yok yeter bana o dedim, hiiiiçç dinlemiyor diyorum dursana istemiyorum yapma, hala devam ediyor,yahu diyorum yapma nolcak çoğalır diyor elli kere soyletiyor
Valla nıe kaldırıcaksın ki bırak kaldırma zaten o kadar işlem görüyoruz ki içim dışıma cıktı ki hepmızı aynı durumda varsınlar pardon da 2 hafta ıdare etsınler belkıde olacak belkı olmayacak sonra vıcdan azabı kimse madalyonda takmıyacak aa bak sem jerseyı tam yaptın nu halınle bıle eksıklık göstermedin dıe ben bugun kı aksam yürüyüşümde bıle agrısız daha rahat ve esnek adım atabıldıgım ıcın bıle cok sevındım ama bu sabah kalkıp haldur huldur yaparım ne olcak demekte degıl bırazda xocuk istedikleri kadınların canı acımasına da izin vermesinler keyıfle yaslanın arkanıza alın elınıze kumandayı bakın keyfınıze yoksa zaten cok hıkayeler duyuyoruz ben hamıleyken boyle yaptım bem dogurdum söyle yaptım bunları da kulak tıkayın bız normal yolla gebe kalabılenlerden degiliz cankmızda burnumuzda hamıle kalmadan da dunya hormonlarıda yukledıkSinirler bozuluyor git gideCanım 10 litre. Zeytinyağı alıyoruz toptan bir senelik, küçük şişelerde bitmişti. Benim bunu kaldırıp dökmem şişeleri doldurmam pek mümkün değil günlerdir doldurmasını söylüyorum, normalde de zorlanırım kendim yapamam. Artık tencere filan kaldırıyorum bende ya başlarda yapmıyordum.