2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Arkadaşlar ben 12 nisan da transfer oldum 5. Gün embriyosu. Bugün e kadar hiç belirtim yoktu.bugun resmen adet olacakmışım gibi hissediyorum moralim bozuldu sizin belirtiniz var mi

Oyyyy rabbim sağlıkla ilerleyin kuzuuumm haklısın canım benim sabretmek lazım bu zamana kadar dayandık bundan sonrasında Allah'tan senin adına çok sevindim ama inşallah güzel ilerlesinnvsnim benimmm

Eki Görüntüle 2828133 Altıncı günden sonra en erken kuzum. Bugünleri de özleyeceğiz belki düşünmemeye çalış canım bizde espriye vurup dayanamaya çalışıyoruz
Ah canım benim anlaym diye bilimsel yazıyla anlatmışsın da şu kalbime bj söz geçirip rahatlasamm ama Allah ragzi olsun beni böyle dusunup yazmışsın rabbim kucagini doldursun sağlıklı sıhhatlice bebislerimizide konuşuruz insalalh

Aman canım yapma yaparsan da Türk Kahvesi bir çay kaşığı kadar koy çok çok az telveli olsun. Pozitif olunca zaten serbest olacak öyle hayal etmeye çalış.
İçtim kuzucum çok az kahve kattım valla her yudumunda böyle reklam çekiyor gibi kendimden gextim sanırsın kahve reklamindayim eşim diyoki bana bidaha yapsana sanki kesmedi sanki bizi kesti dedim valla inadına kahveye abandi oda yapmadım kendinnyap dedim valla kokusuda eziyet

Arkadaşlar ben 12 nisan da transfer oldum 5. Gün embriyosu. Bugün e kadar hiç belirtim yoktu.bugun resmen adet olacakmışım gibi hissediyorum moralim bozuldu sizin belirtiniz var mi
Bence adet olacak gibi olmamız tutunduğu için cabalafiginin göstergesi bence öyle kuzum benimde ilk oğlum.tup bebek ben hep adetnolcam sandım o zamanda bana tutunmaya cabaliyodur demişlerdi korkudan inanmamıştım simdi bu ikinci tedavim yine olsa yine korkarım akillanmam ben ama doğrusu bu sen rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…