2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Duymuyolar canım duymuyolar, sonra sesini yükseltince de sen bağırıyosun oluyo yok artık, daha neler, duy diye söylüyorum diyosun ama nafile. Orhan Gencebay abimizin dediği gibi “beni böyle sev seveceksen”. Olduğu gibi kabul edelim

Olduğu gibi kabul ettik hepimizde bu dönemler hiç cekilmiyorlar bazen hormonlar zaten tavan

Yok kuzum sonuna kadar katılıyorum sana. Poşetlerce ilaç vücudumuzda dolaşıyor. Yapılanlar da çabuk unutuluyor görmüyorlar zaten.

Kızlar ben dayanamıyorum ya bugün 3. Günüm.ne yapsam.belirti aramaktan kafa gitti iyice benim tutunup kana geçmesi ne kadar suuroyr bilginiz varmi

Anladım kuzum. Transfer gününe kadar sıfır ilaç ile geldim ben. Sadece muayene ile birde kan tahlili verdim muayeneye gittiğimde. Gerek görse verirdi zaten muayene ile belli oluyor rahmin durumu
Ayy sağol canım ya içim rahatlattın. Düşünüp duruyorum acaba niye öyle verdi diye.

Kızlar ben dayanamıyorum ya bugün 3. Günüm.ne yapsam.belirti aramaktan kafa gitti iyice benim tutunup kana geçmesi ne kadar suuroyr bilginiz varmi
Kişiden kişiye degısıyor canım belkı benımkı erken yansımıştır fakat senınkı hemen belırtı vermeye bılır bosa canını sıkmış olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…