- 19 Ocak 2021
- 1.972
- 3.282
- 34
5. Gün embriyosu bu ben de 4. Gün testte öğrenmiştim canım, çatlatma iğnesi yoktu ama hayatımda onun etkisi var mıdır bilemedimTransferimin 4.günü çatlatma iğnesi 12. Gün oluyor çok sabırsızlık içindeyim sizce ne olabilir
İnşallh canım benim öyle yapacağım5. Gün embriyosu bu ben de 4. Gün testte öğrenmiştim canım, çatlatma iğnesi yoktu ama hayatımda onun etkisi var mıdır bilemedimkan verene kadar gün gün idrarla takip et bence koyulaşacak
Evet ya el hemen ona gidiyor insanlarda neden ki yani. Bak ben çok nadir pembe mavi o da hani mecburen seçenek yoksa. Bornozları hardal sarısı yaa meselaSorma bende çocuğun içi kararacak diyorum. Karı koca en çok giydiğimiz renk siyah hep gözüm koyu renklere kayıyor . Çevremdekilere pembe almayı yasakladım :) Başka renk yokmuş gibi sanki herkes pembeye yöneliyor.
Daha olamadınmı kızların dediği gibi dene bir de. Evin içinde mi üşür diyor dışarı için. Dışarı için kundakvari bişe almıcakmısın kilyanın ki gibiYaa esim bu cocuk üsür diyor baska.bisey demiyor polar 3 aylik fermyarlı hırka buldum trendyolda beden yok böyle kücükte baska yerde pek bulamadm veriyim dedim hayattan soguttu beni üye olamadm
Ohhh onları da tamamladınEvet evet dün civilde bende gördum bu arada yenidogan uzun kollu zibin buldm aldm bi tane 5 li cıkıs bide alt acma altm
Kız al al yenidoğan üşür tabii bulunsun evde ne olur ne olmazYaa benim esimde tam tersi cok üsür simdiden camlar kapalı bizim evde tamam.biraz da soguk olur burası ama aliyım kurtulaym dedim yine olmadı
Ayy inşallah ilaç konusu karışmasın aman hep birbirine teyit ettir sonra kafan karışmasınBilmiyorum ki ben kendi bulundugum sehir de de bir dr buldum 15 inde ona gidiyorum 30 unda kendi doktoruma Allah akıl versin banaiki görüs almıs oluyorm ikiside gamsız valla dogum kışa geliyor dr bize 1.5 saat nolur nolmaz diye bide burdakine gidiyim dedim farkli ilac yazmazlar insallah
Olamadm ay kabul etmiyor Evin ici icin diyor canım dısarı icin kilyanın kinden siparis vericem cok begendimde kart bosalsn diye bekliyorum o biraz pahalıDaha olamadınmı kızların dediği gibi dene bir de. Evin içinde mi üşür diyor dışarı için. Dışarı için kundakvari bişe almıcakmısın kilyanın ki gibi
Valla 3 tanesi 80 liraya geliyordu ev icin cok uygun cok begenmistim ama üyr olamiyorm naptiysam olmadiKız al al yenidoğan üşür tabii bulunsun evde ne olur ne olmazbende alacağım
Yorumlara göre netten bak yavrumDün biraz mağaza gezdim kızlar uyku tulumu almayı düşünüyorum 3 6 ay 1 tog ama mağazalardaki hiçbir tulumda tog bilgisi yazmıyorne yapsam ne yapsam
E çok güzel bu fiyat da çok güzel hem de. Bunu içerden sana verirlerken giydirmesi için mi vericeksinBen e bebekten almıştım çok iyi diyemem idare eder bir şey ve ilk giydirmeleri için onu vermeyi düşünüyorum nasipse inşallah sağlıkla gelirlerEki Görüntüle 2912963
Burdakini cok dinlemiyorum olsjn diye gidiyorum sadece belki yetisemezsem kıs olur felan diye digeri ne derse o aslinda benim icinAyy inşallah ilaç konusu karışmasın aman hep birbirine teyit ettir sonra kafan karışmasın
Kuzum bu dediğim.Tamam canım attığında alırım ben de inşallah
Ya evet yok orda bende civilde gördüm dün 5 tane bulabildik 8 tane oldu yeter artk odaOhhh onları da tamamladın
Ya ne dicem e bebeğin mağazalarında o düz beyaz zıbınların uzun kollurı yok ama sitede var ha gördüm
Ay kız evet yaa ama çok pahalıOlamadm ay kabul etmiyor Evin ici icin diyor canım dısarı icin kilyanın kinden siparis vericem cok begendimde kart bosalsn diye bekliyorum o biraz pahalı
Valla pahalı ama yorumları cok iyi yenidoganda anca disariya öyle biseyle cıkar 15 inde azcık kart ödeyelim de o zaman ancak siparis verebilirim onuAy kız evet yaa ama çok pahalı
20 li hic duymadim kız o neKizlar bebek magazasindaki kadin 5 tane hastane çıkışın bulunsun kış çocuğu yika kurut derdin olmasin dedi hastane ben bi tane 20 li aldim annem 10 lu almış 3 tane 5 li alacağım. Geri kalanlari 3-6 ay olarak al bebek hizli büyür dedi kendi torunu olmuş yeni böyle bir öneride bulundu