2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Transferimin 4.günü çatlatma iğnesi 12. Gün oluyor çok sabırsızlık içindeyim sizce ne olabilir
5. Gün embriyosu bu ben de 4. Gün testte öğrenmiştim canım, çatlatma iğnesi yoktu ama hayatımda onun etkisi var mıdır bilemedim kan verene kadar gün gün idrarla takip et bence koyulaşacak

Evet ya el hemen ona gidiyor insanlarda neden ki yani. Bak ben çok nadir pembe mavi o da hani mecburen seçenek yoksa. Bornozları hardal sarısı yaa mesela

Yaa esim bu cocuk üsür diyor baska.bisey demiyor polar 3 aylik fermyarlı hırka buldum trendyolda beden yok böyle kücükte baska yerde pek bulamadm veriyim dedim hayattan soguttu beni üye olamadm
Daha olamadınmı kızların dediği gibi dene bir de. Evin içinde mi üşür diyor dışarı için. Dışarı için kundakvari bişe almıcakmısın kilyanın ki gibi

Ayy inşallah ilaç konusu karışmasın aman hep birbirine teyit ettir sonra kafan karışmasın

Daha olamadınmı kızların dediği gibi dene bir de. Evin içinde mi üşür diyor dışarı için. Dışarı için kundakvari bişe almıcakmısın kilyanın ki gibi
Olamadm ay kabul etmiyor Evin ici icin diyor canım dısarı icin kilyanın kinden siparis vericem cok begendimde kart bosalsn diye bekliyorum o biraz pahalı

Kizlar bebek magazasindaki kadin 5 tane hastane çıkışın bulunsun kış çocuğu yika kurut derdin olmasin dedi hastane ben bi tane 20 li aldim annem 10 lu almış 3 tane 5 li alacağım. Geri kalanlari 3-6 ay olarak al bebek hizli büyür dedi kendi torunu olmuş yeni böyle bir öneride bulundu

20 li hic duymadim kız o ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…