2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

A
Yavrum kıyamam ya valla her aşamanın zorluğu beraberinde var. Allah yardımcımız olsun 🤲🏻
Amin canım amin valla 🤲🏻
Sana Bi de ne dicem ya. Dün attığım resimlerdeki tulumları hatrlıyomusun. Ben onları yenidoğan olarak aldım. Bizim bebeler minik olur sonra bol bol hiç giydiremem 3 6 ay gibi giyerler anca dedim. Sence mantıklı mı ne diyosun

1_org_zoom (1).jpg
1_org_zoom.jpg

Kızlar hastane çıkışını böyle alayım diyorum ne dersiniz ?
Ben ilkini beğendim bir sürü çeşit var kararsızım.

A

Amin canım amin valla 🤲🏻
Sana Bi de ne dicem ya. Dün attığım resimlerdeki tulumları hatrlıyomusun. Ben onları yenidoğan olarak aldım. Bizim bebeler minik olur sonra bol bol hiç giydiremem 3 6 ay gibi giyerler anca dedim. Sence mantıklı mı ne diyosun
Kuzum benim eğer iyi beslenirlerse 2-4 ay arası kullanırlar gibime geliyor. 2 ayda genelde toparlanıyorlarmış ama tulumlar büyük duruyordu fotoğrafta. Yine biraz bebeğin potansiyeline bağlı kilo ve boyuna hani çok kilo almasa bile boyu uzun olunca ayaklı tulumlar olmayabiliyormuş. Ayağını keseriz tulumların bizde diye düşündüm açıkçası 🙄😬

Kuzum benim eğer iyi beslenirlerse 2-4 ay arası kullanırlar gibime geliyor. 2 ayda genelde toparlanıyorlarmış ama tulumlar büyük duruyordu fotoğrafta. Yine biraz bebeğin potansiyeline bağlı kilo ve boyuna hani çok kilo almasa bile boyu uzun olunca ayaklı tulumlar olmayabiliyormuş. Ayağını keseriz tulumların bizde diye düşündüm açıkçası 🙄😬
He bende prematüre olarak almadım yenidoğan aldım. Bana da büyük gibi geldi de. Sonra dedim acaba 3 6 mı alsaydım çok da hoşuma gittiler az giydirmek istemedim. Valla keseriz niye kesmeyelim gayet de olur üstüne de çek çorabı. Belki ayaksız fa alırım birer bakalım

Bende öyle düşündüm:) baktıkça kafa karışıyor gidicem en sadesini dümdüz bir şey alacağım.
Öyle valla o kadar çeşit var ki. Ben böyle işlemeli baskılı bir şey düşünmedim ama nakış desenliler daha çok hoşuma gidiyor kuzum kızlar için o kadar güzel şeyler var ki dur bakayım bulabilecek miyim 😬

He bende prematüre olarak almadım yenidoğan aldım. Bana da büyük gibi geldi de. Sonra dedim acaba 3 6 mı alsaydım çok da hoşuma gittiler az giydirmek istemedim. Valla keseriz niye kesmeyelim gayet de olur üstüne de çek çorabı. Belki ayaksız fa alırım birer bakalım
Prematüre ilk iki üç hafta lazım oluyormuş ama yenidoğanla idare ediyoruz diyorlar yine de. Ben bir takım aldım prematüre canım. Ucuz yollu bulunsun dedim

Prematüre ilk iki üç hafta lazım oluyormuş ama yenidoğanla idare ediyoruz diyorlar yine de. Ben bir takım aldım prematüre canım. Ucuz yollu bulunsun dedim
Hee hiç yok prematüre ya. Her yerde de bulunmuyor o dün civilde gördüm sanki. 3 parçalı falan bişe idare ederse belki bende alırım yaa ama belki 😬

Ay ben ilkini beğendim fazla renkçi olmamaya çalışıyorum ya 😊
Sorma bende çocuğun içi kararacak diyorum. Karı koca en çok giydiğimiz renk siyah hep gözüm koyu renklere kayıyor . Çevremdekilere pembe almayı yasakladım :) Başka renk yokmuş gibi sanki herkes pembeye yöneliyor.

Tamamen bıraktırır mı acaba ya. Dozu düşük bişeye geçer bence
Bilmiyorum ki ben kendi bulundugum sehir de de bir dr buldum 15 inde ona gidiyorum 30 unda kendi doktoruma Allah akıl versin bana😂😂iki görüs almıs oluyorm ikiside gamsız valla dogum kışa geliyor dr bize 1.5 saat nolur nolmaz diye bide burdakine gidiyim dedim farkli ilac yazmazlar insallah😂

Yaa esim bu cocuk üsür diyor baska.bisey demiyor polar 3 aylik fermyarlı hırka buldum trendyolda beden yok böyle kücükte baska yerde pek bulamadm veriyim dedim hayattan soguttu beni üye olamadm😂
Benimki de tam tersi çocuk bunun içinde pişer diyor. Kendisi yaz kış tsort giydiği için kendine benzetecek yavruyu. Adamın kalın hiçbir şeyi yok kazak hiç yok.

Benimki de tam tersi çocuk bunun içinde pişer diyor. Kendisi yaz kış tsort giydiği için kendine benzetecek yavruyu. Adamın kalın hiçbir şeyi yok kazak hiç yok.
Yaa benim esimde tam tersi cok üsür simdiden camlar kapalı bizim evde tamam.biraz da soguk olur burası ama aliyım kurtulaym dedim yine olmadı😅

X