Kız 5 takıma ne ettiiinnKizlar bebek magazasindaki kadin 5 tane hastane çıkışın bulunsun kış çocuğu yika kurut derdin olmasin dedi hastane ben bi tane 20 li aldim annem 10 lu almış 3 tane 5 li alacağım. Geri kalanlari 3-6 ay olarak al bebek hizli büyür dedi kendi torunu olmuş yeni böyle bir öneride bulundu
Ben de vercemValla pahalı ama yorumları cok iyi yenidoganda anca disariya öyle biseyle cıkar 15 inde azcık kart ödeyelim de o zaman ancak siparis verebilirim onu
Aynen yavrum illa kan filan bulaşıyor orada yani bir iki hafta belki giyer giymez içinde kaybolmasınlar diye aldım hazır ucuzken.E çok güzel bu fiyat da çok güzel hem de. Bunu içerden sana verirlerken giydirmesi için mi vericeksin
Aaa dur Bi dakkaKuzum bu dediğim.
Çok iyiymiş aklımdaAynen yavrum illa kan filan bulaşıyor orada yani bir iki hafta belki giyer giymez içinde kaybolmasınlar diye aldım hazır ucuzken.
Havlusu battaniyesi falan var20 li hic duymadim kız o ne
Kadin dedi vallaKız 5 takıma ne ettiiinn
O iş benlik değil
Çok geldi bana ama yaa valla. Bi de takım yani herşey leri var oladarına bence gerek yok. E çok da biriktitecek halin yok sonuçta b.kyla kusmuğuylaKadin dedi vallaevde yika kurut zor olur elinde bulunsun dedi bilemedim yaa
Ahahaha bence de biriktirilmez .o zaman bi de üçüncüyü alsam yeterÇok geldi bana ama yaa valla. Bi de takım yani herşey leri var oladarına bence gerek yok. E çok da biriktitecek halin yok sonuçta b.kyla kusmuğuyla
Yani bence deAhahaha bence de biriktirilmez .o zaman bi de üçüncüyü alsam yeter
Ben sabah açlık krizinden uyuyamıyorumAyy ben daha kahvaltı yapmadım biliyonuz muuu
Sabah 5 teki salatalıklaBen sabah açlık krizinden uyuyamıyorumnasil bekledin bu saate kadar
O şimdiye bitmiştir canimSabah 5 teki salatalıkla
Kalktım kalktım çocuklar tepinmeye başladı zaten hadi bizi doyur diyeO şimdiye bitmiştir canim
Ben deeeeAyy ben daha kahvaltı yapmadım biliyonuz muuu
Az bişe patates kızarttım sıfır tuzBen deeee
Dün arkadaşım yorni markasını tavsiye etti. Ben ovli almayı düşünüyordum. İkisi arasında değerlendirme yapacağımDün biraz mağaza gezdim kızlar uyku tulumu almayı düşünüyorum 3 6 ay 1 tog ama mağazalardaki hiçbir tulumda tog bilgisi yazmıyorne yapsam ne yapsam